Romance Cafe forums

All forums

Saznao je da ga devojka vara?  

views: 5334, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-04-29 13:17
Upravo me pozvao najbolji ortak i kao saznao je da ga devojka vara. Pitala sam ga sta se desilo i on mi objasni da se slikala za neki sajt. Ja sam mu rekla da to nije prevara ali on misli da jeste.

Ajde pomagajte, dakle ribica se slikala gola i sada da li je to prevara ili ne? Ne mogu da kazem o kome se radi, ali nista nije radila na sajtu samo je pozirala. On sad hoce da raskine, a ja ne znam sta da ga savetujem.

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2005-04-30 07:54

dijanna (female, 23)
ja sam mala garava...
page: 7
Please note: VIP members do not see advertising
#61: (2005-06-29 00:11)
[quote]doe: [MAZO MAZO PA NISMO MI PLAVUSHE BAS TOLKO GLUPE UMEMO MI I DA PREVODIMO ALI ZEDNE PREKO VODE [/quote]

e jos me nijedna plavusa nije prevela zednog preko vode
za crnke .....nemam komentar one su me provozale
[/quote]

...Vojo, a jel' ti i s kosom i pamet otishla?

..plavushe imaju ukusa i znaju shta valja...koga treba a koga ne treba da prevode preko vode....shto da vreme gube uzalud sa nekim ko je beznadezzan sluchaj...

ne se ljutish, a jel' si prod'o one klime?

a vezano za temu: ko mu je kriv kad je sucker!!!
[/quote]

ma meni je pamet odavno otisla..pre kose
a klima ima uvek... to mi je posao .....da rashladjujem ljude
voja79 (female, 54)
no way
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis