Romance Cafe forums

All forums

ljubav preko mreze-jel ima toga?  

views: 28867, replies: 409
total: 409, displayed: 10, page: first page previous page ... 28 29 30 31 32 33 34 35  36  37 ... next page last page of 41
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-07 23:42
Mislim da naslov dovoljno govori.....Sta vi mislite o tome....hmmmmmmm
milan-normalni (male, 28)
Molim vas,nemojte vise da mi saljete poruke,blokirate mi vezu.....ovo je bio sarkazam.Javi se...
page: 36
maski

VIP
#351: (2006-12-24 12:39)
maski (female, 38)
carlos santana fragrance
#352: (2006-12-24 12:59)
ima,ssto ne bi bilo...
kad god vidim ovo"ljubav preko...",pomislim na "zassto kazzess ljubav,a misliss na keks'.ali,to je vec moj "problem"-rekli bi,pokvarena massta i prljave strasti,a nije tako.samo sam realna.mislim.
Drina (female, 73)
Ali
#353: (2006-12-24 13:05)
Ko bre misli na keks, ja se upavo lagano zaljubljujem u tebe Drinava i to preko mreže, sve polako da i ne osetiš dok ne bude prekasno, a sa keksoma ćemo lako.

Ako je previše tvrd umočimo ga u toplo, npr čaj i omekša dok kažeš šta? Dok kažeš keks... naravno
Ali is no longer member of Romance Cafe
#354: (2006-12-24 13:08)
...naravno, mnogi kažu ljubav, a misle na sex...ne samo u ovoj kafanici, već i u real life... ...naravno, ima i onih koji kažu ljubav i misle na ljubav...zbog takvih, po mom mišljenju, vredi biti i ovde i bilo gde drugde...

...da li ima ljubavi ovde... ...naravno, u najrazličitijim oblicima...nije sve u partnerskoj ljubavi i odnosu koji (ne)će prerasti u romansu...postoje toliko tanane niti prijateljstva i bliskosti koje svakako predstavljaju ljubav...a ovde ih sigurno ima...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#355: (2006-12-24 13:13)
ko ga ne zna(a i sklonost prema koje su u belom ),skupo bi ga platio...a znam i ko bi uvek dao duplo visse
Only need is...?LOVE!
Drina (female, 73)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#356: (2006-12-24 14:11)
Vatri i ledu, Drini i Zeldi...

Zelda: Ma ne toooooo, mada, ima ih , nego uspostavljam paralelizam, bre!

Ja kazzem ima, ipak, pa mozze i preko mrezze i preko charapa i preko mrezzastih charapa i bez charapa... i takoC... I stvarno mi se chini da je jedino pitanje "ima li ljubavi uopste". I ondaK svako odgovori za sebe...

A one sto ljute i rastuzzuju

A za ove druge

Zato smo mi tu... Redom sve... Snene, zamisljene... Vecno zaljubljene... Da sve ljubavi ovog sveta reanimiramo...
... ....

Updated 1 time(s), Last update (nightinwhitesatin) 2006-12-24 14:21

nightinwhitesatin (female, 34)
Očekujem neočekivano, moje veličanstveno dobro sada pristiže...
#357: (2006-12-24 14:24)
za reanimaciju mrezznu si u pravu sasvim - mnogo je lakssa nego ...vanmrezzasta
tInaNi Na
Drina (female, 73)
#358: (2006-12-24 14:27)
Ihaaaaj... Pa sklop nam je u profesionalnom pogledu fantastican... Cik nek svet pokusa bez nas....
nightinwhitesatin (female, 34)
Očekujem neočekivano, moje veličanstveno dobro sada pristiže...
#359: (2006-12-24 15:33)
NE OPIRI SE TOLIKO...NAJBOLJE STVARI SE DESAVAJU ONDA KADA IH NE OCEKUJES...
...MOZES BITI SAMO OSOBA NA OVOM SVETU...ZA NEKOG CES BITI CEO SVET..
Andjela_36 (female, 36)
...prijatelji su kao zvezde... ne vidis ih uvek... ali znas da su za tebe uvek tu negde
#360: (2006-12-24 18:08)
....verujem da je moguca, mada je nisam nikada doziveo e-putem...mozda je cak i iskrenija jer osobu prvo upoznas duhovno,razmenom misli, pa tek onda fizicki...mada jedno bez drugog ne ide...pak, s druge strane,prirodnije je negde na javi osetiti fluid pa tek onda prici....ako je ljubav "hemija" onda je u realnosti njen teren...mada je ovo sve meni novo tako da je intrigantno...love across the line?why not
Dobar_ko_Kifla (male, 28)
...crv progriza put ka jabukovom srcu....
total: 409, displayed: 10, page: first page previous page ... 28 29 30 31 32 33 34 35  36  37 ... next page last page of 41
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis