Poshtowani posetioci sajta,dogadjaj koji je owde opisan odigrawa se u bliskoj (wrlo) budutjnosti.Molim da u obzir uzmete i izwesnu pesnicku slobodu koja je pripowedacu samom ulogom data, i sa kojom je dogadjaj isprican,kao i filozofsku rezigniranost pripowedaca (tj, mene) prema sopstwenom mentalnom sklopu.Prica se odwija na auto-putu Beograd-Nish,blizu skretanja za Kragujewac.Wreme:kasno poslepodne...u Waljewo-city zwoni telefon u stanu glawnog junaka i dobrog nam poznanika SHARKA 69...
SHARK 69 (bunowno...):Halo...
NePoDobni (neshto izmenjenim glasom):Halo dobar dan,izwinite molim was,Shark nam treba...
SHARK 69:Ja sam...( !? )
NePoDobni:..'de si,GADE !
SHARK 69:...molim...( !? )
NePoDobni:Je li,GADE,kad cesh da wratish one pare shto dugujesh?
SHARK 69:...ko je to...??????
NePoDobni:A josh se prawish da ne znash,pa slushaj,ewo skupio sam neko drustwo,pa smo krenuli do tebe da naprawimo neku zhurku,ima momci da te icepaju ki seljak "Prakticnu zenu" !!!
SHARK 69:Ti si prijatelju nesto pogreshio...
NePoDobni:...( ??? )...ama...jel' s'ti onaj SHARK 69,onaj sho je muskarac meseca swakog meseca na Romance-caffeu,onaj,onaj sho je zawrshio BK,kolega na MANAGJERA MILORADA ???
(malo bajatiji posetioci sajta ce se setiti o kome je rec)
SHARK 69 (izmenjenim glasom):...nisam gospodine...
NePoDobni:E onda OK,ewo stizemo zena,dete i ja i nosimo neki Tokajac od tri godine da ga oderemo...
SHARK 69:

{CENSORED}