Romance Cafe forums

All forums

PREVARA  

views: 7391, replies: 74 LOCKED
total: 74, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-24 00:41
PREVARA...
ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

Hvala na odgovorima...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 4
5ko

#31: (2005-04-25 09:56)
PREVARA...
Ana4pistolja: izvinjavam se poruka je otisla felericna:
5ko ne umijem davati ljubav na procente, kod mene je sve ili nista.

Inace prevara nije samo fizikca, prevara je i pomisao na nju!

nisam to ni rekao, samo sam pokusao da na neki nacin ilustrujem u vezi prevare
al' da se opet vratim na ono, da je sve u glavi...od pomisli pa do same prevare..sve je to u sustini pre svega varanje samoga sebe...varanje, da nekoga stvarno volis (jer da nije tako, ne bi ni pomisljao na drugu)...varanje, da te neko voli bez ostatka (ipak se to oseti, dal' te neko voli u potpunosti ili sa "rezervom")...pa do lazne predstave o tome, da ste savrsen par (koji uglavnom nije moguc..uvek ima nekih neslaganja..vecih ili manjih)
i ako tako gledamo na prevaru...ustvari ispada da je prevara partnera ustvari posledica varanja samoga sebe, a time i partnera....da smo prevarom ustvari prevarili vlastitu (obostranu) predstavu o nasem odnosu, pogotovu sto se po pravilu te dve predstave razlikuju, sto je samo jos jedan problem vise odnosno potencijalni uzrok prevare..bilo sa jedne ili sa druge strane
malo sam zamrsio, nadam se da ce te ipak shvatiti, o cemu pricam
5ko (male, 99)
#32: (2005-04-25 10:19)
PREVARA...
Petko, potipisom si sve rekao. Muskarci imaju potrebu, zene volju. Jedna izreka kaze: ”On ti je ono cvrsto, ko kosti ko skelet, a ti si meso koje popunjava telo i daje mu toplinu.”
Psiho mentalni sklop IQ prave probleme... A problem nastaje usled licne procjene individue... "sta bude bice" i niko nikom nista ne garantuje... Neki se osjete zapostavljenim, neki neispunjenim, neki ugrozenim, neki prevarenim, a opet "krivac" je u nama
Ana4pistolja (female, 45)
"Srce me je otkucalo" ako vec nije, hoce :)
Nathalie
#33: (2005-04-25 19:53)
PREVARA...
U pravu si. Ljubav i mrznja su intenzivna osecanja. Tu nema mesta za prevaru. Ali, ako se nekome od nas desi "stanje svejedno" tu se vec treba zapitati.
Ima li neko medju vama ko nije prevario ili bio prevaren?
U zajednickom zivotu sve je stvar dogovora i poverenja, a posle toga du ljubavi i strasti. Sve sagori, ali povrenje treba da ostane.
Ako neko i nesto ucini - sve ide na njegovu savest. Pa, ko ima stomak...
Elem, po mom misljenju, zene su te koje u vecem broju slucajeva sumnjaju u svog partnera, prizivaju nevolju koja im se na kraju i desi.
Boriti se protiv necije potrebe za prevarom je kao borba protiv vetrenjaca.
Nathalie is no longer member of Romance Cafe
#34: (2005-04-25 20:02)
PREVARA...
A na koju vrstu prevare mislite - bračna nevjera , ljubavna nevjera , misaona , pijana , trijezna...?
markan (male, 32)
radi drugima sto zelis tebi da rade i obrnuto...
#35: (2005-04-25 22:54)
PREVARA...
nobc: ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

Zato sto zena vara muskarca iz mrznje prema njemu, a muskaraz zenu zato sto ona nije sposobna da udovolji njegovim potrebama, ali je ipak ne mrzi!

Uopste ne mora da znaci da njegova zena nije sposobna da udovolji njegovim potrebama!!! neki muskaci jednostavno varaju! Bez obzira sto i njihova zena zna ono sto im je potrebno. Znam, imam puno drugova.
aleksandra75bgd (female, 29)
...
Please note: VIP members do not see advertising
SHARK69
#36: (2005-04-25 23:35)
PREVARA...
drjelena: ZAŠTO JE TEŽA ŽENSKA PREVARA U ODNOSU NA MUŠKU?

Hvala na odgovorima...

toZa sh`o e mOOshka laksha, znash?

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
#37: (2005-04-27 02:53)
PREVARA...
Danas je prevara...''izjednacena'' ...Mada se jos uvek ''gleda''... ...ko je bio Gore,a ko...Dole...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#38: (2005-04-27 18:06)
PREVARA...
pa koji to ne vara? Donji ili gornji????
Ana4pistolja (female, 45)
"Srce me je otkucalo" ako vec nije, hoce :)
#39: (2005-04-27 18:37)
PREVARA...
Ana4pistolja: pa koji to ne vara? Donji ili gornji????

'Ebu se ...kako god okrenes... nego...osvrt na onaj vic,kad je mama rekla cerki da ne bude dole...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
luna

VIP
#40: (2005-04-28 06:36)
PREVARA...
Neka se javi ona osoba koja nije to pocinila
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
total: 74, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis