Romance Cafe forums

All forums

Dzentlmeni da ili ne, ima li danas takvih?  

views: 20412, replies: 385
total: 385, displayed: 10, page: first page previous page ... 29 30 31 32 33 34 35 36  37  38 ... next page last page of 39
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-19 16:01
ako se neko pita zasto ja kao muskarac postavljam ovo pitanje, odgovor je zato sto sam se dosta puta umeo opeci u situacijama sa devojkama koje bas suprotno vole danasnje macho frajere itd.....
zanimaju me vasa misljenja o danasnjim vitezovima i princhevima iz bajki!
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
page: 37
Vronsky

VIP
#361: (2007-10-24 11:07)
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#362: (2007-10-24 11:26)
Moje pominjanje G-dina Vronskog, nije bilo, ti mene vojovodo, ja tebe serdaru. Nego iskreno misljenje.

A to me samo podstaklo da pogledam stare teme, mada mislim da su uglavnom pozakljucavane. U ovom smislu,
Carobnjak, ti si borac bez mane i straha. Kradljivac snova je upucen u toliko toga, intelektualan tip. Majki, odmereni, distancirani uzivaoc culnih zadovoljstava, recimo vina. Bukovski, kralj kuhanja i jos po necega, nekih srdaca. Neron, kralj ostrog jezika, misli i brzina. Party, najlucidniji. gagic (mora malo g) istaknuti clan mense. ca bluz, opor, do prijanja. Jevdja sa najboljim izborom romanticnih tekstova koje slusa. A gos`n Dule dzentlmen par exelans, uz jos tusta i tma dobrih osobina, ali kao inicijalna dzentlmen.
O nekim drugima, drugi put.
I naravno, na drugoj temi.

Nadam se da nije bas toliko off

Updated 1 time(s), Last update (lav u srcu) 2007-10-24 11:37

lav u srcu (male, 48)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
#363: (2007-10-24 11:28)
.... .....nije nije...al će da budne ako nastaviš....
ca blues (male, 36)
Vronsky

VIP
#364: (2007-10-24 11:30)
Serdare, vojvodo, primeticesh da smo postove postavili istovremeno, tako da interakcije nije bilo ...
Nemam sta dodati tvojoj elaboraciji sem da ti skromnost ne dopusta da o sebi kazes sve ono sto ti s punim pravom pripada ...
Lepo od tebe sto si i za moju malenkost nasao mesta u eliti, no smatram da je na ovim prostorima jos poprilicno gospode koja bi se mogla pravim dzentlmenima nazvati ...
Srdacan pozdrau vasoj eminenciji ...
Lepa ti slicka, by the way ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
triViALna
#365: (2007-10-24 11:46)
A da se vi sad malo i (iz) ljubite a?

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#366: (2007-10-24 11:49)
... ...a ti će slikuješ...a????....
ca blues (male, 36)
Vronsky

VIP
#367: (2007-10-24 11:52)
Moram priznati, Trivi, da bih isti radije uputio tebi ...
Sa gospodinom imam dovoljno evidentiranih slicica za manekenski book, tako da svoju naklonost ka vuku ovdasnjem ne krijem, drag je covek blage naravi ...
Ipak, ako mi sudba i tvoja recitost blagodet prilike podare, bice mi osobito zadovoljstvo vasu ruku poljubiti, Mme Jursenar ...

& Voajeri ...
Karte na blagajni, ostala samo galerija ...

Updated 1 time(s), Last update (Vronsky) 2007-10-24 11:53

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Neeroon
#368: (2007-10-24 11:57)
lav u srcu: Moje pominjanje G-dina Vronskog, nije bilo, ti mene vojovodo, ja tebe serdaru. Nego iskreno misljenje.

A to me samo podstaklo da pogledam stare teme, mada mislim da su uglavnom pozakljucavane. U ovom smislu,
Carobnjak, ti si borac bez mane i straha. Kradljivac snova je upucen u toliko toga, intelektualan tip. Majki, odmereni, distancirani uzivaoc culnih zadovoljstava, recimo vina. Bukovski, kralj kuhanja i jos po necega, nekih srdaca. Neron, kralj ostrog jezika, misli i brzina. Party, najlucidniji. gagic (mora malo g) istaknuti clan mense. ca bluz, opor, do prijanja. Jevdja sa najboljim izborom romanticnih tekstova koje slusa. A gos`n Dule dzentlmen par exelans, uz jos tusta i tma dobrih osobina, ali kao inicijalna dzentlmen.
O nekim drugima, drugi put.
I naravno, na drugoj temi.

Nadam se da nije bas toliko off

To

Mala opaska...dodaj PartiJU i neku manu proQrčiće se...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
baron.marko
#369: (2007-10-24 12:13)
´Zene vole macho grube muskarce,vecita borba da nadjcju macho muskarca i od njega naprave njanjavog posle toga sledi kraj price..sve dok umes da lupis sakom od sto imas sanse..i nikad nedaj da te osvoji do karaja..treba da oseti da te gubi tada se bore ko lavice nevole poraz u ljubavi navodno.
baron.marko is no longer member of Romance Cafe
#370: (2007-10-24 12:46)
@ ledeni i šaramantni

OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
total: 385, displayed: 10, page: first page previous page ... 29 30 31 32 33 34 35 36  37  38 ... next page last page of 39
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis