Romance Cafe forums

All forums

IDEALNI ODNOS  

views: 8413, replies: 94 LOCKED
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-24 00:32
IDEALNI ODNOS
Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene?
Koji odnos treba da bude da bi ženu činio privlačnom?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 2
#11: (2005-04-24 15:22)
IDEALNI ODNOS
Naravno ali ja sa hteo reci sta privuce muske poglede.
tekir (male, 41)
HOLA .............
#12: (2005-04-24 16:38)
IDEALNI ODNOS
dobro,kako ces u nekoj guzvi,u prolazu...da primetis to kod zene?ne,pitam,zanima me da li stvarno tebi zena privlaci paznju,sakama,suknjom,a masa judi oko vas?ili joj gledas u carape?ili eto,neka ne bude guzva,dobro..onako prolazi pored tebe..i tebi se dopadne sve,ali...ups,nema suknju vec pantalone?ja ne zelim da diskutujem,samo eto pitam tebe kao muskarca..da li si u pravu ili da li uopste obracas paznju na prave stvari...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
nobc
#13: (2005-04-24 16:41)
IDEALNI ODNOS
Ja neznam zasto prepirka o struku i kukovima?
Mene zena najprije privuce kada vozi biciklo u minicu!
nobc is no longer member of Romance Cafe
#14: (2005-04-24 16:44)
IDEALNI ODNOS
nobc uopste nije prepirka..jednostavno pitam..ne znam na sta muski obracaju paznju ,pa pitam...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#15: (2005-04-24 17:57)
IDEALNI ODNOS
djubrence: dobro,kako ces u nekoj guzvi,u prolazu...da primetis to kod zene?ne,pitam,zanima me da li stvarno tebi zena privlaci paznju,sakama,suknjom,a masa judi oko vas?ili joj gledas u carape?ili eto,neka ne bude guzva,dobro..onako prolazi pored tebe..i tebi se dopadne sve,ali...ups,nema suknju vec pantalone?ja ne zelim da diskutujem,samo eto pitam tebe kao muskarca..da li si u pravu ili da li uopste obracas paznju na prave stvari...

Neznam nerazumemo se,rekao sam sta mi privce ja mislim kao i svakom muskarcu manje vise paznju na PRVI POGLED, a naravno da su druge stvari bitnije dosta.
tekir (male, 41)
HOLA .............
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2005-04-24 18:13)
IDEALNI ODNOS
sve je ok..razumela sam ja tebe odlicno i razmisljas na vrlo lep nacin,to je retko...samo sam navela par situacija,tj.par razlicitih primera i situacija...sve je ok.
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
looklook
#17: (2005-04-25 00:54)
IDEALNI ODNOS
.....ponekad je dovoljno da ima 'dobar glas"....
looklook is no longer member of Romance Cafe
#18: (2005-04-25 03:47)
IDEALNI ODNOS
da ne skrecemo puno sa teme,, lepo je videti zenu koja ima struk kao osica i kukove poput merlin monro,,,, mada tezimo idealu od 90 cm ( kukovi),inace guza mi odmah prva udje u kadar kad prvi put vidim neku zensku osobu i morate priznati,,mnogo govori o njenoj licnosti...
dobra tema za diskusiju,, produzice se ova izgleda..
midnight_cowboy (male, 33)
sta bude bice... to mi se bas svidelo...:)
#19: (2005-04-25 07:37)
IDEALNI ODNOS
po meni je poenta da je taj kuk i struk i guza zategnuta..a one manekenske mere 90-60-96..pa to je malo preterano..meni se cini da su ipak mrsave...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#20: (2005-04-25 07:55)
IDEALNI ODNOS
lily66: po meni je poenta da je taj kuk i struk i guza zategnuta..a one manekenske mere 90-60-96..pa to je malo preterano..meni se cini da su ipak mrsave...

HAHAHA... PREMRSAVE.... , NAROCITO ONA TRECA MERKA 96

MA, GOOZA JE ZAKON...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis