Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24476, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 24 25 26 27 28 29 30 31  32  33 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 32
#311: (2008-02-25 10:11)
a sta ti si kao ekspert po pitanju "foliranje zenskog orgazma"?
mis'im veoma si upucen .... studiozan ...pratis sva naucna istrazivanja u ovoj oblasti itd

mogla bih pomisliti da je to zbog toga sto zene sa tobom samo foliraju orgazam....ko zna zbog cega
hmmmmmm

p.s. OVOJE BILA SALA
( za svaki slucaj da te prosvetlim )
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#312: (2008-02-26 17:04)
kakoizgleda kad zena folira orgazam?
ivann66 (male, 42)
#313: (2008-02-27 04:11)
KAKO???

... ал` овако нпр ЗВУЧИ...

FAKE ORGASM

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2008-02-27 04:12

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Partybrejker
#314: (2008-02-27 04:33)
... èl to ono "kad` je Hari sreo Sali"?

... msm, mnogopominjana scena, al` stvarno ne vidim da je bila uverljiva... sem simpichantne reakcije pooblike...

... i ne - ne mislim da zhena mozhe uverljivo da odglumi... uvek se neshto "ne uklapa"
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#315: (2008-02-27 20:24)
mirkic: nego stvarno...ja se jednom takvom ulitzom uvek vratjam kutji sa posla i uvek sam se pitao zasto me koleginitza sa posla gleda tako chudno
eto sad znam
a ja je josh kreten nudim tzigaru
eh shta sve chovek netje nauchiti pored vas

Mirkic, ne brini sve si uradeo kako treba…odglumeo si da si kuul I riba je sad totalno smuwana…sve shto ti ostaje kad je sledeci put sretnesh je da skochish I ne budi P…ispricaj nam kako je bilo
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
Please note: VIP members do not see advertising
mirkic
#316: (2008-02-28 00:37)
sve shto mi ostaje jeste da sachekam, da njen muzh ne radi u istoj smeni
mirkic is no longer member of Romance Cafe
#317: (2008-03-01 00:12)
sneza67: a sta ti si kao ekspert po pitanju "foliranje zenskog orgazma"?
mis'im veoma si upucen .... studiozan ...pratis sva naucna istrazivanja u ovoj oblasti itd

mogla bih pomisliti da je to zbog toga sto zene sa tobom samo foliraju orgazam....ko zna zbog cega
hmmmmmm

p.s. OVOJE BILA SALA
( za svaki slucaj da te prosvetlim )

Snezo izvini za ovaj zakasneli odgovor…uchio sam napamet svoj traktat sa prethodne strane…Mis’im, da sam normalan mushkarac smatrao bih da sam najbolji na svetu…ovako poshto sam skroman momak, mislim da sam tu negde, medju (naj)boljima…ocu retyi Strucnjak Za Orgazam (SZO)…veruj mi da je bolje da mi NE verujesh pa da moram …mis’im znash…

A to oko foliranja nisi uopshte sfatala…da li zzensko ima ili dobro odglumi orgazam, za nas je totalno swe jedno…problem je kad primetimo da glumi…e to boli…pa zar meni, najboljem razvaljivachu …what’s wrong with this women? ...ja sam umetnichka dusha i volim glumu….za glumu se dobija Oscar a koja ne bi dobro glumila kad dobije Oscara…Oscar nije mala stvar
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#318: (2008-03-01 10:20)
hmmm...to je sastavni deo folklora....sad vise dodje kao navika
misster_no (male, 38)
Let's dance....
Pure_Blond
#319: (2008-03-01 10:50)
Foliraju kad partner nije interesantan....drzi se klishea...medjutim sa pravim partnerom...nema foliranja
Pure_Blond is no longer member of Romance Cafe
mason1
#320: (2008-03-01 16:15)
Ma zene foliraju zato sto im je stalo do nas.Kada bi nam u oci rekle da nemamo pojma i da ce je pre zadovoljiti krastavac iz kuhinje, upali bi u takav bedak da ne bi mogao malisa vise da se digne.
Tu vec ulazimo u pricu o impotenciji koja je poznato u vecini slucajeva ide iz glave.Zato nam zene cuvaju tu glavu
Ovako...folirala ili ne..mi smo dase koji su joj pokazali kako se to radi
mason1 is no longer member of Romance Cafe
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 24 25 26 27 28 29 30 31  32  33 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis