Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24507, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 10
#91: (2005-04-20 10:22)
ivana80
malo sa zakasnenjem ali moram da ti odgovorim
ne da sam 100% siguran da znam kada glume vec sam 1000000% siguran da mi se to nije dogodilo u zivotu...
prvo zato sto nikada nisu glumili samnom a to mogu da primetim a drugo ne dam im da dodju u situaciju da glume
naravno da sam imao situacija ono kada je neki instant sex u pitanju i kada se desavalo da devojka ili zena ne dozivi orgazam sto je i normalno .recimo u nekom toaletu ili kolima ili sta ja znam
zato islim da glumiti orgazam je za mene veoma smesna stvar zato po mom misljenju zene ne znaju da dobro glume a kada to rade to se i primeti i izgleda smesno iako nisam doziveo
vladimir2006 (male, 30)
????????????????????????????????????????????????????????????
#92: (2005-04-20 13:47)
pa gde su nam glumice, nemo da nam umre ova serija taman smo presli u spance kad eto glumice dobise bolju ponudu, daj rastrkajmo se po forumu za nalazache dobra nagrada: najfol haha llupam malo nadam se da nema povredjenih
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
#93: (2005-04-20 16:24)
vladimir2006: ivana80
malo sa zakasnenjem ali moram da ti odgovorim
ne da sam 100% siguran da znam kada glume vec sam 1000000% siguran da mi se to nije dogodilo u zivotu...
prvo zato sto nikada nisu glumili samnom a to mogu da primetim a drugo ne dam im da dodju u situaciju da glume
naravno da sam imao situacija ono kada je neki instant sex u pitanju i kada se desavalo da devojka ili zena ne dozivi orgazam sto je i normalno .recimo u nekom toaletu ili kolima ili sta ja znam
zato islim da glumiti orgazam je za mene veoma smesna stvar zato po mom misljenju zene ne znaju da dobro glume a kada to rade to se i primeti i izgleda smesno iako nisam doziveo

Ima jos vremena da ti se dogodi,jos si mlad! Ne brini!
biljka28 (female, 47)
Ako bog da zdravlja i grehe budu!
#94: (2005-04-20 21:52)
taurus011:
Justina:
Slazem se skijasice.. a mozda bi lakse bilo da ne glumimo vec da im kazemo gde, kako, kad i zasto..

Lepo ga napisa vala... Svidja mi se...GDE...i...KAD...

Taurus.. primer:
GDE? .. Ukazati na primer, na "G" tacku...
KAD? .. Ne raditi gore navedeno odmah, vec reci kad je trenutak...

I dalje ti se svidja??
Justina (female, 41)
Life is a simply "mauvais quart d'heure" made up of exquisite moments ..
#95: (2005-04-21 01:23)
Justina:
taurus011:
Justina:
Slazem se skijasice.. a mozda bi lakse bilo da ne glumimo vec da im kazemo gde, kako, kad i zasto..

Taurus.. primer:

I dalje ti se svidja??

Si cula Ti za ''G'' Silu... Popnes se na ''raketu''... pa te ''sila ubrzanja'' prikuje za mesto...i...i...vidis...''Nebooo''... ...a,Tvoj odgovor Nije Tacan....GDE je mesto...a, KAD je vreme...za Tvoje...''kazivanje''...

''VI STE NAJSLABIJA KARIKA...DOVIDJENJA...''
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#96: (2005-04-21 03:43)
taurus011:
Justina:
taurus011:
Justina:

Taurus.. primer:

I dalje ti se svidja??

Si cula Ti za ''G'' Silu... Popnes se na ''raketu''... pa te ''sila ubrzanja'' prikuje za mesto...i...i...vidis...''Nebooo''... ...a,Tvoj odgovor Nije Tacan....GDE je mesto...a, KAD je vreme...za Tvoje...''kazivanje''...

''VI STE NAJSLABIJA KARIKA...DOVIDJENJA...''

sta retji
Magnifico (male, 23)
#97: (2005-04-21 09:01)
Taurus.. primer:

I dalje ti se svidja?? [/quote]

''VI STE NAJSLABIJA KARIKA...DOVIDJENJA...'' [/quote]

sta retji [/quote]

ojhaaaaaaaa... ..zestoko je krenulo...aj da se namestimo u prve redove pa da navijamo..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#98: (2005-04-21 14:36)
UPRAVU SI LILI
Magnifico (male, 23)
#99: (2005-04-21 14:39)
[quote]taurus011: [quote]Justina: [quote

Znaci, da se ne pridrzavamo teme?? Steta, ja sam bas htela malo "kontribuirati" ...

(Sad, iza kulisa treba da kazem kako mi se voditelj ne dopada i da sam izbacena od strane slabijih, ali eto, nisam imala srece posto su se malo urotili protiv mene... )
Justina (female, 41)
Life is a simply "mauvais quart d'heure" made up of exquisite moments ..
#100: (2005-04-21 14:42)
[quote]Justina: [quote]taurus011: [quote]Justina: [quote

Znaci, da se ne pridrzavamo teme?? Steta, ja sam bas htela malo "kontribuirati" ...

(Sad, iza kulisa treba da kazem kako mi se voditelj ne dopada i da sam izbacena od strane slabijih, ali eto, nisam imala srece posto su se malo urotili protiv mene... )[/quote]

ko je rekao da si izbachena mi se svi malo shalimo daj ljudi sta se odmah durite nije fer
Magnifico (male, 23)
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis