Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24482, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 17 18 19 20 21 22 23 24  25  26 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 25
fer

#241: (2008-01-26 12:54)
Ćud je ženska "smiješna" rabota ....

eeee ... Anamari...
da je bar tako.

Ali ...
Pomenuh ovde negde jednu (od X) koja u sred svog sopstvenog b(m)raka i "ne zna" šta je to
Ćuti žena, "trpi" ... "bol boluje" i nikom ne kazuje ...
Ne znam zašto, al' nešto mi se "pričinjava" ... da će jednog lepog dana (ili dan ranije),
ostaviti (baš) on - (baš) nju.
(I verovatno će reći ... ako već do sada i nije nekom (u poverenju) rek'o. )

(tim povodom)
... ...

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#242: (2008-01-26 22:20)
Ćud je ženska
fer: __________
... tako da (sve u svemu) ... ne tipujem nešto na njen (ženski) ... "odlazak" ....

ja ne tipujem, ja navijam...ali ne za one koje su deo bele tehnike u kuci..fuj..a zivot je tako lep

Updated 3 time(s), Last update (moderator) 2008-01-27 01:47

Anamarija45 (female, 45)
juce je emocija,danas je istina,sutra je iluzija
#243: (2008-01-27 11:15)
sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
#244: (2008-01-28 15:46)
znala sam da ce da se javi expert ...
Anamarija45 (female, 45)
juce je emocija,danas je istina,sutra je iluzija
Partybrejker
#245: (2008-02-01 15:44)
ne bi` ja, al` obetjò sam Snashi

... dakle, utvrdili smo da je zhenski orgazam samo, i samo socioloshki uslovljen
(nisam chuo nijedan argument koji bi makar naslutio na suprotno)

naizgled dovodjenjem u sumnju postojanja i mushkog orgazma (svi mi smo samo u sopstvenim kozhama, i ukoliko se pozivamo samo na sopstveno iskustvo netjemo stitji dalje od nosa... opet sopstvenog ) te je jasno da postoji koliko-toliko egzaktno argumentovanje i na osnovu tudjeg iskustva, nazvanog Znanje... Znanje, a ne Predrasude... L&M, Znanje nam pomazhe da neke stvari skontamo i "indirektno", bez obzira da li se iste mogu izmeriti, ali se makar mogu registrovati ...

dakle, fakti:

zhenski orgazam postoji
zhenski orgazam nema neposredne i iskljuchive veze sa hardverom, niti drashkanjem istog
zhenski orgazam nije konstanta
zhenski orgazam je mogutje isfolirati, jer prilikom opshtenja mushkarac (ako je uopshte prisutan) nema pri ruci merne instrumente... bar ne uvek, i bar nije uobichajeno da ih ima

...
poshto se ovde postavlja pitanje motivacije (za foliranje), sklon sam pretpostaviti: Chesto smo slushali (i videli) kako "umiljato janje dve ovce sisa", shto tje retji da je blagoglagoljivost neretko odlichna metoda zavodjenja... ali - samo naizgled, i kratkog je daha...

1.gloomish ono shto drugoj strani godi
2. druga strana se osetja zadovoljna
3. druga strana pochinje da te gotivi jer joj pruzhash zadovoljstvo

.. na isti nachin zhena chini mushkartza zadovoljnim ponashajutji se na "oChekivani" nachin... treba uzeti u obzir da je chovek socioloshko bitje koje ne uzhiva samo u primanju nego i u davanju zadovoljstva

stoga, kada (i ako) taj deo izostane, zhena je spremna (i u stanju) da glumom nadomesti... onome ko je spreman da na glumu pristane... i kome ista uopshte neshto znachi... no, kao posledicu, samu sebe frustrira bivajutji sa nekim ko njoj ne pruzha primarno zadovoljstvo, shto pre ili kasnije (to znaju oni iskusniji, a i zreliji) ispliva na povrshinu i pokvari tako "dobro" zamishljenu koncepciju zavodjenja

_________
Snale, reci ako sam opet zaèbò stvar
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#246: (2008-02-01 15:58)
... a sad`- par osvrta :

desilo mi se jednom da ga nalupam jer je njegov orgazam dosao pre mog

... ovo je par argumenata u prilog izglasavanja Zakona o noshenju zashtine opreme prilikom nichim izazvanog koitusa ... akterima predlazhem izbegavanje narednog, pod parolom "bolje sprechiti nego lechiti"

konacno da su zene u prednosti..

... stavka u prilog teze o kvalitetnom (i kvalitativnom) nadjachavanju ... bojim se da tje josh vode protetji ispod mosta dok mu konachno ne oborish ruku

Smatram...da AKO se desi foliranje,zene nemaju nista sa time...mislim...MUSKARCI SU UVEK KRIVI ZA SVE...

... josh jedan neoboriv argument, u cilju konstruktivne razmene mishljenja ... shala, ali i nije

...
i konachno:

zene glume orgazam iz samo jednog razloga,da ne bi povredile musku sujetu...

wRRooooNG!! ... zhene gloome da bi za sebe obezbedile benefit u vidu biovlast-sexualnosti, tj. kontrolisanja muchkarCheve "snage" i ostalih sposobnosti (lovac & zashtitniCk)... prevedeno na petjinski jezik:"... nema ribitze ako mi ne ulovish ribitzu!! "...
Vronsky

VIP
#247: (2008-02-01 15:58)
Nisi bre ...
Sto moras uvek ti da zaebes ...
Monopolisto ...
&
Zasto ?
Lakse doci do novih gilja ...
Eto ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Partybrejker
#248: (2008-02-01 16:02)
... upravo sam krenò da ti na Porukama pozhelim dobrodoshlitzu

)))))))
Vronsky

VIP
#249: (2008-02-01 16:04)
Fala, Josife Visarionovicu ...
Da bog da ti Abramovic zirant bio ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Partybrejker
#250: (2008-02-01 16:04)
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 17 18 19 20 21 22 23 24  25  26 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis