Romance Cafe forums

All forums

Da li zene vole komplimente?  

views: 12313, replies: 194
total: 194, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 20
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-21 00:37
Dali je tacno da su komplimenti od strane muskaraca neiskreni.... ?

Za razliku od onih sa zenske strane?
Kontessa (female, 18)
Samo jednom se zivi...
page: 13
BUKOWSKY
#121: (2006-06-29 16:55)
...Cicika obozhava ali mi ne veruje...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
#122: (2006-06-29 18:56)
vole nego sta!!!
narocito posle cetrdesete kad za njima zvizdi jedino......

EKSPRES LONAC

colby (male, 45)
I, TAKO.... SAD SE VOLIMO :)
BUKOWSKY
#123: (2006-06-29 19:04)
...auuuuuuu batyo...menjaj lokaciju...ima onih preko 40 kojima zavide i one od 25...one mladje josh nemaju pojma ni o chemu...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
#124: (2006-06-29 19:11)
MA SAMO SAM PREPRICHAO VIC...
znam ja to.. prezivecu valjda....
mozda nisam BUKOWSKY al mozda mogu da budem Miler?

Updated 1 time(s), Last update (colby) 2006-06-29 19:13

colby (male, 45)
I, TAKO.... SAD SE VOLIMO :)
jutro65
#125: (2006-06-30 09:21)
colby: vole nego sta!!!
narocito posle cetrdesete kad za njima zvizdi jedino......

EKSPRES LONAC

jutro65 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
triViALna
#126: (2006-07-01 02:54)
Pitanje opste - odgovor licni!

Sada cu opet da budem onako "odsecena", ali iskreno, ako neko nabasa na mene sa tim "lizalicama o spoljasnosti like imas divne oci ilistatijaznam", kada mi je los dan, ogromna je sansa da ga ocerupam u roku od minut! Yes right! Divne oci imam ja i jos mala miliarda zena pored mene! Postajem...odvratna!

Ovo pricam zato sto se komplimenti upuceni zenama uglavnom svode na spoljasnost. Ne tvrdim ja da oni ne prijaju, nego meni licno vise smeta ta redukcija. Iliti selekcija.

Zato uglavnom ne umem da ih primim.
Zato su mi uglavnom "prazni i labavi".

Rekla mi je sestra pre nekoliko godina da je moj najveci problem bas u tome - zene najcesce hoce da ih neko zeli zbog njihovog izgleda, ti hoces da te neko zeli zbog tvog "neizgleda" koji se ne vidi. Mislim da je u pravu...
triViALna is no longer member of Romance Cafe
#127: (2006-07-01 08:26)
Vole nego sta. A vole i muskarci. I ne stedite se u upucivanju komplimenata...
contessa (female, 45)
Koračam bosa tvojim tragom ...
chorba
#128: (2006-07-01 09:03)
Ma jooook, ne vole uopste, pre svega zbog urodjene ili naucene nepoverljivosti... ali im prijaju, generalno, bez obzira od koga su i kakvi su jer oznacavaju zainteresovanost... jer imas-divne-oci-yebo-bih-te-derala-bi-se, cak i od neopevanog bolida ipak hrani one male parazite u nima koji se jednim imenom nazivaju sujeta.

Sto je bolid manji, to su i oci lepse hahaha (a verovatno bi se ipak nesto manje derala a vise uzivala), a ako su komplimenti od lika prema kome i sama oseca makar povrsnu zainteresovanost, onda stvarno pomisli da mozda ipak ima lepe oci a da je konacno to neko i video hahaah.

E sad idemo na one s mozgom. Tek one ih ne vole, ali ih zudno upijaju, jer muskarci nepogresivo osete opasnost da se iza tih lepih grudi i skoro savrsene guze (ili malo manje savrsene, svejedno) krije pametno bitje, i...pobegnu!

Ako ipak ostanu (...i na strasnom mestu postojati prim prev...) pa jos poklone kompliment (a poznato je da pametnice zaista imaju lepe oci jer im je, ako nista drugo, pogled unakazen mislju haha) onda je na pomolu jedno lepo prijateljstvo, redje ljubav a jos redje veza jer su hrabri musarci uglavnom vec zauzeti zar ne, a pametnice suvise pametne da bi se upustale u vezu takve vrste... eto... ne kazem da sam u pravu ali...
chorba is no longer member of Romance Cafe
Greenisgoodforeyes
#129: (2006-07-01 11:14)
Za Čorbu

Ej, aj, majke ti, na koju su foru ti "hrabri a već zauzeti" hrabri, kad se rasprostiru na 367 planova.

Pa se sad sve ostavlja ženama, njihovoj pameti, gluposti ili hrabrosti.

"Hrabro", nema šta.

Mada, već si i sam priznao da nisi u pravu

Updated 2 time(s), Last update (Greenisgoodforeyes) 2006-07-01 11:22

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#130: (2006-07-01 12:48)
chorba:

E sad idemo na one s mozgom. Tek one ih ne vole, ali ih zudno upijaju, jer muskarci nepogresivo osete opasnost da se iza tih lepih grudi i skoro savrsene guze (ili malo manje savrsene, svejedno) krije pametno bitje, i...pobegnu!

E kada ga chorba ovako iznijansira, ispada da je svaki kompliment upucen na zensku adresu cista kalkulacija "mogucnosti for what ever, but never ever just to pay someone a compliment"! Hocu da kazem, i kada ih dele i kada ih ne dele, muskarci strogo prate "efikasnost" a? Heheehe, eto zasto ja volim one koji ne dele - ti su se "ufonjali" i bezeeeeeee.
Sala na stranu, chorba je u ovom pasusu u pravu. Kada nabasas tako na "stenu" od zene, uhodane "semice" su za nju suvise uhodane, zna ih napamet. I onda se za muskarca postavlja pitanje da li rizikovati "otkrivanje sebe" ili "cool-irati"...

[Ako ipak ostanu (...i na strasnom mestu postojati prim prev...) pa jos poklone kompliment (...) onda je na pomolu jedno lepo prijateljstvo (...), jer su hrabri musarci uglavnom vec zauzeti...

Huh, sa ovim mogu samo donekle da se slozim. Nekako ne verujem u ta zensko-muska prijateljstva u kojima postoji malecka, ma najmanja trunka sexualne privlacnosti. Ne verujem u prijateljstvo kao istinsko prijateljstvo. Nekako mi je to vise kao plast - tu si bar na neki nacin, ali tu si, vise ne mogu/ne smem etc. Nota mazohizma...
Na duge staze, po mom misljenju takva "prijateljstva" prelaze u "mrcvarenje", u najmanju ruku za jedno...

I sta smo naucili od chorbe?
Zaebi komplimente, ajmo na kupanje!
triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 194, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 20
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis