Romance Cafe forums

All forums

Kojim sportom zapoceti prolece?  

views: 11113, replies: 163
total: 163, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16  17  last page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-09 18:37
Trcati ili voziti bicikl? Izvaditi sa tavana rolere ili krenuti na aerobik?Da li oprobati kuglanje? Sta je in ovog proleca?
MariaGrazia is no longer member of Romance Cafe
page: 17
samsasvimsam
#161: (2008-07-12 19:03)
onda potrazi nekog cimera posto sa kolegom ti se ne igra.preci cu na golf
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
ceca1978
#162: (2008-07-13 13:44)
Hmmm, golf, kažeš
A šta fali mini-golfu?
Kada smo Vojče i ja bili na Paliću, na medenom mesecu, to nam je bio glavni hit. Ima tamo jedna vrlo lepa poslastičarnica, ustvari, kafić-poslastičarnica. Sjajna gradjevina, nekada je bila vila, pa su preuredili. E, tamo naručiš bilo šta, izuzev čašu vode, naravno , i možeš da tražiš štapove i lopticu i da igraš ceo dan, ako želiš.
Kada se samo setim... borili smo se za svaku lopticu, kao da smo na olimpijadi. Uveli smo neka svoja pravila, jer prava ne znamo, naravno . Uživali smo kao deca
Imam veliku želju da ponovoo odem na Palić sa Vojčetom, da uzmemo isti onaj smeštaj kao tada ( mada sumnjam da bismo dobili apartman po ceni sobe, kao što smo tada. Tada smo dobili apartman, jer je to bila njihova greška, izdali su nešu rezervisanu sobu, pa su morali da vade fleke ) i da odemo opet u istu poslastičarnicu... i , naravno, da opet onako uživamo u mini-golfu... Nije to bila igra, već uživanje... igranje dvoje velike dece, smejanje, nadmudrivanje, ma uživancija!!!!

ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
DANAI

VIP
#163: (2008-07-13 19:42)
DANAI: a sta ako mi se ne igra odbojka,,,kolega. a

sta ce mi cimer za sport, nego , samo da nadjemo nesto sto nam se obojma svidja, pa sto se odmah ljutite, dragi kolega ....nemojte tako
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
total: 163, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16  17  last page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis