Romance Cafe forums

All forums

IDEALNI ODNOS  

views: 8405, replies: 94 LOCKED
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-24 00:32
IDEALNI ODNOS
Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene?
Koji odnos treba da bude da bi ženu činio privlačnom?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 3
#21: (2005-04-25 08:02)
IDEALNI ODNOS
Ma ne mora da ima te mere itd ako ima sve to u finom stanju i da sve to neko zraci nekim sexipilom ja se primim vrlo brzo i lako, zena je kao umetnicko delo nikad ga nisu pravili najbolji tehnicari vec oni sa vizijom i mastom tako da niko nijegledao koliko je tehnicki izvedeno ono sto su napravili vec koji utisak ostavlja!!!

A najbitnije primetim na zeni je drzanje jer moze da bude lepa kao andjeo ako ne zna da hoda da se sagne sedne odmahne kosom sve to izgleda vrlo prazno mora d abude dama, ako zna i da pogleda i trepne okicama moj jezik je vec na podu!!!

Volim te dame sta da radim
alien (male, 23)
Tralala to ti kazem ja hahahahha
#22: (2005-04-27 01:48)
IDEALNI ODNOS
djubrence: nobc uopste nije prepirka..jednostavno pitam..ne znam na sta muski obracaju paznju ,pa pitam...

Ja cu ti kazem...Svidja mi se tvoj jezik...uvek je raspolozen za zevzecenje,prepirku,salu i td...Sa tobom nikada ne bi bilo dosadno... Eto...to moze da me privuce...da budem nekako...''osvetnicki'' raspolozen... Si Zadovoljna...odgovorom...?
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#23: (2005-04-27 01:51)
IDEALNI ODNOS
veka038:
lily66: po meni je poenta da je taj kuk i struk i guza zategnuta..a one manekenske mere 90-60-96..pa to je malo preterano..meni se cini da su ipak mrsave...

HAHAHA... PREMRSAVE.... , NAROCITO ONA TRECA MERKA 96

MA, GOOZA JE ZAKON...

Jes bre..mora da ima Goozu...da joj ne spadaju pantalone... Za ostalo ce ugasimo i svetlo ,ako joj neprijatno...
taurus011 (male, 44)
#24: (2005-04-27 02:19)
IDEALNI ODNOS
drjelena: Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene?
Koji odnos treba da bude da bi ženu činio privlačnom?

Hvala na odgovorima...

Pa...mere uopste nisu u pitanju... ...one se jednostavno ''pokvare'' vremenom...Ono sto Uvek Ostaje je ''vrednije''... Vasa dva prelepa Oka i ISTINA koja se ''cuje'' iz Njih... mislim,ako ne laze puno...jel...
taurus011 (male, 44)
luna

VIP
#25: (2005-04-28 06:42)
IDEALNI ODNOS
Da li to jos postoji
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2005-04-28 10:19)
IDEALNI ODNOS
alien: Ma ne mora da ima te mere itd ako ima sve to u finom stanju i da sve to neko zraci nekim sexipilom ja se primim vrlo brzo i lako, zena je kao umetnicko delo nikad ga nisu pravili najbolji tehnicari vec oni sa vizijom i mastom tako da niko nijegledao koliko je tehnicki izvedeno ono sto su napravili vec koji utisak ostavlja!!!

A najbitnije primetim na zeni je drzanje jer moze da bude lepa kao andjeo ako ne zna da hoda da se sagne sedne odmahne kosom sve to izgleda vrlo prazno mora d abude dama, ako zna i da pogleda i trepne okicama moj jezik je vec na podu!!!

Volim te dame sta da radim

Tu si u PRAVU ALENE BRATE MAJ JA SAM TI SLICAN.I CIGARETU AKO NEZNA DA DRZI,AKO SU JOJ SAKE KO LOPATE PA STA DA RADIM SNJOM.

Updated 1 time(s), Last update (tekir) 2005-04-28 10:25

tekir (male, 41)
HOLA .............
#27: (2005-04-28 10:57)
IDEALNI ODNOS
Pa dobro,tekiru,svako ima svoj ukus,mozda i tebi nesto fali ali ne znas jos...(bez ljutnje,nije mi bila namera...)
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
SHARK69
#28: (2005-04-28 19:14)
IDEALNI ODNOS
NE PO100YI - neko nekoga, pRRe il` kasnie, n`owai il` onai nachin moRRa d`izRRadi,
fuckin` smo ne sawRRsheni - ae zdRRawo, `dyenya!

Updated 4 time(s), Last update (SHARK69) 2005-04-28 19:17

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
#29: (2005-04-29 17:40)
IDEALNI ODNOS
Svaki odnos je idealan ako ga sa stilom nosimo.
mir66 (female, 40)
Ko zna - zna!
#30: (2005-04-29 17:45)
IDEALNI ODNOS
u pravu si mir66,, ali je lepo kad mozes sa prstima obuhvatiti struk
midnight_cowboy (male, 33)
sta bude bice... to mi se bas svidelo...:)
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis