Ljudi!!!
Jesam vam zadao glavobolje...
I ja sam se pitao kako će te reagovati na to...
Komentari su simpatični ali mislim da niko nije hrabar izneti pravu istinu i da je ovo u stvari jedna velika tabu tema...
Ljubav može da se dogodi bilo gde!
Čudni su naši životni putevi.... Sudbina je čudo... Bilo kome se može desiti da se zaljubi u neku osobu, na bilo kom mestu u bilo koje vreme... Internet je mesto gde se kreću milijarde ljudi, samo kroz ovaj sajt prođe nekoliko hiljada ljudi... Svaka osoba je individua za sebe...
Ako se desi, kojim slučajem da se dve osobe, koje odgovaraju jedna drugoj, sastave na bilo koji način, upoznaju, postoji mogućnost da se nešto i dogodi.
To se ne može nazvati "ljubav" u pravom smislu te reči, ali može da bude neka vrsta nevidljive vrpce, koja te dve osobe spaja.
Nakon ličnog upoznavanja, može se reći dali je to ljubav, požuda, ili samo zabluda...
I ja sam toga svestan. Znam da je to klackava tema, ali Bože moj, sve treba probati....
A onaj savet sam dao iz ličnog iskustva, jer se mnogi pitaju:
"-joj, zašto nemam devojku/dečka?" "-mene niko nevoli-ne primećuje..."
Kakvi su danas ljudi???
Izadju u kafić, uvuku se u ćoškove, boje se da priđu jedni drugima, jer šta će reći oni drugi...?
-More boli te ***** za njih, idi, zezaj se, muvaj se.... radi šta ti je volja.... Treba uživati u životu, ma koliko imao godina, ma ko bio...
Jesam mlad, ali toliko mozga imam da primetim takve stvari i da se znam snaći u svakoj situaciji...
Savet:
-Ako želite pronaći ljubav-ne tražite je.
Ona će se dogoditi kad tad...