Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24481, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 4
#31: (2005-04-13 14:28)
ja sam se barem uvek trudio da budem iskren,ali priznajem ponekad ne mozes svima reci sve, nemamo bas za sve hrabrosti, ali nije u pitanju samo poljubac, ako te on ne nalozi nece nista
a to je istina da neko moze da ti bude 100 x bolji prijatelj
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
#32: (2005-04-13 14:31)
Gagana nemoj dedu da mi diras smeker je i to veliki a unuk ne pitaj... idi na kafu sa ovim finim mladicem

Elem lili je dala dobar odgovor mi se zadovoljavamo znaci to je u 90% slucajeva tako!

Da kolegu podrzim ja kad tucam curu ma kakvih ona prirodnih dubina i sirina bila, siguran sam iz mog iskustva koji za moje godine nije uopste malo da mora da oseti nesto da jeca da dise punim plucima da ispusta krike da se cupa za krevet vrpolji, a ne da sedi i kao da lutku tucam bez glasa i pokreta, te devojke zene ne bitno je godine ne odredjuju isksutvo ili su neiskusne ili su pune kompleksa ili stvarno ne znaju da se opuste!!!

Pa bre svako normalno bice pale zvuci partnera tokom sexa i podizu mu adrenalin, ne znam nisam siguran ali kad god sam bio sa iskusnijim zenama lakse smo dolazili i ja i ona u stanje kad zajedno sitgnemo do vrhunca, i opet kazem nisam siguran ali mislim da zena sama uz jedan dobar tempo tokom sexa moze da svrsi kad hoce... desavalo mi se to da mi same kazu kazi kad si blizu da bi zajedno itd itd

Mali doprinos temi...
alien (male, 23)
Tralala to ti kazem ja hahahahha
#33: (2005-04-13 14:40)
pazi mada je lepo i zapaliti cigaru u toku sexa
desilo se sa mojom dugom vezo, riba je zapalila cigaru i gledala me pogvareno odozgo (moja prva ljubav) i samo odjednom je ugasila i opla eto ga
a sve vreme sam mislio da joj je do zezanja i da je samo zelela meni da uchini, takva iznenadjenja su lepa npr.
Magnifico (male, 23)
#34: (2005-04-13 14:45)
DUSO,NEMAS PUNO GODINICA,AL PAMETNO ZBORIS..
VEC NAKON PRVOG POLJUPCA U STVARI ZNAS IMA LI SANSE ZA NESTO VISE...))
SAMO STO JA UMEM TO NA FIN NACIN DA KAZEM...PA USPEM DA SACUVAM TAKVE LJUDE ZA PRIJATELJE..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
ILONKA
#35: (2005-04-13 14:50)
jest lepa iznenadjenja su lepa stvar ali ponekad zaboravimo na to mada sve to ulepsa sav odnos a ono sto pre tebe pisao ne secam se imena sasvim zivi u drugom svetu jer moze da dise kako hoce i da urla samo da ti pokaze da si najbolji po meni resenje je uvek razgovor jer posle toga niko nece folirati vec tacno znas sta zeli samo malo ljudi imaju hrabrosti da o tome iskreno razgovaraju
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2005-04-13 14:51)
pa i ja sam umeo neke, ali opet lakse je vama, mi muskarci kad to ponekada kazemo zenama umeju debelo da se naljute, ja sam jednom popio samar
a samo sam bio iskren i rekao da mi je draza kao novi prijatelj (neam fluida nisam ja kriv), a riba ni pet ni ses krenula da se dere pa sto me muvas celu noc, prvi put se oluchim na ovakav jer si mi se svideo, kad ono i ti si kreten, ali posto bas nije bila ovako fina kad je vristala na mene, ja joj kazem da nije normalna i fljus, pa ti vidi sto se mi nekad zavuchemo u rupu
Magnifico (male, 23)
#37: (2005-04-13 14:53)
Ilonika veruj mi ja sam skoro uvek zapocinjao pricu o tome da nas sex bude sto savrseniji malo devojaka je moglo da shvati to, drze se svoje linije ima naravno ali mali broj!!!
alien (male, 23)
Tralala to ti kazem ja hahahahha
#38: (2005-04-13 14:56)
SVESNA SAM JA DA JE U POSLEDNJE VREME MUSKARCIMA SVE TEZE DA PRIDJU..I IMA U TOME NASE KRIVICE...
CESTO I NESVESNO NAVUCEMO KOMPLEKS MUSKARCIMA U OKRUZENJU..A MNOGE IZIGRAVAJU DAME,A OVAMO MOLE BOGA DA IM NEKO PRIDJE...I ONDA SE FOLIRAJU I NECKAJU...NIJE NI CUDO STO OSTAJU SAME...
lily66 (female, 42)
#39: (2005-04-13 15:08)
e a samo posle svih drugarica mojih koje chujem sta prichaju o muskarcima, stanem i za pitam se jer to samo kod njih ili sam i ja ispao boodala ko zna koliko puta!
Magnifico (male, 23)
#40: (2005-04-15 09:16)
UH..NIJE TO NI PAMETNO NI POZELJNO...MISLIM DA SLUSAS ZENSKE PRICE..KOMENTARI SU...WOW....
lily66 (female, 42)
total: 451, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis