Romance Cafe forums

All forums

Koji je najbolji lek protiv bola na SRCU?  

views: 11417, replies: 96
total: 96, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-28 11:00
Ljubav,ljubav,ljubav...
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
page: 3
#21: (2005-06-04 15:42)
krenes na joging.. uclanis se u biblioteku,pa u teretanu..moze usput i u neki plesni klub..kao npr. trbusni ples.. .i lagano dok vreme ispunjavas korisnim fizickim i psihickim naporima skines par kilograma i ustanovis da si sad wow riba i da ti on nije ni za crno ispod nokta...

ispravka...I WAS WITH STUPID.....
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
maski
#22: (2005-07-25 23:05)
najbolji lek protiv bola u srcu je bol u dupetu
maski is no longer member of Romance Cafe
#23: (2005-07-25 23:19)
vreme lechi sve......tako kazu al lazu
nema leka apoteka.....izvasish srce stavis novo i sve je ok

ako nekom uspe ovaj rechept nek mi javi
voja79 (female, 54)
no way
Nemirko1
#24: (2005-07-25 23:52)
doe: ...ja ga vech odavno ne nosim sa sobom, nego neshto razmishljam da josh jedan organ ostavim kod kuche!!! Shta che mi kad nichemu ne sluzi!

Znas zasto ima katolicki pop onu stvar... pa za svaki slucaj....
Nemirko1 is no longer member of Romance Cafe
Jesen stize
#25: (2005-07-26 02:14)
nadjess drugu, pa onda trecu, pa ccetvrtu....
MA SSTA JA PRICCAM...???
Jesen stize is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
doe
#26: (2005-07-26 06:58)
Nemirko1:
doe: ...ja ga vech odavno ne nosim sa sobom, nego neshto razmishljam da josh jedan organ ostavim kod kuche!!! Shta che mi kad nichemu ne sluzi!

Znas zasto ima katolicki pop onu stvar... pa za svaki slucaj....

...to sam se ja malo shalila....
...uvek sam pod punom ratnom opremom....maska, prva pomocc...

...a, shto se tiche leka..ako deluje...bol nije bila prava...kad srce hronichno boluje...nema leka...
doe is no longer member of Romance Cafe
doe
#27: (2005-07-27 22:40)
...moja borba protiv vetrenjacha traje vecc dve decenije...uzalud pokushavam...njega ni vreme ni "druge ljubavi" ne mogu ignorisati...jer ON je tu...
...stalno prisutan...evo i nakon toliko vremena moje srce i vecheras ponovo krvari...a, ne mogu mu to recci jer ga nema vecc dvadeset godina...
doe is no longer member of Romance Cafe
jugoslovenka
#28: (2005-07-28 08:58)
Ne mogu da verujem u kojoj meri pothranjujete,negujete,zalivate suzama,prizivate secanja, proslost…

A u ime toga da ukoliko bol I dalje traje… bilo je pravo,neponovljivo,sudbinsko ... pa tako nedogled ... do samoiscrpljivanja...

Ne pruzate sansu sebi …odustajete…,,etiketirate,, … vracate se u svoju ljusturu .

Don Kihotov ,,osnovni poziv,, nije imao vasu notu…. ,,samosazaljenje,, …verovao je…
jugoslovenka is no longer member of Romance Cafe
maski
#29: (2005-07-28 09:10)
...aliiii samosazzaljenjeee takoo prijaaa.......abolira od odgovornosti....oslobadja od aktivnosti.....i nateruje suze na oci i sline na nos, sto je dostupna a samim tim i prihvatljiva zamena za orgazam
maski is no longer member of Romance Cafe
Afrodita Bg
#30: (2005-07-28 11:45)
Ne ,drage moje ,ovo nije samosazaljenje,a ni kompenzacija za neke prizemljene stvari...za ovo treba imati dusu,a ko je ima, taj i voli...i ponekada mora i da zaboli! Sto se tice sansi koje mi je zivot pruzio,iskoristila sam samo ono sto sam zelela...i opet ih "koristim!"
Mozda jednog dana ,kada vam "inje pospe po kosi",vi me se setite,i na nekom novom Forumu napisete istu ovu pricu...tek tada cete znati da ste zaista zivele!
Poznavajuci Maski, i tu "tananu dusu",to ce joj se sigurno dogoditi!
Afrodita Bg is no longer member of Romance Cafe
total: 96, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis