Romance Cafe forums

All forums

IDEALNI ODNOS  

views: 8409, replies: 94 LOCKED
total: 94, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
#1: (2005-04-24 00:32)
IDEALNI ODNOS
Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene?
Koji odnos treba da bude da bi ženu činio privlačnom?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
looklook
#2: (2005-04-24 00:47)
IDEALNI ODNOS
,..............ne znam tacno koji je to odnos ali zna da je recimo glavna zenska glumica iz spanskog filma "sunka sunka" stvarno dobra.....
looklook is no longer member of Romance Cafe
nobc
#3: (2005-04-24 11:06)
IDEALNI ODNOS
Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene

Ova rijec KUK mi zvuci cudno posto na mome drugom jeziku koi pricam KUK znaci muski polni organ!
nobc is no longer member of Romance Cafe
luna

VIP
#4: (2005-04-24 11:08)
IDEALNI ODNOS
nobc: Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene

Ova rijec KUK mi zvuci cudno posto na mome drugom jeziku koi pricam KUK znaci muski polni organ!

Mi ovde pričamo na našem koji i ti znaš
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
bacvra
#5: (2005-04-24 11:10)
IDEALNI ODNOS
nobc: Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene

Pa i to se slaze !!! Pa one to rade zbog toga(ako mislis na engleski)

Updated 1 time(s), Last update (bacvra) 2005-04-24 14:00

bacvra is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2005-04-24 14:31)
IDEALNI ODNOS
Da bih prvu paznju privukla zena treba da ima graciozan hod.Zatim,ako je to uspela onda naravno noga,malo veci rez na suknji,(haljini)crna,ili druga boja zavisi kako kome stoji najlon carapa,pa onda struk,grudi ,usne,kosa, i sto je vrlo bitno saka na ruci.
tekir (male, 41)
HOLA .............
#7: (2005-04-24 14:44)
IDEALNI ODNOS
ovo je opis zene ili?? idealan odnos ...?ili kakvu bi neko neko zenu voleo...?
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
manja
#8: (2005-04-24 14:50)
IDEALNI ODNOS
Koliko chesto se zene opterete tim odnosima, brojkama...a kako one malo znache!!!
Osim na fotografijama, naravno!!!
Meni se nekako chini da je idealno gradjena zena ona koja zna svoje telo da "nosi", zna kako ga treba pokazati...E sad, pozeljno je i da struk bude uzi od kuka!!!
manja is no longer member of Romance Cafe
#9: (2005-04-24 14:52)
IDEALNI ODNOS
djubrence: ovo je opis zene ili?? idealan odnos ...?ili kakvu bi neko neko zenu voleo...?

Koji odnos bi trebao da bude da bi ucini zenu privlacnom? Jel tako pitanje bilo?
tekir (male, 41)
HOLA .............
#10: (2005-04-24 15:04)
IDEALNI ODNOS
retko je svrsenstvo...samim tim svi smo na neki nacin svoji..otuda kazem da treba biti neopterecen nekim nedostacima...bitna je licnost..naravno i izgled,ali unutrasnja lepota je mnogo vrednjia..opet naravno ako je unutrasnja obogacena i spoljasnjom..onda je to pravo..samo treba biti svestan sebe .... i umeti sebe "pokazati" na pravi nacin..
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
total: 94, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis