Na žalost, ljubav preko mreže je ite kako moguća.
Ja sam se uvek čudio ljudima, koji su se zaljkubili u osobu preko interneta, dok se i ja nisam upecao...
Avaj... Na jednom sajtu,
tako bezveze sam postavo svoj profil.
Nisam na taj sajt dolazo mesecima.
Jedan dan, dune mi napamet da posetim taj sajt. Švrljao sam po mom profilu, po tuđim profilima, i vidim u svom c-panelu da me je neko pogledao i glasao...
-Ja pogledam taj profil i zahvalim se...
Na tom profilu, stajale su 4 slike, devojke, koja me je ostavila bez daha... Devojka, kakva se ni u čijoj mašti nemože zamisliti...
-Pomislio sam da je lažani profil, ali reko da pokušam....
Kontaktiram tako ja nju, postupim potpuno otvoreno, onakav, kakav jesam, ona mi isto tako, za divno čudo odgovara..
Kroz našu konverzaciju svatimo oboje koliko smo stvoreni jedno za drugo...
U roku od mesec dana, mi smo se upoznali prvo preko tog sajta, posle MSN, i posle toga fiksni i mobilni telefon...
Od tog dana, pa do sada, ne postoji dan kada se nečujemo ili nevidimo bar preko MSN-a.
Jedini đavo je taj, da smo daleko jedno od drugog. Ona je u Mladenovcu, a ja u Subotici...
Planiramo naš prvi susret uživo, koji će biti, nadam se, uskoro, jer i meni i njoj je već dosadilo gledati u crvenu lampicu na stolu i dodirivati grube oblike naših tastatura...
Želimo da se gledamo u oči dok razgovaramo, da osetimo dodire i miris naših tela, dok smo zagrljeni, da osetimo dah i poljubce na usnama - dok se ljubimo....
-Nije laka ljubav preko mreže...
Verujte....
Veća muka čoveka ne može da zadesi...
LJUDI!!!
Izlazite! Družite se! Ludujte! Ljubite se!
Volite jedan drugoga!
-Jedini je to način da budete srećni...
-Momci, ako želite da osvojite devojku, daću Vam jedan savet koji će sigurno upaliti:
BUDITE ONO ŠTO STE...! Izadjite pred Nju bez straha, pokažite joj svoje vrline i mane, bez pretvaranja i laži! Budite ISKRENI! Ako Vas ta devojka zavoli sa vrlinama, mane neće ni primetiti...
Meni je to uvek uspevalo...
Uvek sam znao zavesi ženu.
A to je baš recept za to....
Ako vas odbije, nije vas vredna.
Glavu gore i nastavite dalje...
To isto tako važi i za žene...
Pozdrav od Stefana....!