Romance Cafe forums

All forums

Saznao je da ga devojka vara?  

views: 5335, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-29 13:17
Upravo me pozvao najbolji ortak i kao saznao je da ga devojka vara. Pitala sam ga sta se desilo i on mi objasni da se slikala za neki sajt. Ja sam mu rekla da to nije prevara ali on misli da jeste.

Ajde pomagajte, dakle ribica se slikala gola i sada da li je to prevara ili ne? Ne mogu da kazem o kome se radi, ali nista nije radila na sajtu samo je pozirala. On sad hoce da raskine, a ja ne znam sta da ga savetujem.

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2005-04-30 07:54

dijanna (female, 23)
ja sam mala garava...
page: 2
#11: (2005-05-14 01:43)
Ana4pistolja: Sukob emancipacije i konzervatizma...
Tu nema pomoci, osim da jedno mora da trpi, a zasto...?
Ima i jednih i drugih koliko hoces pa neka se sNadju ...

BLUE BOY (male, 30)
emotive
misa
#12: (2005-06-09 13:00)
Draga moja Dijana, reci ti svom ortaku da ide na prvi most i skoci sa njega ali ne u vodu, nego u nekim stenama gde nece preziveti. To sto mu riba radi je ili nedostatak novca ili nedostatak, bas onaj nedostatak kod njega. Reci mu nek ostavi to ODMAHHHHHH jer je i mene poceo da nervira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misa is no longer member of Romance Cafe
#13: (2005-06-09 13:05)
Ja stvarno ne znam sta je razlog tog slikanja,ali je bas bez veze...ajde da je obucena,ali gola tu domacice nema...
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
#14: (2005-06-09 13:14)
KAKVA GLOOPOST... PA SVE TE STO SE SLIKAJU I BAVE RAZNIM POSLOVIMA IZ OBLASTI GOLOTINJE IMAJU VEZE, MUZEVE, SVE NORMALNO... TO STO JE ON OUT, A ONA IN, JE NEKA DRUGA STVAR... NIJE GA PREVARILA, BRE... NEKA SE PONOSI STO IMA ZGODNU RIBU PORED SEBE, NEKA JE JOS NEKO GLEDA, A ON NEK JE PIPKA I OSTALO... A MOZDA SE I ISPLATI... $$$$$$
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#15: (2005-06-09 13:33)
Slazem se,Veko,s tobom,ali mu mozda ona nije rekla da zeli da se bavi time ili sta ja znam,pa ne bi se valjda on ljutio bez veze? Treba da mu kaze kakva je situacija,pa ako mu odgovara,ostace s njom,ako ne,svako na svoju stranu.Ne znam sta ti tu nazivas gluposcu,nisu svi isti
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2005-06-09 14:11)
ma meni to nije ok! ne znam, mozda sam OUT i primitivan, al losak ti je znati da ti se djevojka slikala gola, da te raja proziva i da ti je neprestano na umu da li ju je fotograf kresnuo, a mogucnosti su velike. mislim da bi se trebala posavjetovati s deckom predhodno, ako se on ne slaze s tim, da raskinu pa nek radi onda ona sta god zeli. jako los trip. ne znam, da meni moja djevojka to uradi i u najgorem slucaju da ja to sam nadjem negdje na siteu....vjerovato Nabijanje na osoljen ne nauljen kolac. vjerujem da ne bih mogao preko toga tek tako preci. stvarno ne bi, cak ni ljubljenje sa drugim tipom, a pogotovo ovo.

S shtovanjem vas
shumski Konfucije
Konfucije (male, 27)
Skupljam slicice, salvete i postere New kids on the block i volim sve sto vole mladi :) kekeke
svajca
#17: (2005-06-09 14:32)
Kako moze biti ok, kad mu ona nije ni rekla. On je finansira, voli, postuje a njoj drugi puni dupe i drka ga na nju. Nema tu profesionalnosti uopste!!!! (a ukoliko je on bio obavesten onda je s'poslom ok)!
svajca is no longer member of Romance Cafe
#18: (2005-06-09 14:32)
MA, GLOOPOST JE STO UOPSTE OVAKO REZONUJEMO... KAO DA SE TA TAKVA VISE *EBUCKA NEGO ONE STO RADE U OFFICU, ILI U NEKOJ FABRICI, ILI U NEKOM BUTIKU... DAL JE OVU NEKI FOTOGRAF, ILI ONU IZ MARKETA NEKO U MAGACINU NA DZAKOVIMA BRASNA... ITD ITD... NA TO SAM MISLILA...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Medeni76
#19: (2005-06-09 15:17)
Bez ljutnje ljudi...ali tema je stara koliko i Svet... !!!
Malo ko danas ne vara...ajde...to je realnost...a kako se nositi s tim kad se napokon desi to je vec od pojedinca do pojedinca...najlakse je ako ste toga svesni u startu..tj. da se to mora desiti pre ili kasnije...

Zakljucak...pojacati muziku...setati...druziti se i zaboraviti drolju...vreme je cudo...samo mu treba dati sansu...posle sve izgleda smesno i shvatis koliko je glupaca nevazna....i ides dalje nasmejan do sledece...pa opet sve iz pocetka...ovaj put mozda i ti prevaris...hm...hehe...

BTW: Slikala se da nadje sponzora bre...zato..treba reci byby baby....

Updated 1 time(s), Last update (Medeni76) 2005-06-09 15:24

Medeni76 is no longer member of Romance Cafe
#20: (2005-06-09 19:04)
MOJ SAVET JE DA RASKINE S NJOM. MISLIM DA NJOJ I NIJE STALO DO NJEGA.DA JESTE PRICALA BI PRVO S NJIM O TOME.
MAJA021 (female, 19)
VOLI ME IZ INATA VOLI ME BEZ OSTATKA VOLI ME BILO GDE SAM BAS TAKVU KAKVA JESAM..............
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis