Romance Cafe forums

All forums

IDEALNI ODNOS  

views: 8411, replies: 94 LOCKED
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-24 00:32
IDEALNI ODNOS
Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene?
Koji odnos treba da bude da bi ženu činio privlačnom?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 5
nemirna princeza
#41: (2005-04-30 12:57)
IDEALNI ODNOS

A sto se mera tice Dr.Jelena,mogu ti reci da svi veliki , krupni ljudi vole male i sitne zene, mere sada santimetar tamo ili ovamo nebitna je bitno je da je zena skladna mala i da srazmerna.Tako isto mali ljudi vole krupne zene,a mislim da to vazi i za zene, to govorim iz dosadasnjeg iskustva a mislim da ga imam bogami dosta.Toliko , za sada ako gresim ispravite me.

Ma, netachno. Ne treba generalizovati u vezi gabarita i naklonosti.
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
#42: (2005-04-30 16:34)
IDEALNI ODNOS
taurus011: Ne smem da napisem nista... ce kazete da sam...manijak... Ali...te ko jeguljice...ja bih slatko stavio na ''rampu''...i...''raketiro''...u ''nebesa''...

HEHEHE... NISI TI MANIJAK, BAKI... NE BI MI TO NI POMISLILI, NEGO JEGULJICE SE SAME PROZIVAJU ZA RAMPU... KAKO DRUGACIJE DO NEBESA DA STIGNU??? A TEBI PUNE RUKE POSLA...

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2005-04-30 16:36

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#43: (2005-04-30 17:51)
IDEALNI ODNOS
veka038:
taurus011: Ne smem da napisem nista... ce kazete da sam...manijak... Ali...te ko jeguljice...ja bih slatko stavio na ''rampu''...i...''raketiro''...u ''nebesa''...

HEHEHE... NISI TI MANIJAK, BAKI... NE BI MI TO NI POMISLILI, NEGO JEGULJICE SE SAME PROZIVAJU ZA RAMPU... KAKO DRUGACIJE DO NEBESA DA STIGNU??? A TEBI PUNE RUKE POSLA...

Veko ti mora da si nabecila neki kilogram vise nego sto si na slikama cim si protiv mrsaviih devojaka izvini to je samo moja opaska.
tekir (male, 41)
HOLA .............
maski
#44: (2005-05-03 09:39)
IDEALNI ODNOS
hmmmm.......ja nisam sitna i nezashtichena.
iskustvo je pokazalo da se na mene primaju
(onako na prvi pogled) samo edipovci i latentni homosexualci........ponekad, retko, s mene pa na ushtap, i neko ko se meni svidja.........jbg.......tako mi podeljeno ovaj put.....
maski is no longer member of Romance Cafe
#45: (2005-05-03 21:34)
IDEALNI ODNOS
"Veko ti mora da si nabecila neki kilogram vise nego sto si na slikama cim si protiv mrsaviih devojaka izvini to je samo moja opaska."

tekir (37)
tu sam

HAHAHA... KAKO SAM TO JA PROTIV MRSAVIH DEVOJAKA? STA JA IMAM DA BUDEM PROTIV ILI ZA,VAZNO JE DA MUZJACI TO VOLE... SAMO MI NESTO TE TAKVE NE DELUJU SRECNO I ZADOVOLJNO... I NESTO SU CESTO NESRECNO NEUDATE, SAME ITD
STO ZNACI DA TO I NIJE NEKA GARANCIJA DA ZENA BUDE ZADOVOLJNA SOBOM I IZLECI SVOJE DUBOKE KOMPLEXE...

P.S. UGOJILA SE JESAM, ALI BAS KAKO TREBA... NEKA KAZU ONI KOJI ME POZNAJU...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Please note: VIP members do not see advertising
nedostupan
#46: (2005-06-02 04:32)
IDEALNI ODNOS
sve cu da vas pozdravim na forumu...malo u slobodno vrijeme citam forume i zaista mi ne ide u glavu ako se postavi tema mnogi je fulaju...odnosno dopisuju se na forumu,a niko ne da zaista komentar onakav kako treba da da...ja se izvinjavam svima i jedan veliki pozdrav...
nedostupan is no longer member of Romance Cafe
Delphy
#47: (2005-06-02 04:44)
IDEALNI ODNOS
eh nedostupan, ako si na mene mislio...iz postovanja prema tvojim godinama, razmislicu i verovatno se trajno povuci sa foruma...ali sta da radim kad me izazivaju ?!
Delphy is no longer member of Romance Cafe
bash_kakao_bg
#48: (2005-06-02 10:45)
IDEALNI ODNOS
.... i zaista mi ne ide u glavu ako se postavi tema mnogi je fulaju...odnosno dopisuju se na forumu,a niko ne da zaista komentar onakav kako treba da da...

A kakav je to ,,zaista komentar,,????? .... ustaljen obrazac..formular...upitnik...sta???...pa to sto se vecina dopisuje..kako ti kazes...upravo govori o njihovom stavu prema postavljenoj temi...i naravno o njima samima...pa zar je to malo ....
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
#49: (2005-06-02 23:04)
IDEALNI ODNOS
Slazem se sa nedostupnim, uz izvinjenje postavljacu teme, mislim takodje da se skoro svaka dobra tema zachatuje za tili cas a steta je jer ima jako dobrih..
Justina (female, 41)
Life is a simply "mauvais quart d'heure" made up of exquisite moments ..
#50: (2005-06-03 00:34)
IDEALNI ODNOS
nemirna je velika ili mala zena
mrdati (male, 40)
zivi svoj zivot svaki dan kao da je poslednji
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis