ne ne ne i ne.......
ni najmanje nisam iznenadjen.... "vecera u dvoje "........verovatno da bi bili u skladu sa romanticnim mestom gde dangubimo.....ili jeftin pokusaj da budemo romanticni sami,makar samo virtuelno.......a sasvim je moguce da ce se mlada MG privoleti muzijaku sa najboljom gastronomskom ponudom i najboljim stolom u sali.......
bilo je tu "mogutja reakcija na razvod ", "dali je moguca ljubav bez zrnca boli ", " diskont pitja" ,"uteha, razumevanje, rame za plakanje ", "omiljeni lik crtatja ","halteri ili utakmica, ili po srpski zabice ili tekma "[na kojoj sam i sam uzeo ucesca...], "igre bez granica ABC.." , razni "kaladonti" etc etc......
mislim da jos nije bilo "von denikenova teorija dokazana u backom gradistu ", hormonski uticaji u menopauzi "," d.m. u novom kustinom filmu ",svetske sile se otimaju o balkan ", " dali vam je karakter jedina karakterna crta" ? etc etc....
da ne bih rizikovao etiketu da sam asocijalan cinik a moguce i nesto gore, evo mog predloga MG......
PREDJELO 1-2 case amaretto sarono sa drobljenim ledom tek da se ocisti grlo od prasine ,da se ugreje stomacni zid i malo zaplasi jetra
GLAVNO JELO 2 fase [za svakog po 1] crvenog vina, medium body, najbolje bordeaux ili gamay, da se bolje upoznamo, damo mashti i insinuacijama na volju i da samo kroz maglu naslutimo "protivnikove" potencijalne zelje
SLATKIS [kako ti to slatko nazivas] moze da bude 1 flasa desertnog vina, predlazem sauterness ili tokay aszu bez zalazenja na shvapsku teritoriju gde bi se moglo naci nekoliko izvanrednih desertnih vina. ova flasa zlatno -medenog napitka ce nam posluziti da se dodirnemo prstima i krenemo u grande finale ,zaboravljajuci gde smo

od "priloga " potrebne su nam samo 2 brandy case + 2 pristojne vinske case........