Romance Cafe forums

All forums

prijateljstvo preko neta  

views: 5868, replies: 59 LOCKED
total: 59, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-20 16:47
prijateljstvo preko neta....
pomislis nasla sam drugaricu ovde i kome sve tvoje tajne poveris i ni ne znas ko je ona uvek te saslusa daje savete ali pteko neta ne vidis joj oci i onda kad nadodjes da poverila si se pogresnoj osobi tek shvatas ko je ona jako je tesko iskrena ostati preko neta jer ako nekoliko puta prodjes ovako sa rezervom promas i ostale i to ne valja
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
page: 5
#41: (2005-07-02 01:32)
da to je bas cool, da znam ih dosta a i upoznao sam se preko neta sa nekim ortacima sa kojima sam sad do yaya,,,a i sa curama za koje sam verovao da nedolaze na net,kojeeee su mnogo mnogo ok...mada se iz cistih razloga nemuvam na netu jer nema potrebe tu sam radi zezanja-zabave
zvele (male, 25)
nista ono .voli da se zezam preko neta i tako to,da upoznam ljude i da se druzimo.pozz svima
nessko
#42: (2005-07-02 11:02)
Sta fali prijateljstvu preko neta?
Net je samo sredstvo komunikacije, nacin da nekoga upoznas... Ali, da bi bilo koga zaista UPOZNAO, treba da prodje vreme, i naravno, da to ne bude kuckanjem, jer je tako nemoguce. Sa druge strane, na netu su mnogi otvoreniji. Zato je net savrsen za prvi korak, a posle... staromodno, brajko
nessko is no longer member of Romance Cafe
carobni krug
#43: (2005-07-04 20:27)
mislim da sam jako sretna osoba koja je zahvaljujuci ovom sajtu stekla prave prijatelje i licno upoznala DOE LUNU NEMIRKA BOJANU i oni mi puno znace a nadam se da cu upoznati licno jos uskoro MUSICMENA i neke osobe koga jako cenim tu
carobni krug is no longer member of Romance Cafe
doe
#44: (2005-07-04 20:49)
carobni krug: mislim da sam jako sretna osoba koja je zahvaljujuci ovom sajtu stekla prave prijatelje i licno upoznala DOE LUNU NEMIRKA BOJANU i oni mi puno znace a nadam se da cu upoznati licno jos uskoro MUSICMENA i neke osobe koga jako cenim tu

..i ja sam jako, jako, jaaaaakooooo.....happy, shto sam tebe srela, tiiiiiiiiii......shto mi uvalish mobilni da pricham ....pa ne mogu noccu da spavam....
ljubim te.....

Updated 1 time(s), Last update (doe) 2005-07-04 20:49

doe is no longer member of Romance Cafe
carobni krug
#45: (2005-07-04 21:05)
za prave priljatelje uvek imas vremena i nista nije nemoguce i to je pravo zadovoljstvo da nekom nesto mozes uciniti a nagrada za to ,je zadovoljstvo i sretan osmeh priljateljice
carobni krug is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2005-07-04 21:09)
na netu sam upoznao neke jako interesantne osobe za koje sam siguran da ih nikada ne bih sreo u stvarnom zivotu...a desilo mi se i da se to pretvori u nesto prelepo i u stvarnom zivotu...
Yappa (male, 37)
Da vidimo cega sve ovde lepoga ima....
doe
#47: (2005-07-04 21:11)
carobni krug: za prave priljatelje uvek imas vremena i nista nije nemoguce i to je pravo zadovoljstvo da nekom nesto mozes uciniti a nagrada za to ,je zadovoljstvo i sretan osmeh priljateljice

...sreccna sam zbog tebe ....a nadam se da ccu biti i zbog njega, ma ko on bio....
doe is no longer member of Romance Cafe
trinity

VIP
#48: (2005-07-06 14:28)
nessko: Sta fali prijateljstvu preko neta?
Net je samo sredstvo komunikacije, nacin da nekoga upoznas... Ali, da bi bilo koga zaista UPOZNAO, treba da prodje vreme, i naravno, da to ne bude kuckanjem, jer je tako nemoguce. Sa druge strane, na netu su mnogi otvoreniji. Zato je net savrsen za prvi korak, a posle... staromodno, brajko

e, bas tako! u stvari, ne glasam bas za ono staromodno, ali na kraju se svejedno ispostavi da imas zelju da upoznas osobe s kojima si nasao dobru pricu.
a moze se dosta toga otkriti i samo po kuckanju...
trinity (female, 40)
Plug it in and change the world
nessko
#49: (2005-07-06 17:15)
trinity:
nessko: Sta fali prijateljstvu preko neta?

e, bas tako! u stvari, ne glasam bas za ono staromodno, ali na kraju se svejedno ispostavi da imas zelju da upoznas osobe s kojima si nasao dobru pricu.
a moze se dosta toga otkriti i samo po kuckanju...

Otkrijes, naravno, mnogo i kroz kuckanje. Ali, dok ne pogledas u oci...nista!
nessko is no longer member of Romance Cafe
trinity

VIP
#50: (2005-07-10 16:12)
pa, dobro, u pravu si. ne moze da se poredi face to face i kuckanje preko net-a.
ipak, ako umes dobro da citas, svasta provalis.
i mnogo toga ti bude jasno. zar ne?
trinity (female, 40)
Plug it in and change the world
total: 59, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis