Romance Cafe forums

All forums

ljubav preko mreze-jel ima toga?  

views: 28868, replies: 409
total: 409, displayed: 10, page: first page previous page ... 30 31 32 33 34 35 36 37  38  39 ... next page last page of 41
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-07 23:42
Mislim da naslov dovoljno govori.....Sta vi mislite o tome....hmmmmmmm
milan-normalni (male, 28)
Molim vas,nemojte vise da mi saljete poruke,blokirate mi vezu.....ovo je bio sarkazam.Javi se...
page: 38
#371: (2007-07-11 23:33)
Na žalost, ljubav preko mreže je ite kako moguća.
Ja sam se uvek čudio ljudima, koji su se zaljkubili u osobu preko interneta, dok se i ja nisam upecao...

Avaj... Na jednom sajtu,
tako bezveze sam postavo svoj profil.
Nisam na taj sajt dolazo mesecima.
Jedan dan, dune mi napamet da posetim taj sajt. Švrljao sam po mom profilu, po tuđim profilima, i vidim u svom c-panelu da me je neko pogledao i glasao...

-Ja pogledam taj profil i zahvalim se...
Na tom profilu, stajale su 4 slike, devojke, koja me je ostavila bez daha... Devojka, kakva se ni u čijoj mašti nemože zamisliti...
-Pomislio sam da je lažani profil, ali reko da pokušam....
Kontaktiram tako ja nju, postupim potpuno otvoreno, onakav, kakav jesam, ona mi isto tako, za divno čudo odgovara..
Kroz našu konverzaciju svatimo oboje koliko smo stvoreni jedno za drugo...
U roku od mesec dana, mi smo se upoznali prvo preko tog sajta, posle MSN, i posle toga fiksni i mobilni telefon...
Od tog dana, pa do sada, ne postoji dan kada se nečujemo ili nevidimo bar preko MSN-a.
Jedini đavo je taj, da smo daleko jedno od drugog. Ona je u Mladenovcu, a ja u Subotici...
Planiramo naš prvi susret uživo, koji će biti, nadam se, uskoro, jer i meni i njoj je već dosadilo gledati u crvenu lampicu na stolu i dodirivati grube oblike naših tastatura...
Želimo da se gledamo u oči dok razgovaramo, da osetimo dodire i miris naših tela, dok smo zagrljeni, da osetimo dah i poljubce na usnama - dok se ljubimo....

-Nije laka ljubav preko mreže...
Verujte....
Veća muka čoveka ne može da zadesi...

LJUDI!!!
Izlazite! Družite se! Ludujte! Ljubite se!
Volite jedan drugoga!
-Jedini je to način da budete srećni...

-Momci, ako želite da osvojite devojku, daću Vam jedan savet koji će sigurno upaliti:
BUDITE ONO ŠTO STE...! Izadjite pred Nju bez straha, pokažite joj svoje vrline i mane, bez pretvaranja i laži! Budite ISKRENI! Ako Vas ta devojka zavoli sa vrlinama, mane neće ni primetiti...

Meni je to uvek uspevalo...
Uvek sam znao zavesi ženu.
A to je baš recept za to....
Ako vas odbije, nije vas vredna.
Glavu gore i nastavite dalje...

To isto tako važi i za žene...
Pozdrav od Stefana....!

Tako je govorio starac Fočo od stotinu ljeta...
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
#372: (2007-07-11 23:48)
...sta ti je mladost ....

...verujes i u DEDA MRAZA
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#373: (2007-07-11 23:50)
...svega ovog ne bi bilo da mu nije dunulo ...
INSOMNIE 32 (female, 34)
#374: (2007-07-11 23:58)
-Momci, ako želite da osvojite devojku, daću Vam jedan savet koji će sigurno upaliti:
BUDITE ONO ŠTO STE...! Izadjite pred Nju bez straha, pokažite joj svoje vrline i mane

Prznajem , malo me zbunilo ovo nju sa Velikim Nj, a i nije mi jasno kako da pokazzem ako smo na javnom&prometnom mestu
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#375: (2007-07-12 00:01)
kakvo li je to duvanje bilo......
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
Please note: VIP members do not see advertising
#376: (2007-07-12 00:03)
uspeshno
betty blue II (female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
#377: (2007-07-12 00:04)
... nisi uopste mastovit DREAM
...a veliko slovo verovatno iz dubokog postovanja prema NJoj
INSOMNIE 32 (female, 34)
#378: (2007-07-12 00:09)
FoxVanis: Na žalost, ljubav preko mreže je ite kako moguća.
Ja sam se uvek čudio ljudima, koji su se zaljkubili u osobu preko interneta, dok se i ja nisam upecao...
.......................................

Nije laka ljubav preko mreže...
Verujte....
Veća muka čoveka ne može da zadesi...

LJUDI!!!
Izlazite! Družite se! Ludujte! Ljubite se!
Volite jedan drugoga!
-Jedini je to način da budete srećni...
..........................................
Budite ISKRENI! Ako Vas ta devojka zavoli sa vrlinama, mane neće ni primetiti...
...
Pozdrav od Stefana....!

dete...samo napred...i ne dozvoli da te obeshrabre komentari nas matorih cinika...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
FoxVanis
#379: (2007-07-13 00:13)
Ljudi!!!
Jesam vam zadao glavobolje...

I ja sam se pitao kako će te reagovati na to...
Komentari su simpatični ali mislim da niko nije hrabar izneti pravu istinu i da je ovo u stvari jedna velika tabu tema...

Ljubav može da se dogodi bilo gde!
Čudni su naši životni putevi.... Sudbina je čudo... Bilo kome se može desiti da se zaljubi u neku osobu, na bilo kom mestu u bilo koje vreme... Internet je mesto gde se kreću milijarde ljudi, samo kroz ovaj sajt prođe nekoliko hiljada ljudi... Svaka osoba je individua za sebe...
Ako se desi, kojim slučajem da se dve osobe, koje odgovaraju jedna drugoj, sastave na bilo koji način, upoznaju, postoji mogućnost da se nešto i dogodi.
To se ne može nazvati "ljubav" u pravom smislu te reči, ali može da bude neka vrsta nevidljive vrpce, koja te dve osobe spaja.
Nakon ličnog upoznavanja, može se reći dali je to ljubav, požuda, ili samo zabluda...

I ja sam toga svestan. Znam da je to klackava tema, ali Bože moj, sve treba probati....

A onaj savet sam dao iz ličnog iskustva, jer se mnogi pitaju:
"-joj, zašto nemam devojku/dečka?" "-mene niko nevoli-ne primećuje..."

Kakvi su danas ljudi???
Izadju u kafić, uvuku se u ćoškove, boje se da priđu jedni drugima, jer šta će reći oni drugi...?

-More boli te ***** za njih, idi, zezaj se, muvaj se.... radi šta ti je volja.... Treba uživati u životu, ma koliko imao godina, ma ko bio...
Jesam mlad, ali toliko mozga imam da primetim takve stvari i da se znam snaći u svakoj situaciji...

Savet:
-Ako želite pronaći ljubav-ne tražite je.
Ona će se dogoditi kad tad...
FoxVanis is no longer member of Romance Cafe
#380: (2007-07-13 01:02)
pametnice moja...zaljubicu se u tebe i sta onda
INSOMNIE 32 (female, 34)
total: 409, displayed: 10, page: first page previous page ... 30 31 32 33 34 35 36 37  38  39 ... next page last page of 41
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis