Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24511, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 28 29 30 31 32 33 34 35  36  37 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 36
Rakas
#351: (2008-03-06 13:11)
sneza67: rakas, e super ti tema!! doduse malo si bio surov...

samo da preciziram, radi se o jednom misicu koji moze da se, kako bih rekla, siri i skuplja tako da ne verujem da moze da se prosiri itd itd ono sto si ti rekao.
da nije tako sta bi onda radile zene na porodjaju?

sto se tice, inace, velicine bilo zenskog bilo muskog organa e tu postoji jedna knjiga kamasutra koja na siroko i nadugacko prica upravo o tome. odnosno (ono cega se secam a mnogo toga sam vec odavno zaboravila) da za svaku zensku"dubinu" postoji odredjena muska "velicina" i naravno u slucaju da te velicine ne odgovaraju, ne mogu da uzivaju ni ona ni on...eto ako ti kadgod dodje ta knjiga procitaj je...jeste da je malo dosadna ali...

Jedna mala ispravka :
Tema nije moja, jednostavno odgovor je bio krajnje iskren sa tačke gledišta nekog kome je verovatno dosadilo i dozlogrdilo da se premerava i baždari u odnosu na neki nepisani standard.
Lično smatram da je bitna veličina "alatke"
Istok je nadaren da od svega prirodnog napravi neku nad-filozofiju, obično u svoju korist.

Interesantno bi bilo otvoriti temu i pročitati šta forumaši misle o VOAJERIZMU ?
Rakas is no longer member of Romance Cafe
Bjankaa
#352: (2008-03-06 13:14)
....JA otvorila, ubrzo je zatvorili...mozda i izbrisali.....slaba vajda....svi fini....
Bjankaa is no longer member of Romance Cafe
mason1
#353: (2008-03-06 13:32)
Jel se racuna u voajerizam ako dremas u krevetu ko buva na q...i citas sta drugi pisu?
mason1 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#354: (2008-03-06 13:55)
... samo, i ako samo u tome uzhivash
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#355: (2008-03-06 14:06)

da si bar rekao "debljina" pa da cutim al velichina!

sve je stvar tehnike, iskustva, mastovitosti, nesebicnog davanja i primanja a dimenzija je zaista nebitna
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#356: (2008-03-06 14:19)
... dok god je u granicama noRRmale - niè bitno... sem ako neki ne utripuju da im je mali, a nekE opet da im je potreban vetji... mada, znam ih kojE su se otreznile u trenutku kada shvate shta je STVARNO veliko, i kako strepnja ume da pokvari drazh opshtenja ... i, sa "ove strane tarabe", par obdarenih ortaka mi se zhalilo da "obichni ljudi" ne razumeju kakva je to muka, kad` ne smesh da trznesh kukom i "uterash do kraja", i svest o tome da to nikada netjesh ni motji (sem ako ne naletish na neku penzionisanu, koja je upravo propala kroz barsku stolicu)...

... ne zamerite na metaforama i analogijama, ali ne postoji nachin da se istina kazhe bez istine ...
samsasvimsam
#357: (2008-03-06 15:24)
ne obracam paznju na to vec samo uzivam.
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Rakas
#358: (2008-03-06 20:50)
NENA412:

sve je stvar tehnike, iskustva, mastovitosti, nesebicnog davanja i primanja a dimenzija je zaista nebitna

Pod veličinom sam podrazumevao i dužinu i debljinu tj.obim
Rakas is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#359: (2008-03-06 20:56)
... sa sve ø=®¶²

... dakle, shvatimo to kao izjashnjavanje na temu kwantitet vs kwalitet

shòo bi jedan rekò, `nako pian:"... i moi labawi mozh` da zabawi!"...

da prostite na izrazu

... i niè da niè bilo vernika

pretpostavljam da se ciljna grupa poklapa sa onima shto veruju da je Marija bila Devica
NENA412
#360: (2008-03-06 21:29)
Rakas:
NENA412:

Pod veličinom sam podrazumevao i dužinu i debljinu tj.obim

kako god veruj da to zaista nije ni najmanje bitno sem naravno onih par ekstremnih slucajeva koje je Ugi naveo

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
total: 451, displayed: 10, page: first page previous page ... 28 29 30 31 32 33 34 35  36  37 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis