Romance Cafe forums

All forums

Saznao je da ga devojka vara?  

views: 5333, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-29 13:17
Upravo me pozvao najbolji ortak i kao saznao je da ga devojka vara. Pitala sam ga sta se desilo i on mi objasni da se slikala za neki sajt. Ja sam mu rekla da to nije prevara ali on misli da jeste.

Ajde pomagajte, dakle ribica se slikala gola i sada da li je to prevara ili ne? Ne mogu da kazem o kome se radi, ali nista nije radila na sajtu samo je pozirala. On sad hoce da raskine, a ja ne znam sta da ga savetujem.

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2005-04-30 07:54

dijanna (female, 23)
ja sam mala garava...
page: 5
#41: (2005-06-19 23:16)
POSTAVIO BIH JOJ OVAJ NOVI SENZOR STO REKLAMIRAJU, LADNO STAVIS DJEVOJCI U SGACICE I TO CUDO TI JAVLJA NJENE PARAMETRE TEMPERTURU POZICIJU I SL, E SAD KAD BI TEMPERATURA POCELA SA SE DIZE A POSLE TOGA PALA NA SOBNU, ONDA BI KRENULE HORDE ZLA DA JE NADJU.OK NEMA VISE STO BI VI U SRBIJI REKLI FLUIDA, SUPER 'AJD' DA SE RASTAJEMO PA SVAKO SVOJIM PUTEM, A JA DA JE SETAM A DRUGI DA PRCA, E TO JE VEC PREVISE. TREBALO BI JOJ BOGA MI DOSTA TOGA ZA VIDANJE JUNACKIH LJUTIH RANA. SAD CE ZENSKE DA ME POKLOPE "PA NE BI VALJDA ZENSKO UDARIO, PA ZENSKE SU SLABIJE I BLA BLA"
ODGOVORICU I NA TO, PA NARAVNO DA BIH JE OMLATIO, JER AKO ST SLABIJE STO SE ONDA KURCE, MISLIM KAD BIH JA DOSAO U LICE I OPSOVAO MATER RECIMO TYSONU, TESKO DA BI ON GLEDAO KOLIKO JE JACI, GLAVU BI MI OTKINUO, I ZBOG RADI TOGA TO MI NEBI PALO NA PAMET DA URADIM, PA NE TREBA NI VAMA DA PITATE
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
#42: (2005-06-21 01:13)
[quote]dandy: POSTAVIO BIH JOJ OVAJ NOVI SENZOR STO REKLAMIRAJU, LADNO STAVIS DJEVOJCI U SGACICE I TO CUDO TI JAVLJA NJENE PARAMETRE TEMPERTURU POZICIJU I SL, E SAD KAD BI TEMPERATURA POCELA SA SE DIZE A POSLE TOGA PALA NA SOBNU, ONDA BI KRENULE HORDE ZLA DA JE NADJU.OK NEMA VISE STO BI VI U SRBIJI REKLI FLUIDA, SUPER 'AJD' DA SE RASTAJEMO PA SVAKO SVOJIM PUTEM, A JA DA JE SETAM A DRUGI DA PRCA, E TO JE VEC PREVISE. TREBALO BI JOJ BOGA MI DOSTA TOGA ZA VIDANJE JUNACKIH LJUTIH RANA. SAD CE ZENSKE DA ME POKLOPE "PA NE BI VALJDA ZENSKO UDARIO, PA ZENSKE SU SLABIJE I BLA BLA"
ODGOVORICU I NA TO, PA NARAVNO DA BIH JE OMLATIO, JER AKO ST SLABIJE STO SE ONDA KURCE, MISLIM KAD BIH JA DOSAO U LICE I OPSOVAO MATER RECIMO TYSONU, TESKO DA BI ON GLEDAO KOLIKO JE JACI, GLAVU BI MI OTKINUO, I ZBOG RADI TOGA TO MI NEBI PALO NA PAMET DA URADIM, PA NE TREBA NI VAMA DA PITATE[/TI TO BAS ONAKO BOSANSKI..

Updated 1 time(s), Last update (MAJA021) 2005-06-21 15:17

MAJA021 (female, 19)
VOLI ME IZ INATA VOLI ME BEZ OSTATKA VOLI ME BILO GDE SAM BAS TAKVU KAKVA JESAM..............
maski
#43: (2005-06-21 09:00)
joooouhhhhh!!!!!
hva_la TI bo_zze!!!! sto mi dade mushko dete. njega bar mogu da omlatim cim pocne da lici na bilade...sta bi i kud bi ja nesretnica da sam rodila sisatu plavusu.........ipak sam rodjena pod srechnom zvezdom. idem da stavim post u "sta nechu nikad vise..."
maski is no longer member of Romance Cafe
#44: (2005-06-21 16:42)
maski: joooouhhhhh!!!!!
hva_la TI bo_zze!!!! sto mi dade mushko dete. njega bar mogu da omlatim cim pocne da lici na bilade...sta bi i kud bi ja nesretnica da sam rodila sisatu plavusu.........ipak sam rodjena pod srechnom zvezdom. idem da stavim post u "sta nechu nikad vise..."

PROMASILA SI TEMU MASKI.
MAJA021 (female, 19)
VOLI ME IZ INATA VOLI ME BEZ OSTATKA VOLI ME BILO GDE SAM BAS TAKVU KAKVA JESAM..............
#45: (2005-06-21 16:42)
Pa seceru ja samo kazem da za sve postoji pravo i pravovremeno rjesenje, to znaci ako ti nije dovoljan ili ne zadovoljava, pa ti sa njim rijesis i ides dalje, a varanje me posjeca na izivljavanje,ipak za to se prije ili kasnije sazna, mada onaj koji je prevaren obicno sazna posle cijelog komsiluka blize i dalje rodbine i sl, i ispada magarac. To kalja obraz a to znaci da se samo tako rjesava(ranije navedeno)
Nije znaci problem u varanju, vec u rusenju casti
CMOKIC
dandy (male, 25)
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2005-06-21 16:44)
P.S.
TEBI BI VJEROVATNO OPROSTIO,CISTO DA SE ZNA
dandy (male, 25)
#47: (2005-06-21 16:45)
dandy: Pa seceru ja samo kazem da za sve postoji pravo i pravovremeno rjesenje, to znaci ako ti nije dovoljan ili ne zadovoljava, pa ti sa njim rijesis i ides dalje, a varanje me posjeca na izivljavanje,ipak za to se prije ili kasnije sazna, mada onaj koji je prevaren obicno sazna posle cijelog komsiluka blize i dalje rodbine i sl, i ispada magarac. To kalja obraz a to znaci da se samo tako rjesava(ranije navedeno)
Nije znaci problem u varanju, vec u rusenju casti
CMOKIC

U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA TOBOM.POZDRAV.
MAJA021 (female, 19)
#48: (2005-06-21 16:48)
dandy: P.S.
TEBI BI VJEROVATNO OPROSTIO,CISTO DA SE ZNA

NI JEDNOJ OSOBI TAKO NESTO NE MOZES DA OPROSTIS................
MAJA021 (female, 19)
#49: (2005-06-21 16:57)
e to mi je drago cuti, da ne budem pogresno shvacen, TESKO JE COVJEKU DA PREGRMI NEKE STVARI, JA MOZDA JESAM MALO PRESTROG KAD JE OBRAZ U PITANJU, ALI I TO IMA OBJASNJENJE, TO JE JEDINA ALI JEDINA STVAR ZA KOJU MOGU RECI DA JE MOJA,PA MORAM I DA JE CUVAM. MOZES MI UZETI SVE, SVE SE DA NADOKNADITI, ALI CAST SE JEDNOM GUBI I NIKAD NE VRACA.
JOS JEDAN POZDRAV NAJSLADJOJ
I NARAVNO DZEJ.... OVAJ CMOKIC
dandy (male, 25)
SHARK69
#50: (2005-06-21 21:34)
maski: joooouhhhhh!!!!!

NIK@D ne 2tzi hoke@sh@, NIK@D... NIK@D - mene su w@sPt@w@li b@Tn@m@ i...
NIK@D ne 2tzi hoke@sh@, plZ!

Updated 1 time(s), Last update (SHARK69) 2005-06-21 21:35

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis