Romance Cafe forums

All forums

ljubav preko mreze-jel ima toga?  

views: 28869, replies: 409
total: 409, displayed: 10, page: first page previous page ... 29 30 31 32 33 34 35 36  37  38 ... next page last page of 41
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-07 23:42
Mislim da naslov dovoljno govori.....Sta vi mislite o tome....hmmmmmmm
milan-normalni (male, 28)
Molim vas,nemojte vise da mi saljete poruke,blokirate mi vezu.....ovo je bio sarkazam.Javi se...
page: 37
Bjankaa
#361: (2006-12-24 18:12)
Nista dok se ne proba... Mozda bude dobro i lepo kao......kifla
Bjankaa is no longer member of Romance Cafe
Mrljavko
#362: (2006-12-24 18:16)
surova je vaša stvarnost, vaši snovi moja realnost....
Mrljavko is no longer member of Romance Cafe
ekranka
#363: (2007-06-27 20:49)
..ima...
ekranka is no longer member of Romance Cafe
#364: (2007-06-27 22:13)
Pochela je preko mrezze ....

Nastavila se preko telefona ....

Sve dok epilog nije dobila na Travi

Vishe nema konektovanja na mrezzu , samo live koNJekcija

Dal` mu je poslao razglednicu posle
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#365: (2007-06-28 01:11)
Što mi poznat taj rad na travi ...

drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
Please note: VIP members do not see advertising
#366: (2007-06-28 10:09)

ok...par slicica..
ne znam koliko bi mi stranica trebalo da okacim sve primere..
e da ne zaboravim i...

dakle??!!
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Vronsky

VIP
#367: (2007-06-28 12:23)

LM, posto u ovom malom selu nista ne moze ostati tajna, te su dani promiskuiteta na obali Dunava ostali zabelezeni okom kamere, ostaje mi samo da priznam za sljepanje ...
Trava je bila veoma dobra, kvalitetno orosena i mirisla je na shumara, hvala na pitanju ...
Samo sto je odmah posle prestao da se javlja ...
Standardna shema ...
Eh, zivote, lut ....
Sto se tice ostalih ljubavnih scena, ostaje samo da se slozim da je ljubav ono sto veze mnoge inhabitate ovdasnje ...
Lepo, zar ne ...
Da ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#368: (2007-06-30 12:51)
Ljubav preko mrezeee..........PA mozda je i moguca ljudima koji su osudjeni na dozivotnu robiju pa u celij imaju interneti Daj ljudi dodjite sebi ako ne mozete drugima ........Sat moze da zemeni zenski pogled koji je upucen vama ,sta moze da zameni zenski dodir, sta moze zamenti slatku raspravu dvoje ljudi ,sta moze zameniti poljubac........sta moze da zameni ovo hehehe
AtilaHan (male, 22)
NEKIMA JE IDEAL BITI KAO DRUGI .MENI JE IDEAL BITI BOLJI OD DRUGIH,, DA BI ONI MOGLI POSTATI BOLJI o
#369: (2007-07-01 15:41)
Ljubav???? Neeeeeeeeeeeeee! Ugodnu komunikaciju zbog koje ćeš poželjeti nekog da upoznaš, Da! Ali, ako ti bude dobro sa tom osobom kada se budete gledali oči u oči, to je dobar znak!!!!!!!!!!! Ali, do ljubavi je daleko! Mreža može biti mogućnost da upoznaš nekog... Ipak, teško je! Kad su ljudi skriveni od pogleda onda sebi daju previše slobode! Zaborave ko su i kako treba da se ponašaju! No, čuda su mouća!!!!!
dreams (female, 24)
Snivaj! Sanjam.
FoxVanis
#370: (2007-07-11 23:18)
Na žalost, ljubav preko mreže je ite kako moguća.
Ja sam se uvek čudio ljudima, koji su se zaljkubili u osobu preko interneta, dok se i ja nisam upecao...

Avaj... Na jednom sajtu,
tako bezveze sam postavo svoj profil.
Nisam na taj sajt dolazo mesecima.
Jedan dan, dune mi napamet da posetim taj sajt. Švrljao sam po mom profilu, po tuđim profilima, i vidim u svom c-panelu da me je neko pogledao i glasao...

-Ja pogledam taj profil i zahvalim se...
Na tom profilu, stajale su 4 slike, devojke, koja me je ostavila bez daha... Devojka, kakva se ni u čijoj mašti nemože zamisliti...
-Pomislio sam da je lažani profil, ali reko da pokušam....
Kontaktiram tako ja nju, postupim potpuno otvoreno, onakav, kakav jesam, ona mi isto tako, za divno čudo odgovara..
Kroz našu konverzaciju svatimo oboje koliko smo stvoreni jedno za drugo...
U roku od mesec dana, mi smo se upoznali prvo preko tog sajta, posle MSN, i posle toga fiksni i mobilni telefon...
Od tog dana, pa do sada, ne postoji dan kada se nečujemo ili nevidimo bar preko MSN-a.
Jedini đavo je taj, da smo daleko jedno od drugog. Ona je u Mladenovcu, a ja u Subotici...
Planiramo naš prvi susret uživo, koji će biti, nadam se, uskoro, jer i meni i njoj je već dosadilo gledati u crvenu lampicu na stolu i dodirivati grube oblike naših tastatura...
Želimo da se gledamo u oči dok razgovaramo, da osetimo dodire i miris naših tela, dok smo zagrljeni, da osetimo dah i poljubce na usnama - dok se ljubimo....

-Nije laka ljubav preko mreže...
Verujte....
Veća muka čoveka ne može da zadesi...

LJUDI!!!
Izlazite! Družite se! Ludujte! Ljubite se!
Volite jedan drugoga!
-Jedini je to način da budete srećni...

-Momci, ako želite da osvojite devojku, daću Vam jedan savet koji će sigurno upaliti:
BUDITE ONO ŠTO STE...! Izadjite pred Nju bez straha, pokažite joj svoje vrline i mane, bez pretvaranja i laži! Budite ISKRENI! Ako Vas ta devojka zavoli sa vrlinama, mane neće ni primetiti...

Meni je to uvek uspevalo...
Uvek sam znao zavesi ženu.
A to je baš recept za to....
Ako vas odbije, nije vas vredna.
Glavu gore i nastavite dalje...

To isto tako važi i za žene...
Pozdrav od Stefana....!
FoxVanis is no longer member of Romance Cafe
total: 409, displayed: 10, page: first page previous page ... 29 30 31 32 33 34 35 36  37  38 ... next page last page of 41
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis