Romance Cafe forums

All forums

Prevarile ste ga Sta sada?  

views: 14538, replies: 215
total: 215, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-09 18:07
Prevarile ste ga. Sta sada?
Da li treba da mu priznate? Da cutite o tome?Otkrijte sta treba da radite posle toga.
MariaGrazia is no longer member of Romance Cafe
page: 9
SHARK69
#81: (2005-09-02 11:50)
STRRELy@NyE!!!

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
SALOME
#82: (2005-09-02 17:54)
Ako na lep nacin zelite da se izvucete iz price,i doticnom vidite ledja,samo recite:Prevarila sam te,ne znam kako,ali znam sa kim! Provereno ce da se okrene i ode,cak i bez kafe! A,ako ste prevarile onoga sa kim ste trenutno,a zelite da to sakrijete i da manipulisete,to samo znaci da ga vise ne volite,i tada je lep razgovor i iskreno priznanje najbolji potez.Kod mene je uvek delovalo...mislim na iskren razgovor! I sada se druzim sa bivsim ljubavnicima,koji mi postadose dobre drugarice! Pa,gde to jos ima?!

Promasila sam,ovo nije preljuba u pokusaju ,vec gotova ,odradjena stvar...ovo sto sam napisala nece vam mnogo pomoci,a i desavalo se u 20-om veku ...koliko vidim,sada se pitanje preljube radi "suptilnije" ,pa ako bas morate,a bilo bi bolje da pre toga razmislite,i to ne uradite! Zato,pamet u glavu,a....

Updated 1 time(s), Last update (SALOME) 2005-09-02 20:00

SALOME is no longer member of Romance Cafe
#83: (2006-06-16 00:22)
cuti.trpi.varaj dalje ako ti je lepo.ne pravi ga budalom da mu o tome prichash..
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
Neo-n
#84: (2006-06-16 01:12)
da - neka tu prichu elaboriraju njegovi ortaci
( po mogucnosti bez njegowog znanja )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
black_magic_woman
#85: (2006-06-21 15:42)
Ono sto ne zna ne moze da ga boli. A savest? - pitace neko. Ako ce me muciti savest onda to necu raditi. Ako mi je bilo lepo i ako sam zaista uzivala.. mogu se toga samo secati sa osmehom..
black_magic_woman is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#86: (2006-06-21 15:58)
makijavelizam?

nei, neiiii

preferiram "shumu striborovu":
"...charolije u Shumi i Demoni ce nestati kad se nadje dusha kojoj je milija njena nevolja no sva blaga ovog Sveta!"

...
Istina pod svaku cenu - zhelim da znam s`chim & s`kim imam posla, pa nek` bude moj izbor da li je to prihvatljivo ili ne ...
triViALna
#87: (2006-06-21 16:33)
Sada lepo "corpus delicti" na sto pa seciranje u infinitezimalne delice...dok jedno ne padne...pod sto...

Nakon toga, pakovanje kofera, deljenje "imovine" - moje knjige, moje knjige i moje knjige, ostali inventar moze sve da zadrzi!

Na posletku - konacno prekinuti inkonsekventnost i izjapiti iste sekunde, jer taj neko je svakako bio minimalno godinu dana sasvim pasivan ucesnik mog emocionalnog sveta...ili suptilnije : otprilike me nije konstatovao!

C'est la vie...mon amie...
triViALna is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#88: (2006-06-21 16:40)
waLiyanta 2:

shvatiti sushtinu

& keep walkin`
#89: (2006-06-21 17:38)
Neo-n: da - neka tu prichu elaboriraju njegovi ortaci
( po mogucnosti bez njegowog znanja )

ma da,ako ga bas mrzite
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Neo-n
#90: (2006-06-21 18:05)
"............ al` mu je Dewoika druzheljubiwaaaaaa ......... "

total: 215, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis