dobro,kako ces u nekoj guzvi,u prolazu...da primetis to kod zene?ne,pitam,zanima me da li stvarno tebi zena privlaci paznju,sakama,suknjom,a masa judi oko vas?ili joj gledas u carape?ili eto,neka ne bude guzva,dobro..onako prolazi pored tebe..i tebi se dopadne sve,ali...ups,nema suknju vec pantalone?ja ne zelim da diskutujem,samo eto pitam tebe kao muskarca..da li si u pravu ili da li uopste obracas paznju na prave stvari...
djubrence: dobro,kako ces u nekoj guzvi,u prolazu...da primetis to kod zene?ne,pitam,zanima me da li stvarno tebi zena privlaci paznju,sakama,suknjom,a masa judi oko vas?ili joj gledas u carape?ili eto,neka ne bude guzva,dobro..onako prolazi pored tebe..i tebi se dopadne sve,ali...ups,nema suknju vec pantalone?ja ne zelim da diskutujem,samo eto pitam tebe kao muskarca..da li si u pravu ili da li uopste obracas paznju na prave stvari...
Neznam nerazumemo se,rekao sam sta mi privce ja mislim kao i svakom muskarcu manje vise paznju na PRVI POGLED, a naravno da su druge stvari bitnije dosta.
sve je ok..razumela sam ja tebe odlicno i razmisljas na vrlo lep nacin,to je retko...samo sam navela par situacija,tj.par razlicitih primera i situacija...sve je ok.
da ne skrecemo puno sa teme,, lepo je videti zenu koja ima struk kao osica i kukove poput merlin monro,,,, mada tezimo idealu od 90 cm ( kukovi),inace guza mi odmah prva udje u kadar kad prvi put vidim neku zensku osobu i morate priznati,,mnogo govori o njenoj licnosti... dobra tema za diskusiju,, produzice se ova izgleda..
midnight_cowboy
(male, 33)
sta bude bice... to mi se bas svidelo...:)
lily66: po meni je poenta da je taj kuk i struk i guza zategnuta..a one manekenske mere 90-60-96..pa to je malo preterano..meni se cini da su ipak mrsave...
HAHAHA... PREMRSAVE.... , NAROCITO ONA TRECA MERKA 96