Romance Cafe forums

All forums

Slusajte vic  

views: 62589, replies: 1272
total: 1272, displayed: 10, page: first page previous page ... 87 88 89 90 91 92 93 94  95  96 ... next page last page of 128
Post #1, page: 1
#1: 2005-03-22 17:57
Slusajte vic....
Mujina cerka izasla sa deckom, i negde oko 12:15 je on prati do kuce.... Desnom rukom se nasloni na deo zida pored vrata, i ljubi je.... Odjednom prestane da je ljubi, i kaze....
- ajde da mi popusis....
- ma nema sanse, ne mogu...
- ma sta bre nemozes... ajde malo...
- ma ne mogu, naici ce neko....
- ko ce da naidje u pola 1.... to je brzo gotovo, samo malo....
- ma ne mogu i ne mogu....
I posle pola sata nabedjivanja otvara njena mladja sestra vrata i kaze im....
- rek'o ti babo da mu popusis taj qrac, a ako mu ti ne popusis, onda ja il mater, ali samo neka skine prst sa interfona......
Imam_Winamp (male, 18)
Mislim sta reci....
page: 95
NeronChe
#941: (2008-10-24 20:01)
Slusajte vic
Priča Ciga sa sinom koji je u vojsci.
- Sine, žena ti se porodila!
- Pa šta sam dobio, sina ili ćerku?
- Brata!
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
DJEVUSKA
#942: (2008-10-25 23:34)
Slusajte vic
Решио Исус да сиђе међу смртнике да би видео колико га воле.

Спустио се најпре у Вашингтон.
Кад је додирнуо земљу, истог трена сви падоше ничице узвикујући његово име.
И виде он да је добро, и би посета прва!

Затим оде на супротну страну, у Москву.
Тло још није дотакао кад зазвонише сва црквена звона.
И виде он да је добро, и би посета друга!

Најзад, реши да посети свој '' небески народ ", па сиђе у Београд и крену ка храму Светог Саве, где су се још изводили неки радови.
Покуца једног од мајстора по рамену и упита:
- Знаш ли ко сам ја?
А мајстор га погледа, па рече:
- '' Миливоје, дај ексере, овај се опет расковао! ''
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
#943: (2008-10-26 00:31)
Slusajte vic
Jbte, onaj Vronsky kada odabere viceve smejem se celo pre podne (poshto obichno pre podne kachi iste)

``neki`` ne bi okachili dobar vic taman i kada bi ih isti opauchio u sred tintare ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
DJEVUSKA
#944: (2008-10-26 09:35)
Нека виси Педро!
Не лупетај, матори!
За промену, потруди се, па окачи ти неки добаар виц да се сви смејемо... вицу или теби, свеједно!
Идемо даље...
DJEVUSKA
#945: (2008-10-26 09:39)
Глисер..........
Ловили Мујо и Хасо рибе у Амазону, кад крај њих прозуји крокодил кајман:
- Ух, ба Хасо, јеси л' видио ово, нисам знао да '' Ла коста '' производи глисере!
Please note: VIP members do not see advertising
#946: (2008-10-26 09:45)
Нека виси Педро!
DJEVUSKA: Не лупетај, матори!
За промену, потруди се, па окачи ти неки добаар виц да се сви смејемо... вицу или теби, свеједно!
Идемо даље...

Matori?!?!?!? jbte, ko mi kazze...

Razlika je, gospodjo u poodmaklim godinama, shto kada nemam dobar vic ne kachim, dok Vi kachite viceve petorazrednog kvaliteta. Kapiram ja da vi u vashoj ocvalosti morate da se reklamirate, ali na ovaj nachin i ovako ... nije u redu.

Ako, i kada, prelistate ovu temu, videtjete i par mojih postova. Ne, ne kazzem da se od onih koje sam okachio pada u nesvest od smeha, ali svakako nisu tako tupavi kao vashi gospodjo u poodmaklim godinama.

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-10-26 09:49

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#947: (2008-10-26 09:47)
Глисер..........
DJEVUSKA: Ловили Мујо и Хасо рибе у Амазону, кад крај њих прозуји крокодил кајман:
- Ух, ба Хасо, јеси л' видио ово, нисам знао да '' Ла коста '' производи глисере!

Eto, shta retji a ne zaplakati.

Definitivno se vishe smejemo postavljachu nego vicu.

Gospodjo vi ste za urnebesan smeh.

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NeronChe
#948: (2008-10-26 15:04)
Sramota ni viceve mi stariji ne smemo da pišemo...
DJEVUSKA: Не лупетај, матори!
Идемо даље...

Sram te bilo koleginice... diskriminišeš nas koji i ovako matori imamo snošaje pod upaljenim reflektorima,a zavidimo omladini i ocvalim koji puste 'Lepota poroka' da bi mogli da opšte polno i pogase svetla da se ne gledaju,čisto preventivno da ih ne prođe volja...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#949: (2008-10-26 20:04)
Slusajte vic
Ne vredi brate Nerone objashnjavati. To em matoro, em zatucano, em nije imala snoshku josh od Balkona i Slobe na njemu. Nema tu pomotji.

No, ima jedan feler ovde; ne kapiram zashto se ljudi shlihtaju i toliko imaju zort da stvari nazovu pravim imenom.

- Gospodjo kachite najglupavije viceve i rushite image naroda koji ima najbolje viceve na svetu.

Shta tu ima loshe. Ne, nego da joj dopustim da me smara. Ne postoji eufemizam koji bi mogao da se upotrebi u ovom sluchaju. Mozzda i postoji, ali ne zzelim. Ocvalo i frustrirano je ocvalo i frustrirano. Nema tu misltifikacije. Ako pak greshim , evo prilike, bash ovde, neka dokazze da nije.

Neka okachi fotku kao Bukovski shto je okachio anplag

i dozvoli sudu javnosti da me demantuje...

Aha, znash kada? - nikada.

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#950: (2008-10-26 20:18)
Slusajte vic
Chlanovi RC-a nakon dugog i dubioznog razmisljanja, odlucili da obustave svako dalje vredjanje, prozivanje i omalovazavanje
iridA (female, 37)
U prolazu....na putu ka zvezdama i Tachka !
total: 1272, displayed: 10, page: first page previous page ... 87 88 89 90 91 92 93 94  95  96 ... next page last page of 128
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis