Romance Cafe forums

All forums

ljubav,prejaka rech ili  

views: 9283, replies: 128
total: 128, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 13
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-10 10:53
ljubav,prejaka rech ili...
toliko priche o njoj a niko ni nezna shta je to..mozda i ne postoji,mozda postoji samo ideja o ljubavi..i shto smo blize ideji,blize smo ljubavi )?
lucky-one is no longer member of Romance Cafe
page: 7
sunder bob
#61: (2005-12-30 10:51)
Draga, uz sve duzno postovanje, ti bi sve da definises, stavis u okvir i okacis na zid...Univerzalna definicija ne postoji, kao sto i sama znas, sve je to individualno...Ljubav je magija koja zabu pretvara u princa, a Pepeljugu u princezu...
sunder bob is no longer member of Romance Cafe
Greenisgoodforey
#62: (2005-12-30 11:45)
The thing is... kada kazete "prejaka", mislite li na onaj osecaj stida sto nesto osecate, ali - s obzirom na to da je vreme trubadura ili "Orkanskih visova" ili svega slicnog proslo - vam je nelagodno da to priznate, zato sto ispada njanjavo?

Ali tako ne bi bilo da tupsoni konacno shvate da reci nisu samo reci, da reci JESU dela. I ondaK tesko da bi sta bilo prejako, lazno, banalno, sentimentalno, sramotno. Samo zato sto ne bi bilo lazno.

Kraj patetike... do sledeceg puta (za jednog)
Greenisgoodforey is no longer member of Romance Cafe
#63: (2005-12-30 12:03)
sunder bob: Draga, uz sve duzno postovanje, ti bi sve da definises, stavis u okvir i okacis na zid...Univerzalna definicija ne postoji, kao sto i sama znas, sve je to individualno...Ljubav je magija koja zabu pretvara u princa, a Pepeljugu u princezu...

... ne bih da definišem, niti stavljam u okvire ... jer znam da je nemoguće usled naše INDIVIDUALNOSTI

... samo molim da onaj ko je uspeo da nadje adekvatnu definiciju podeli istu sa nama (iako sam skoro sigurna da definicija ne postoji ... samo naš pokušaj da definišemo doživljaj ljubavi)
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
SHARK69
#64: (2005-12-30 13:00)
@e, d@ w@m reshim 3lemu ednom 4 sw@gd@ - LyOOb@w e MIR, swe ost@lo e stRR@st.

Updated 1 time(s), Last update (SHARK69) 2005-12-30 13:22

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
Bash Kakao
#65: (2005-12-31 12:08)
lucky-one: toliko priche o njoj a niko ni nezna shta je to..mozda i ne postoji,mozda postoji samo ideja o ljubavi..i shto smo blize ideji,blize smo ljubavi )?

...a da li Pricha o zzivotu postoji,kao i o ljubavi...
...ako nema sredishta...nema ravni ...jer postoje samo Prostrani Predeli u kojima se pretvaramo da je Nekoga bilo...

...,, nije istina...nikoga nije bilo ,,...

PS secanje na LJubavnika / knjiga-slika /
Bash Kakao is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2005-12-31 12:50)
neko ili neshto u poslednjih 20 godina uchini da se stidimo i da svako pominjanje iste svrstamo u patetiku,a ona je neshto najneophodnije i dogadja nam se cheshce jer nam chesto i treba ali kao da je sramota imati je vishe puta jer tupimo da li je prava ili nije....kao i sve u zivotu neke su jache neke slabije,neke duze neke krace

pa kad upletemo josh i pozudu,zaljubljenost,zelju...''sramotnu'' ljubav kao pojam sami stavljamo na crnu listu

sramota nas da je priznamo,a kako je mushkarcima tek
anabg (female, 35)
....I know I’m not perfect but I can smile.....
#67: (2005-12-31 13:00)
U pravu si, ali zar ipak sve to nismo sami sebi uradili i postavili parametre za nase ponasanje,ali ok,problem je samo kako da se vratimo na period kada nismo imali problem sa takvim razmisljanjem i bili potpuno cisti i otvoreni!

Updated 1 time(s), Last update (mirko36) 2005-12-31 13:01

mirko36 (male, 35)
MOJE ZEDNE USNE OPET TRAZE DA IH BLAGOSLOVIS TVOJIM POLJUPCEM,MOJI PRSTI TVOJE TRAZE...
#68: (2005-12-31 13:11)
SHARK69: @e, d@ w@m reshim 3lemu ednom 4 sw@gd@ - LyOOb@w e MIR, swe ost@lo e stRR@st.

u pravu si,ali zar mir nije u nama samima-zasto traziti nesto sto vec postoji u nama i samo ceka da se aktivira
mirko36 (male, 35)
MOJE ZEDNE USNE OPET TRAZE DA IH BLAGOSLOVIS TVOJIM POLJUPCEM,MOJI PRSTI TVOJE TRAZE...
Bash Kakao
#69: (2005-12-31 14:15)
bez odobrenja ... autora))))
Neki zzive blizu al' daleko...

Kao kamen ne mogu se maci

I kad se za ruke drzze stalno

U mraku se ne mogu dotaci

Bash Kakao is no longer member of Romance Cafe
#70: (2005-12-31 15:43)
... ljubav je moja droga ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 128, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis