Romance Cafe forums

All forums

IDEALNI ODNOS  

views: 8408, replies: 94 LOCKED
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-24 00:32
IDEALNI ODNOS
Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene?
Koji odnos treba da bude da bi ženu činio privlačnom?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 4
#31: (2005-04-29 18:00)
IDEALNI ODNOS
midnight_cowboy: u pravu si mir66,, ali je lepo kad mozes sa prstima obuhvatiti struk

Ili ti imas duge prste, ili njen struk zaista treba da bude minijaturan!!!
mir66 (female, 40)
Ko zna - zna!
#32: (2005-04-29 18:50)
IDEALNI ODNOS
mir66:
midnight_cowboy: u pravu si mir66,, ali je lepo kad mozes sa prstima obuhvatiti struk

Ili ti imas duge prste, ili njen struk zaista treba da bude minijaturan!!!

HAHAHA.... JA JOS NIKADA NISAM SRELA ZENU SA TAKVIM STRUKOM, SIGURNO BIH JE ZAPAZILA... MADA, MENI TO NEKAKO PEDOFILICNO ZVUCI, KAO DEVOJCICA, PA MALI STRUK, A CIKA IMA VELIKE RUKE... PITANJE SE ODNOSILO NA ZENE, VALJDA...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#33: (2005-04-29 20:26)
IDEALNI ODNOS
Izvini, ali moj je struk 62cm pa većina muškaraca sa prosečnom dužinom prstiju bi mogla da ga obuhvate... kad bih to dozvolila... Nije midnight_cowboy govorio o devojčicama već sjajno građenim ženama...
A pročitala sam negde, zato sam i postavila forum, da većina muškaraca smatra da je žena najprivlačnija kada joj je odnos struk: kuk = 0.7, nije bitno da li ima koji kg viška...
Sad očekujem vaše komentare...na ovaj naučni podatak!
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#34: (2005-04-29 21:25)
IDEALNI ODNOS
MOJ STRUK JE DO PRE 2-3 GODINE BIO 60 CM...ALI NE VERUJEM DA SAM ZA MUSKARCE TADA BILA PRIVLACNA..PRE BI SE REKLO BILA SAM I SUVISE "KRHKA",...
E..SAD SAM RIBA IPO..SA 100-70-100...
PA DA VIDIM DAL NEKO MOZE DA OBUHVATI TAJ "STRUKIC"..ALI NIKO SE NE BI ZALIO SIGURNO...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#35: (2005-04-30 00:39)
IDEALNI ODNOS
Ne smem da napisem nista... ce kazete da sam...manijak... Ali...te ko jeguljice...ja bih slatko stavio na ''rampu''...i...''raketiro''...u ''nebesa''...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2005-04-30 10:04)
IDEALNI ODNOS
taurus011: Ne smem da napisem nista... ce kazete da sam...manijak... Ali...te ko jeguljice...ja bih slatko stavio na ''rampu''...i...''raketiro''...u ''nebesa''...

Jeguljice....
mir66 (female, 40)
Ko zna - zna!
#37: (2005-04-30 10:24)
IDEALNI ODNOS
mimi: Pa dobro,tekiru,svako ima svoj ukus,mozda i tebi nesto fali ali ne znas jos...(bez ljutnje,nije mi bila namera...)

Pa nema problema ja se nikad neljutim mene mozes da povredis samo nozem ili nekim ostrim predmetom. Pa da ti kazem ja se i nekrijem postavio sam sliku da me ocenjuje onaj koga interesuje nekrijem se, ali moram da kazem sta nevolim , a sta volim izvini ako si ti sebe tu nasla.
tekir (male, 41)
HOLA .............
#38: (2005-04-30 10:34)
IDEALNI ODNOS
Nikako,brate,sebe tu ne nalazim...daleko bilo...
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
#39: (2005-04-30 10:40)
IDEALNI ODNOS
drjelena: Izvini, ali moj je struk 62cm pa većina muškaraca sa prosečnom dužinom prstiju bi mogla da ga obuhvate... kad bih to dozvolila... Nije midnight_cowboy govorio o devojčicama već sjajno građenim ženama...
A pročitala sam negde, zato sam i postavila forum, da većina muškaraca smatra da je žena najprivlačnija kada joj je odnos struk: kuk = 0.7, nije bitno da li ima koji kg viška...
Sad očekujem vaše komentare...na ovaj naučni podatak!

A sto se mera tice Dr.Jelena,mogu ti reci da svi veliki , krupni ljudi vole male i sitne zene, mere sada santimetar tamo ili ovamo nebitna je bitno je da je zena skladna mala i da srazmerna.Tako isto mali ljudi vole krupne zene,a mislim da to vazi i za zene, to govorim iz dosadasnjeg iskustva a mislim da ga imam bogami dosta.Toliko , za sada ako gresim ispravite me.
tekir (male, 41)
HOLA .............
#40: (2005-04-30 10:43)
IDEALNI ODNOS
Izgleda da ne gresis
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis