Romance Cafe forums

All forums

Da li zene vole komplimente?  

views: 12314, replies: 194
total: 194, displayed: 10, page: first page previous page ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19  20  last page last page of 20
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-21 00:37
Dali je tacno da su komplimenti od strane muskaraca neiskreni.... ?

Za razliku od onih sa zenske strane?
Kontessa (female, 18)
Samo jednom se zivi...
page: 20
#191: (2008-11-13 14:09)
sad ceo Forum zna kako se ja vikam a Ins kada dodje ti napiši isto tako.... znaš

Nego,
postoje dani kada se osećam loše, neka depresija ili me nešto boli... i onda kad usledi kompliment stvarno mi to ide na nerve. Niti sam dobro, niti dobro izgledam, a 'on' to ne vidi Da me bar malo poznaje, bolje bi mu bilo da ne lupa
Ali,
ali zato, kada koleginica G-dinu X kaže dodjite nam opet, a on pogleda u mene i odcvrkuće: Hoću sa posebnim zadovoljstvom, e, eeeeee
Ulica (female, 97)
Simina 9a
Vronsky

VIP
#192: (2008-11-14 10:30)
Ostade mi samo pusta zelja i zal sto, slaboumlja radi, uskratih nekolicinu dicnih dama sto cast imadoh upoznati za pregrst laganih sentenci kojima bi se vrline njihove opisati dale ...
No, sudba ce se nasmesit' i podarice im, svakako, vrsne poete koji ce sve to nadoknadit znati i osmehe njihove u potoke srebrnih versa pretociti ...

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Please note: VIP members do not see advertising
#193: (2008-11-14 10:51)
Ulica: sad ceo Forum zna kako se ja vikam a Ins kada dodje ti napiši isto tako.... znaš

kakve veze ima Nebojsa sa mojim imenom, pitala si, ja ti odgovorih ...jbt kad neko ovako navali ...necemo se pa da ti je bitno kako se zovem
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#194: (2008-11-14 11:16)
Na koga se ko navalio da prostite gospoje...

Ni ja ne znam kako se Ins zove,nemam msn niti telefon kako mobilni tako i fiksni i ne bih želeo da me iko dovodi u vezu sa bilo kim kada moje srce pripada samo meni... kako insinuacije ne bi dovele do pomračenja mog uma,ako ga gde god nisam do sada zaboravio usput

Moji jedini komplimenti su kada nekog udostojim da mi čuje glas ili se napije sa mnom,pošto se niko ne drogira više,pa ni ja...

Bez zajebavanja...volim da primetim oči ako iste bodu moje oči i usta ne mogu da omašim nikako...ne mogu da zaobiđem dupe i noge,jer zapravo ceo trap žene zavisi od to dvoje,tj. bedra,kukovi,struk u mnogome su određeni od lepe guze i nogu...

Ostalo NIŠTA...e ako je qrva u krevetu,a svetica napolju to takođe kažem ponekad,ali između redova,neka shvati,a neka ne,a i malo je takvih...

Volim,ali ne govorim...kada ne zvoni mob svakih 10 min,tada umem da kažem 'ajde ti kući imam posla neka u drugom objektu,tj.kada ga isključi ako joj je prvi put da sedi sa mnom..poštovanje,jer i ja moj utišam,pa ma ko zvao,ne gledam uopšte...

Volim kada ne gleda u konobara k'o tele u vime od krave,tj. kada ne primećuje da isti ordinira okolo...Mrzim,vrlo retko mi se i dešavalo,da neko priča sa mnom i gleda preko mog ramena to kažem odmah,a mada je uvek komšija,drug sa faxa u pitanju udelim kompliment tako što pošaljem u pizdu materinu i kažem ako misliš da popiješ to piće ili budeš obljubljena gledaj od sada,pa dok postojim u dno čaše kada god te izvedem u masu budaletino jedna...To za dno čaše sam naučio od kuma,ali rekoh retko mi se desilo ikada,pamtim jednom,dalubu sa neta,udatu kojoj je zvonio tel svakih 10 min i uvek su bili drugovi...bar da sam je zvao da se upoznamo...nikada nisam inspirisan kada je neko zauzet ili nezainteresovan u načelu zbog statusa ili ko zna čega...koji će mi u životu,ne treba mi ni za kafu ni za piće ni za noć...kafu ionako pijem samo kući i isključivo kući...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-14 11:26

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
total: 194, displayed: 10, page: first page previous page ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19  20  last page last page of 20
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis