erotske price
sedeli smo nemo jedno naspram drugog zateceni novootkrivenom strashchu. prisla sam, opkoracila ga i sela mu u krilo. prihvatio me za guzu i primakao skroz do sebe. osecala sam da je vec uzbudjen. tvrda kvrga navaljivala mi se izmedju nogu.
uzela sam mu glavu medju dlanove i ljubila oci, pa obrve, pa celo, jagodice, obraze, nos, pa usne. obozzavam njegove usne. da ih lizzem, meko svojim usnama milujem, da ih sisam, razmicem, spajam, da ih cele u usta uvucem. ne mogu da se otrgnem od te medne divote. guram jezik unutra, trazzim njegov.... mek je, ukusan, opojan...zanosan. osamucuje me to nezzno valjanje, trazzenje, guranje, upijanje....
zavukao je ruke pod moj dux, otkopcao brus i nezzno vukao jagodicama niz ledja. pribila sam se jos blizze trljajuci se o tu gromadu u izmedju nas. njihala sam se lagano uz Noru Jones i njen predivan glas. bradavice su mi otvrdle i napeto iscekivale njegove nezzne predivne prste. mazio me je po ledjima jedva dodirujuci kozzu. ljubio sve vreme po vratu, po potiljku, po licu pa se vracao nazad jezikom u usta prenoseci svo uzbudjenje u mene dubokim nezznim valjanjem jezika preko mog.
kozza mu je mirisala na mesavinu duvana i parfema. u ustima opojni ukus konjaka, oci poluotvorene hipnotisane poljupcima i milovanjem. bio je umoran. videla sam to cim sam usla. rasterao je goste iz kafica samo par minuta pre nego sto sam stigla. kaljava pec je i dalje bubnjala vrelinu dok je on rasklanjao case raskomocen u majicu bez rukava. zaplahnula me toplota i dim posle duge setnje pored zaledjenog dunava. hladan vazduh i Nora Jones u usima su me vec pripremili za njegovu ljubav.
"...Crazy, I'm crazy for feeling so lonely.
I'm crazy for trying and crazy for crying.
And I'm crazy for loving you...."
svukao mi je duks i majicu, okacio brus o stolicu. bele, otvrdle dojke upale su mu u shake...taman njegov broj...mazio me je nezzno po bradavicama, valjao ih medju prstima. ljubio me kratko po vratu i lagano se spustao do grudi. izvila sam se unazad da ga docekam, da mu budem blizze. uvukao je celu bradavicu u usta, gnjavio je jezikom o nepca i lagano sisao. ljubila sam ga po glavi, po uvetu gurala mu nezzno jezik unutra...osetila sam kako se stresao, najezzio....stegao mi je bradavice jace, nabio se kukovima ka meni, zgrabio me za zadnjicu i uz tezzak uzdah navukao na sebe.
bili smo vec skroz znojavi. otkopcala sam mu pantalone i izvukla divnu, vrelu napunjenu spravicu. docekao me je bez daha, napet. na prvi liz se cimnuo snazzno, uhvatio za teme u gurnuo ka njemu. uvukla sam ga duboko u usta. koliko god sam mogla dublje. zajecao je. rasirio ruke i oslonio se na shank. rasirio je noge potpuno i predao je uzzitku. uzzivancija. zgrabila sam ga s obe ruke izvlaceci ga iz usta. lagano ga oblizala celog, uvukla glavic nazad u usta u vakumirala ga tu. jezikom obigravam ukrug i masiram ga lagano. setam kozzicu gore-dole, vucem jezikom za prstima pa ponovo nazad na glavic, pa usnama nanizze do mosnica dok ga celog ne zavalim do grla......zabacio je glavu unazad, jecao je i stenjao i tek ponekad bi me pogledao.
"...Take it
Take another little piece of my heart now baby
Break it
Break another little piece of my heart now baby
´Cause you know you got it if it makes you feel good, so good...."
uzzivala sam u tom diiivnom Qrcu. prijanjao mi je za nepca....vukla sam jezikom uz i niz njega u ritmu muzike...sisala vichga, obigravala oko njega...igrala se duuugo duuuugo.....
zaboravila sam se i sve oko sebe....bio je vec na ivici orgazma...molio me pogledom da ga dovedem do vrhunca...povukla sam ga snezzno u usta, jezikom vukla uz njega do glavica usisala ga u usta, palacala jezikom oko njega i setala kozzicu brzze i snazznije prateci njegov cim kukovima....zajecao je, uhvatio me za glavu i nabio se duboko u moja usta...palacala sam jezikom po vrhu sve dok me nije odgurnuo od sebe. shiknulo je visoko mimo moje glave...sjurila sam se jezikom niz njega, uvukla moshnicu u usta i sisala je snazzno. povukao me gore ka sebi i gurnuo jezik duboko u usta. ljubio me sve vreme dok je svrsavao. patka mu je pulsirala i cimala se dugo posto se i poslednja kap slila....
gledao me osamucen, nasmejan...rastocen. jedva je dosao k sebi. otpio je piva iz krigle, oblizao se i ponovo me privukao u poljubac.
sishla sam sa stolice. svukao mi je pantalone i podigao da sednem na shank. seo je pred mene, rasirio mi noge, sklonio tangicu u stranu i gladno zabio glavu u medjunozzje....
"... put a spell on you
Because you're mine
You're mine
I love ya
I love you
I love you
I love you anyhow
And I don't care
if you don't want me
I'm yours right now
...."
usisao je klichu u usta i cimnuo ka sebi. bila sam vlazzna beyond belief. posrkao je sav sok od guze do kliche jednim diiivnim potezom mekog shirokog jezika....mmmmmm...obooozzavam njegov jezik. vukao ga je i valjao preko moje zzeljne pice. iscekivala sam ovaj momenat ceo dan. spremala sam se za njega.....oslonila sam se rukama pozadi o shank, primakla mu se blizze i namestila se udobno za uzzivanciju koja predstoji.
"...I'm sittin' on the dock of the bay
Watching the tide roll away
Ooo, I'm just sittin' on the dock of the bay
Wastin' time..."
rastvorio ju je, mazio, lizao, sisao...,diiiivno neshto....lagano je ugurao jezik unutra...pratila sam ga njishuchi kukovima...kruzzio je unutra, nabijao se nosem na klichu....raspametila sam se. zabolela me utroba od zadovoljstva. nabijala sam se na taj ukruchen jezik, stezala ga mishichima...setala porstima kroz njegovu kosu i nabijala ga na sebe...
odmakao se da uzme vazduha. prstima je stegao klicu i jezikom palacao po njemu. zajecala sam...molila ga da udje, a on se samo smeshkao i uzzivao u mojim mukama. qlirao me. svirao je bluz. prilagodio se ritmu muzike. mazio me i lizao sporo. trajache, znala sam. sipao je sebi jos piva, uzeo prstima hladne pene s vrha krigle, razmazao je po pici i po bradavicama a onda sve polizao.....odlepila sam od srece. gurnuo je mokre prste u mene...polako ih izvukao i olizao. pa ponovo unutra, rasirio ih i pritiskao uz pubicnu kost....mishici su mi se razvukli, klica pulsirao....bila sam gotova...usisao je klicu duboko u usta i jezikom ga masirao....znao je da cu svrsiti. drama!
pustio me. izvukao prste i odmakao se....ostala sam da pulsiram za njiim i da ga pogledom molim da mi ga vec jednom da!
poljubio meje i poveo ka kuhinji. okrenula sam mu se ledjima, previla se preko pulta i cekala da udje. uleteo je ogroman, svom snagom. stegao mi guzove i navlacio me na sebe iz sve snage. rezmicao mi je celu utrobu svakim ulaskom. stezala sam se oko njega...ne dam mu izachi....ushao je ponovo ceo duboko i gurao ga jako jos i jos unutra. izlazio sasvim kratko da bi ga ponovo opet snazzno nabio duboko unutra. jecala sam i uvijala se oko njega...koza mi se najezzila. osamutila me snaga tog karanja, njegovi prsti zariveni u moju zadnjicu i sva ta zzelja koja kulja iz nas.
molila sam ga da ne izlazi...svrsavala sam glasno jecechi nabijajuci se sve jace na njega. pritisnuo mi je shakom stomak i cedio sve sokove iz mene. izasao je kad su grcevi poceli da janjavaju, kleknuo ispred mene, zabio jezik duboko unutra i isisao sve sto je curalo van. zgrabila sam ga za glavu, trljala se o njega i onda ga povukla k sebi i zavalila mu jezik u usta.
okrenuo me ponovo. razmakako guzove. nashpricao hladnog slaga preko guze i oblizao sve.....smestio je glavich uz otvor i lagano ga pogurao unutra. duuugo je ulazio. nezzno sasvim....sasvim lagano. jeza me prosla uz kicmu.
dzamajkanci su s regeom opet dizali raspolozzenje...otpila sam piva iz krigle i zaplesala kukovima sa tom divnom karetinom u sebi. odusevio se! uhvatio me za kukove i zaplesao samnom. meshala sam lagano. vrtela guzom ukrug a on se nabijao napred-nazad. osetila sam kad se zgrcio...kad se ukocio i poceo da svrsava. stegao mi je grudi, zabio zube u rame i navuko na sebe u divljem grcu.
opustio se posle citavog minuta...ljubio me po vratu i ledjima...njihali smo se i dalje u ritmu muzike i lagano smirivali...
dusha mi se raspada od srece. obozzavam sto zna da gustira i uzziva. ljubimo se duuuugo duuugooo.....
Updated 2 time(s), Last update
(maski) 2005-07-30 19:45
maski is no longer member of Romance Cafe