Gagana nemoj dedu da mi diras smeker je i to veliki a unuk ne pitaj... idi na kafu sa ovim finim mladicem
Elem lili je dala dobar odgovor mi se zadovoljavamo znaci to je u 90% slucajeva tako!
Da kolegu podrzim ja kad tucam curu ma kakvih ona prirodnih dubina i sirina bila, siguran sam iz mog iskustva koji za moje godine nije uopste malo da mora da oseti nesto da jeca da dise punim plucima da ispusta krike da se cupa za krevet vrpolji, a ne da sedi i kao da lutku tucam bez glasa i pokreta, te devojke zene ne bitno je godine ne odredjuju isksutvo ili su neiskusne ili su pune kompleksa ili stvarno ne znaju da se opuste!!!
Pa bre svako normalno bice pale zvuci partnera tokom sexa i podizu mu adrenalin, ne znam nisam siguran ali kad god sam bio sa iskusnijim zenama lakse smo dolazili i ja i ona u stanje kad zajedno sitgnemo do vrhunca, i opet kazem nisam siguran ali mislim da zena sama uz jedan dobar tempo tokom sexa moze da svrsi kad hoce... desavalo mi se to da mi same kazu kazi kad si blizu da bi zajedno itd itd
Mali doprinos temi...