Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24498, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 26
#251: (2008-02-01 19:52)
A jel' mozze jedno pitanjce?

zhenski orgazam nema neposredne i iskljuchive veze sa hardverom, niti drashkanjem istog

...a shta ovo znachi?

Molim da argument sa notjnim polucijama kod muhkijeh preskochimo, jer neka tudja znanja,(ne predraTsude) khm, khm, imaju i kontraargumentaciju.
Takodje bih da preskochimo tantre, mantre i chakre i beZtelesni Skeks.

Vasha verna chitateljka

Updated 1 time(s), Last update (Snasha sa salasha) 2008-02-01 19:54

Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
#252: (2008-02-01 23:16)
Natyi tye on nachina da ti odgovori chak i na ovo
Al medzutim, kad se bolje razmislim, cela ova tema je teshki bolox i predmet za moderatorsko posmatranje...naime, klinac od 22-ve otvara temu sa zakljuchkom da zzene foliraju orgazam...misim sad...zar nisu moderatori trebali da zamole da se tema pretvori u " Da li zzene foliraju i zashto?"...ovako je pomalo uvredljiva za lepshi pol

koliko je Kazanova do 22-ge imao zzena da bi zakljuchio da one foliraju i josh bitnije koliko ih je jadnih moralo da glumi orgazam jer ih nije zadovoljio...i poshto niko nije drzzao svetyu, da li je uopshte bio sa nekom zzenom ili je samo chitao u novinama....pitanje je sad i mnogo je tezze odgovoriti nego da li zzene glume orgazam.

Sa moje tachke gledishta, zzedne ne glume orgazam i dozzivljavaju ga na vrlo razlichite nachine...a ja uzzivam u svakom... ako je to uopshte bitno
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#253: (2008-02-01 23:25)
Pa gosn. Party...nije Vam losha ta tachka gledishta...a jel' Vam je dotichna tachka erogena zona, i gde Vam se tachno nalazi?
...ja to 'nako...zarad nauke pitam...
#254: (2008-02-01 23:37)
Nauchnice moja draga...valjda znash da: sve je mnogo lepshe dotle dok se istrazzuje o chemu se samo tek nauchno naslutyuje...i za sve mlade nauchnice poruka : istrazzujte deco, samo istrazzujte....shto vishe istrazzujete sve tye te vishe natyi
Party Animal (male, 46)
#255: (2008-02-01 23:37)
naravno da postoje zene koje foliraju orgazam. ko tvrdi suprotno taj se vara. uostalom i same zene govore o istinitosti toga.

razloga je verovatno koliko i zena, medjutim sve imaju jednu malu dodirnu tachku a to je: moze(im) se

u nashem sluchaju je to jako, jako, jako teshko. tako je priroda regulisala.

Updated 1 time(s), Last update (na zapadu agejn) 2008-02-01 23:39

na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
Please note: VIP members do not see advertising
#256: (2008-02-01 23:53)
Party Animal: Nauchnice moja draga...valjda znash da: sve je mnogo lepshe dotle dok se istrazzuje o chemu se samo tek nauchno naslutyuje...i za sve mlade nauchnice poruka : istrazzujte deco, samo istrazzujte....shto vishe istrazzujete sve tye te vishe natyi

A sad svi na svoje radne zadatke!
#257: (2008-02-01 23:56)
Ma daj zapadni...to ti je bez veze...naravno da i mi mozzemo da foliramo i radimo to...dosta retko, toliko retko da to zanemarujemo...a kod nas se to i ne vidi kao neki problem....misim..otyu retyi setih se...znash, kad se nadjesh u dvostrukoj vezi (nedaj Bozze trostrukoj) pa upadnesh u frku da morash da odradish kad samo shto si dao sve od sebe... ...nekako nabijesh pritisak u pneumatici ali municije vishe nema ...shta ti ostaje nego da budesh najpazzljiviji shto mozzesh i zadoviljish je shto bolje mozzesh i onda naravno, ne Q-rchish se sa prskalicom nego uradish kako je Bog reko...ko tye bre medju toliko ljubavnih sokova da trazzi nekoliko kapi...nemoj mi retyi da nisi nikad

Zzenske, pazite se...kad vas najbolje i najnezznije i najpazzljivije uradi...mozzda je bash tad doshao iz shtete
Party Animal (male, 46)
#258: (2008-02-02 00:05)
slazem se, ali ja se poveo "poshtenom" varijantom...
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
kisna glista
#259: (2008-02-02 01:41)
Kad je već priča poprimila razimazi tok.. da zamutimo vodicu..

I dobro naduva se taj, jelte, pneumatik ne bi li dao poslednji atom svoje snage za dobrobit višeg cilja (prikrivanje tragova svesnog i namernog trošenja zajedničkih resursa na pojedinačne izlete van "granica").. i negde u sred tog njinja-njanja zariba pneumatik jer je staza suva ko zemlja žedna kiše, hoću reći dobar pneumatik treba rabiti.. maximalno, što je prilično teško u njinja-njanja fazi. Nemanje municije bi bio najmanji problem, foliranje isto tako. Učestala poseta automehaničaru bi podjednako trebala da zabrine vlasnika pneumatika da dotična ne ide na redovno proveravanje pritiska u tudjem pneumatiku(cima).

Godine su merilo iskustva ili porozije materijala.. m?

So... dodjemo na isto rekla bih.
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#260: (2008-02-05 00:38)
... u zhelji da izjednachish ("dodjemo na isto rekla bih") previdela si da naizgled kontr(anapad)om u stvari samo potvrdjujesh ono shto je Party rekao...

... i da - tachno je da i "mi" mozhemo i ponekad hotjemo da isfoliramo, i to ne pod obavezno zbog umora od oranja komshijskih bashchi... desi se zamor materijala, definitivno, sam od sebe... losh momenat, generalno... misli odlutaju, raspolozhenje nije "na nivou"... strpljivi umeju da saChekaju... umorni da se odmore... neraspolozheni da se odobrovolje...

... pa, u tome se i razlikujemo, zar ne?
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis