Romance Cafe forums

All forums

PREVARA  

views: 7386, replies: 74 LOCKED
total: 74, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
#1: (2005-04-24 00:41)
PREVARA...
ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
sasha.bg
#2: (2005-04-24 01:28)
PREVARA...
ne znam...
mene je to nekako licno pogodilo, ne mogu to bas kroz pol da posmatram...
sasha.bg is no longer member of Romance Cafe
#3: (2005-04-24 04:02)
PREVARA...
mogu ja mogu ja
Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
#4: (2005-04-24 04:11)
PREVARA...
Magnifico: mogu ja mogu ja

nema bas velike razlike, razlika je od glave do glave, a postoje tri vrste, a to su: prva bezosecajna gde zenski deo kad prevari tipa jeste zato sto ga vise ne voli ili prestaje da ga voli, a kao i tipovi koji kad to urade ujutru im je osecaj ko da su radili nesto normalno sinoc, npr samo vecerali, ali i dalje vole svoju osobu, druga vrsta su tuznici, a to su oni koji svoj dan (ovo je ista pojava kod oba pola) zapochinju suzama i pravljenjem rupe u zidu koristeci svoje chelo i tako dok se ne onesveste, a sad ta vrsta se grana na lazljivce i na iskrendzije, neki priznaju kad ih pitas, a neki ne, i treca vrsta svastojebci koji to ni negledaju kao prevaru, jer u njima vladaju nimfozimi koji polako prekrivaju njihov mozak i povecavaju zelju za gladju u takvom trenutku oni su jako opasni,npr kod zena se pazite jer ako jos popije presusicete do jutra, a tek kod muskarca koji takodje ume da popije, e onda bez te u zaklon kog god da ste pola tad ne gledaju samo trche al sam se nalupao, pa to obichno ide u ove sate pozdrav svima i BOLJE NE CHITATI STA SAM NAPISAO!

Updated 1 time(s), Last update (Magnifico) 2005-04-24 04:13

Magnifico (male, 23)
Smislite nešto kratko, pri pisanju poruke, što će zaintrigirati mene! :)
luna

VIP
#5: (2005-04-24 07:55)
PREVARA...
drjelena: ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

Hvala na odgovorima...

Mala mala zasto me teras u greh
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2005-04-24 10:33)
PREVARA...
I josh jedno stotinak varijacija na temu Magnifico... A ni jedna nije laka za razumeti, objasniti, opravdati, prihvatiti... Al' necemo sad o tome...
cile011 (female, 43)
nobc
#7: (2005-04-24 11:01)
PREVARA...
ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

Zato sto zena vara muskarca iz mrznje prema njemu, a muskaraz zenu zato sto ona nije sposobna da udovolji njegovim potrebama, ali je ipak ne mrzi!
nobc is no longer member of Romance Cafe
luna

VIP
#8: (2005-04-24 11:05)
PREVARA...
nobc: ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

Zato sto zena vara muskarca iz mrznje prema njemu, a muskaraz zenu zato sto ona nije sposobna da udovolji njegovim potrebama, ali je ipak ne mrzi!

BRAVO BRAVO BRAVO NAUCNICE
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#9: (2005-04-24 12:11)
PREVARA...
luna:
nobc: ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

BRAVO BRAVO BRAVO NAUCNICE

Ovog puta se u potpunosti slazem sa Lunom.To je moj odgovor.
tekir (male, 41)
HOLA .............
#10: (2005-04-24 12:18)
PREVARA...
prevara je prevara...nije bitno ko vara...musko ili zensko..ali i dalje tvrdim da svako sam sebe vara...nista vise,.
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
total: 74, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis