Romance Cafe forums

All forums

IDEALNI ODNOS  

views: 8406, replies: 94 LOCKED
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-24 00:32
IDEALNI ODNOS
Koji je po vama idealni odnos STRUK:KUK kod žene?
Koji odnos treba da bude da bi ženu činio privlačnom?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 6
nessko
#51: (2005-06-05 20:29)
IDEALNI ODNOS
a meni je bas sad postalo interesantno
tema recimo moze da se preimenuje u: "uticaj kilaze na medjuljudske odnose"
nessko is no longer member of Romance Cafe
#52: (2005-06-05 20:50)
IDEALNI ODNOS
...ne postoji...On se ''pravi''...Ko ume...ume...a,ko nee,nek jee...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#53: (2005-06-15 15:41)
IDEALNI ODNOS
e nessko u pravu si, uvek nam nekako tema pobegne ili se malo zaturi negde,,nije bitno kod od nas kako izgleda i ko ima dugacke prste ili sta vec dugacko,,,ili ko ima koliko kilograma,,ali sigurno niko ne ostane ravnodusan kad vidi lepo gradjenu i skladnu zenu( ili muskarca naravno). Ja uzivam u lepom i milo m je kad vidim nekoga da vodi racuna o sebi i da je posevcen svom telu i izgledu..a struk u zene kao u osice, nimalo mi nije pedofilican kao sto rece veka, cini mi se,,lep mi je za gledanje, a za nesto drugo da ni ne pricam inace preraste ovaj komentar u jednu od erotskih prica, koje su moderne u poslednje vreme.. ))
midnight_cowboy (male, 33)
sta bude bice... to mi se bas svidelo...:)
ancchi
#54: (2005-06-15 15:57)
IDEALNI ODNOS
mislim da je jako bitno da tezina bude ili malo preko ili malo ispod ni zbog zdravlja ne treba preterivati sa dijetama ili sa razvaljivanjem od hrane
al mislim da to nije tema?????
a sto se tice idealnog odnosa??
mora mi neko tacno reci na sta ste mislili ???
ako je ljubav onda ... puno razumevanja,poverenja i postovanja.....uz obilje sexa ....
ako je medju prijateljima ....onda mi vec treba vise vremena da pisem al za pocetak poverenje??
a ako je samo sex onda..... ma znate da ne dosadjujem i ne izmisljam toplu vodu
ancchi is no longer member of Romance Cafe
#55: (2005-06-16 02:37)
IDEALNI ODNOS
ancchi, vrati se na prvu stranicu ove teme foruma i videce na sta se misli,,,
Daj i ti doprinos ovoj temi, bas me zanima
midnight_cowboy (male, 33)
sta bude bice... to mi se bas svidelo...:)
Please note: VIP members do not see advertising
nessko
#56: (2005-06-19 19:26)
IDEALNI ODNOS
A da se svi slozimo da je "idealni odnos" struk:kuk - da ima i struk i kuk
nessko is no longer member of Romance Cafe
#57: (2005-06-19 23:28)
IDEALNI ODNOS
PA TO NIJE PROBLEM DA SE OBJASNI, NAJVECU ZASLUGU U IDEALNOM ODNOSU IMA POD JEDAN SEX, I POD DVA DUZINA JEZIKA ZENSKE STRANE.
TO JE KAO U ONOJ PRICI KAD JE MUZ ZENU STALNO TUKAO KAD DODJE SA POSLA I ONA ODE KOD HODZE I PITA ZA SAVJET. ON JOJ DA SVETU VODICU I KAZE KAD GOD TI MUZ UDJE U KUCU A TI MALO VODE U USTA I NE GUTAJ, VEC DRZI TAKO U USTIMA . I DOLAZI ONA KOD HODZE NAKON NEKOG VREMENA, KAZE:MUZ ME NIJE NI PIPNUO ALI MI NESTALO SVETE VODE. HODZA NJOJ RECE:OSVETIO SAM JA TVOJU VODU IZ CESME PA TI SAMO TAKO RADI,SVAKA JE SVETA I POMAZE KAD SU OVAKVE STVARI U PITANJU.
MALO SALE, ALI ONO STO COVJEKA IZLUDJUJE: KO TE TO ZVAO , KOJA TI JE TA, GDJE SI BIO, STA SI RADIO, ODAKLE DLAKA, I JOS MALI MILION GLUPOSTI KOJE SAMO NJIMA MOGU PASTI NA PAMET. PA STO JE MNOGO MNOGO JE
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
#58: (2005-06-19 23:32)
IDEALNI ODNOS
ljudi..pa vi ne citate o cemu se radi ovde...
odnos kuk-struk...
aj sad nesto na tu temu..ako uopste ima sta da se doda
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#59: (2005-06-20 23:54)
IDEALNI ODNOS
pa o tome i govorimo kad se kuk smjesti u predio ispod struka i laganim pokretima se njise ko topola na vjetru to ti bude idealan odnos,mada moze da si izvede jos varijacija
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
luna

VIP
#60: (2005-06-21 16:40)
IDEALNI ODNOS
dandy: pa o tome i govorimo kad se kuk smjesti u predio ispod struka i laganim pokretima se njise ko topola na vjetru to ti bude idealan odnos,mada moze da si izvede jos varijacija

SHTO SI NEKI PAMETAN DECHKO LJUBIM TE PAMETOG
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis