Romance Cafe forums

All forums

zasto zene foliraju orgazam  

views: 24522, replies: 451
total: 451, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-13 03:24
cemu foliranje orgazma ili si je zadovoljio ili nisi pomiri se sa tim.Valjas ne valjas, znas na cemu si.ovako gresim li?
garfild.co (male, 22)
volim da izlazim pa ako neko zna neka dobra mesta neka javi
page: 8
5ko

#71: (2005-04-17 16:55)
Antraks je akutna infektivna bolest, koja je cesca i opasnija kod nekih domacih zivotinja, nego kod coveka, kod koga se javlja kao lokalno oboljenje, promena na kozi - crni prist, ili sa lokalizacijom u unutrasnjim organima, kao plucni i crevni Anthrax, a moze i kao antraksna sepsa.

Izazivac Antraksa je bakterija Bacilus anthracis, koji moze da se u obliku spore odrzi u spoljnoj sredini. Otporan je u zemljistu i vise godina.

Izvor zaraze mogu biti tkiva zivotinja koje su inficirane ili uginule od ove zaraze. Uzrocnik se prenosi direktno kontaktom sa takvih tkiva, ili indirektno preko dlake, koze, krzna i drugih predmeta napravljenih od delova inficiranih zivotinja. Ljudi mogu da se zaraze i konzumiranjem mesa prinudno zaklanih zivotinja koje su inficirane Antraksom, kao i vazduhom, narocito prasinom kojom se cesto prenose spore Antraksa.

Posle inkubacije u proseku od 3-4 dana razvija se bolest koja se javlja u tri klinicka oblika. Kozni Antraks - crni prist je najcesci kliniski oblik Antraksa kod coveka. Najcesce je lokalizovan na kozi glave i nadlaktica. To je najlaksi oblik Antraksa i ako se promene na kozi blagovremeno otkriju i potvrdi dijagnoza Antraksa i primeni adekvatna terapija, bolest je izleciva potpuno.

Antraks ima profesionalni karakter. Najcesce oboljevaju radnici koji preradjuju kozu, dlaku i druge zivotinjske delove, a zatim veterinari, stocari, mesari, poljoprivrednici i drugi. Prema podacima Gradskog zavoda za zastitu zdravlja u periodu od 1990. do 2001. godine na podrucju Beograda registrovano je troje obolelih od Antraksa, cije zarazavanje je nastalo van Beograda.

Prema podacima Veterinarskog instituta Antraks je registrovan u istom periodu i kod zivotinja na sirem podrucju Beograda u pojedinacnim slucajevima.
5ko (male, 99)
romance-cafe

moderator
#72: (2005-04-17 21:17)
Molim vas da se ovo prekine, poslednja poruka nije obrisana jer je, iako offtopic, edukativna

Hvala na razumevanju.
romance-cafe (female, 34)
#73: (2005-04-17 22:40)
Muškarac meri ženskim orgazmima svoje ljubavno umeće. Pošto očekuje od nje seriju orgazama, on u stvari vrši pritisak na nju i praktično smanjuje mogućnost za njen orgazam. Ženi treba da oseti bliskost i toplinu, neizdrživu seksualnu napetost, a orgazam joj ne predstavlja cilj, već jedan od činilaca celog doživljaja, mada jedan od najlepših. Muškarcu uvek treba orgazam, žena ne mora da ga doživi u toku seksualnog odnosa. Muškarac vidi ženu kao svoje seksualno ogledalo i onda provodi sate u «zakucavanju» jer misli da ona baš to hoće. Mera za dokazivanje njegove uspešnosti kao ljubavnika jeste njeno zadovoljstvo. Većina muškaraca nije u stanju da oseti šta žena intimno oseća za vreme snošaja, što je jedan razlog zbog čega je njemu njen orgazam tako bitan. Njen orgazam njenu je dokaz da je dobro obavio posao, da je rezultat postignut.

PA VI MUŠKARCI VIDITE ZAŠTO VAM ŽENE FOLIRAJU ORGAZAM!!!
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
lucky-one
#74: (2005-04-17 23:23)
Slazem se sa tobom Jelena,sve se svelo na chistu fizikaliju,emocije kao da su postale suvishne..to vazi i za zene,naravno!Zashto bi zena folirala orgazam umesto da pokaze svoje nezadovoljstvo?U toj igri svi gube na kraju-zena nezadovoljna,mushkarac prevaren,i tako u krug!Orgazam nije sam sebi cilj vech samo kulminacija osechanja i fizichkog kontakta..bar ja to tako vidim!Da nije tako,sve zene bi samo koristile vibrator a mi mushkarci..pa znash vech shta !Od losheg sexa bolje je i najobichnije drzanje za ruke ali bar sa emocijama.. )
lucky-one is no longer member of Romance Cafe
#75: (2005-04-18 00:13)
Ne brojite…vec SE...od Srca...“jebite”… Hvala Bogu na culima dodira…oni nam ne daju…”mira”… Ne budite “psi tragaci”…vec…”jebaci”… Ispunite svoju Mastu dok imate prilike…bice zestoke…“replike”… ”Jebite radi Sebe”…i…Ona ce sigurno da…“najebe”… Nije “mera”…u broju ,vec u…“kroju”…”Crtaj” je emocijama…odgovorice Ti…”Erupcijama”…

ps: uh…jbt,al’ sam se otkacio…Necu pijem vise…a...ni manje… Sorry...

Updated 1 time(s), Last update (taurus011) 2005-04-18 20:13

taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2005-04-18 07:04)
Pa ti si i umetnik!
biljka28 (female, 47)
Ako bog da zdravlja i grehe budu!
#77: (2005-04-19 15:36)
E TO NEZNAM
nije mi se nikada ,,desilo"
vladimir2006 (male, 30)
????????????????????????????????????????????????????????????
IvAnA80
#78: (2005-04-19 16:17)
vladimir2006: E TO NEZNAM

...a kako znas da ti se nikada nije "desilo"...koliko si siguran u to sto tvrdis... ?!?
IvAnA80 is no longer member of Romance Cafe
#79: (2005-04-19 16:21)
IvAnA80:
vladimir2006: E TO NEZNAM

...a kako znas da ti se nikada nije "desilo"...koliko si siguran u to sto tvrdis... ?!?

ivanche verovatno mu se i nije deslio jer bio sam u prilici to da vidim, znas li koja je razlika kad neko glumi, a joj znachi dodje ti chak da prsnes od smeha
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
IvAnA80
#80: (2005-04-19 21:18)
da,pa dodje mi...sta cu ja ne znam da glumim ...
IvAnA80 is no longer member of Romance Cafe
total: 451, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis