Romance Cafe forums

All forums

Zasto muskarci glume?  

views: 7428, replies: 121 LOCKED
total: 121, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12  13  last page last page of 13
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-21 19:37
Zasto muskarci glume ...?
Zanima me zasto vecina muskaraca glumi,u stanju su da ucine svasta samo da osvoje devojku koja im se svidja,a kad stupe u vezu,posle odredjenog vremena,nema ni 10% od onoga za sta su se predstavljali ...kazem,vecina muskaraca,znaci,ne svi (cast izuzecima).Na moju nesrecu,nisam upoznala muskarca koji je bio isti na pocetku i u vezi,a za sebe znam da sam ista,jer sam i zahtevala da mi se kaze da li sam drugacija u vezi.Volela bih,dragi moji,drage moje,da mi neko kaze da li ima drugacije misljenje i iskustvo.
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
page: 13
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
nostromo
#121: (2005-06-01 03:46)
Zasto muskarci glume ...?
jbt...anastazija,pa ti si stvarno puna neke mrznje.Nemam nameru nikoga da napadam ni da branim ali;isti je odnos dobar-los kako kod muskaraca,tako kod zena...ipak izgleda da se sve svodi samo na jedno:kakav si covek,kako si vaspitan(pola se vuce iz kutje),itd
Veruj mi,sretao sam takve gadure da im nisam nasao paralelu ni u jednom muskarcu...zasto si tako iskljuciva...Sta cemo sa onim muskarcima koji podizu decu koju su majke ostavile zbog svalera,alkohola,droge,karijere,,,i sta ti ja znam...Ima primera kakvih ti srce zeli i masta dozvoljava...znacinemoj da nam prilazis sa takvim predrasudama ili nikada ni netjesh naci nekoga koji valjamislim...sorry ali...nisi u pravu...
nostromo is no longer member of Romance Cafe
total: 121, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12  13  last page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis