Greeny, sledeci komentar nije "licne" prirode u smislu kritike, cak nije ni "procena" Tvog misljenja, nego jednostavno nastavak ili dopuna neke moje (ebene) logike, koja mi se "nametnula" pri citanju tvog posta...
Greenisgoodforeyes:
I da, oba slučaja.
PREVARILI STE JE.
PREVARILI STE GA. 1) Ćutite.
2) Nemojte više da ga/je varate.
ili
3) Ostavite ga/je.
4) Do viđenja.
1+2) Lazite, gledajte ga/je u oci i lazite punim srcem! Lazite zarad nekog "viseg cilja" "ili "nizeg" ili "osrednjeg", zbog "licemerja", zbog "komfora", zbog "hedonizma", zbog "navike", zbog "sigurnosti", zbog "egoizma", zbog "ne zelim da ga/je povredim", zbog "nebitnosti", zbog "prioriteta", zbog "divne licnosti", zbog "nece mi se vise desiti", zbog "ne kocka mi se u krupnu lovu", zbog "ne pocinje mi se od nule",
zbog sve i jednog "zasto u lazi"... Gledajte ga/je u oci i ne trepcite...i nemoj da vam usna zadrhti ili glas nestane kada vam se omakne ono "samo ti, samo tebe, nikoga vise"...Nije "bljutavo" i nije "bedno"...ima svoje
"zato"...
3+4) Kraj price, kraj "vecnosti" - krecem sa novim elanom u nove "poraze". U nova "obecanja", u nove "vecnosti", u nove "prave"...dok ne zaebem i te...ili dok me ne zaebu...
I opet cu kraj nekog da se "nadam", i opet cu nekome da "obecavam" i da se kunem...i opet cu da "gazim" sa blatnjavim cizmama ne samo po tom nekome, nego i po onome sto ostaje kada tog nekoga vise ne bude bilo...
Ja stvarno nisam sigurna da je onaj ko je izmislio tu rec
prevara u musko-zenskim ili u stvari bilokojim monogamnim odnosima ikada "do kraja" smislio smisao...