ovo je nastavak..
"Dobro vece doktore, izvinjavam se, nisam mogla ranije.. znate vec, posao..kuca."
Prepoznao sam barsunasti, ocaravajuci glas gospodje Marije.
"Da donesem karton doktore" pitala je Mira sa osmehom na usnama.
"Ne, ne treba, gospodja Marija je dosla na kontrolu. Pilule vam ne trebaju, ako se ne varam".
"Bas kao sto ste rekli doktore."
"Dobro, idem ja da skuvam kafu doktore. Moze"
"Da Miro, mozete."
Gospodja Marija je bila redovan pacijent. Svakog meseca je dolazila. Karton joj vise nisam ni vodio. Nije bilo potrebe. Bila je ginekoloski izuzetno zdrava zena. Najvise sto sam uspeo da pronadjem je bila druga grupa sekreta. Sve ostalo sjajno. Smedjokosa, kratko podsisana, sa zelenim ocima bas je prijatno izgledala. Udata, srednjih cetrdesetih godina, jedno dete, carski rez. Redovno je koristila tablete za kontacepciju. Nikada nisam uspeo da shvatim zasto je dolazila svaki mesec. Cak sam joj jednom dao recept za tablete za cetiri meseca. Vraga. Sledeceg je opet bila u ordinaciji. Mira je tvrdila da dolazi zbog mene. Kaze da za vreme pregleda, kada god je dodirnem rukama, po butinama i gde vec treba, gospodja Marija samo sklopi oci. "Zar to nisi primetio ?". "Pa nisam ja Pera Cora (nas ocni lekar), da je gledam u oci..". Setivsi se toga sada sam je gledao, tu na stolici preko puta mene. Ima nesto u njoj. Mozda je malo punija nego sto treba, nekih par kilograma, ali bogme lepo izgleda.
"Recite sta vam treba" - pitanje koje uputim kada zelim da ukradem vreme. Sada sam to morao. Moj Tupavko nije hteo da se smiri. Bilo bi nezgodno da se sada ustanem. Saslusao sam je postavljajuci mnogo pitanja.. nije vredelo. I dalje se drzao tvrdo i kruto svoje politike. "Gospodjo Marija, idite iza paravana i spremite se, da vas po..gledam". Ovaj moj kreten je uzimao komandu. Ustala je i krenula ka zaklonjenom delu ordinacije, a slic na njenoj suknji se otvarao do polovine butina. Crna suknja, crne mrezaste carape, zuta bluza.. Lepo izgleda. Izazovno. Tupavko se jos vise uzjogunio.
"Gospodjo Marija, jesu li vam to carape ili hulahopke ?" - ne.. nemoguce je da sam to ja izgovorio.. ucinilo mi se..Pogledao sam u nju. Okrece se, polako. Ipak jesam.. auuu..Tupavko mi je danas uzeo pamet. Gleda me sa smeskom na usnama.
"Carape su doktore, samodrzece". Verovatno sam crven u licu. Osecam pozar na obrazima. "Pa... ne morate onda da ih skidate...". Joj, otvori se zemljo. Ovo stvarno nije normalno. " Oprostite , molim vas..". "Nema problema, doktore necu ih skidati". Zasla je za paravan. Cujem otvaranje rajsferslusa. Ustajem se polako, i krecem ka cesmi da operem i natalkujem ruke, usput zavlaceci ruku u pantalone i namestajuci ovog ludaka ne bi li se sto manje primecivao. Umivam se. Prija mi hladna voda. Pogled na pantalone. Vidi se izbocina. Pa dobro. Neke stvari treba resiti.
"Jeste li spremni gospodjo Marija". "Da doktore, odavno". Uzimam par rukavica i krecem ka njoj. Stajem ispred nje, onako otvorene i dostupne na stolu. Odlazem rukavice u dzep, stavljam joj ruke na butine. Na deo ispod lastisa. Gledam je u oci. I ona mene, na trenutak, a zatim ih zatvara. Grudi joj se nadimaju od uzdaha, sireci prostor izmedju dugmadi. Vidim joj deo prsluceta. Crno. Polako pomeram ruke uz butine istovremeno ih jos vise sireci. Dodirujem joj najintimniji deo. Nezno, da ne bude zabune. Ne kao lekar, vec kao ljubavnik. Stavlja svoju saku preko moje, pritiskajuci je na svoj brezuljak a istovremeno izdize karlicu. Saginjem se ka njoj i ljubim joj pupak. Kako joj je mekana i mirisljava koza. Lizem joj okolinu pupka, s vremena na vreme gurajuci joj jezik u njega. Ljubim je. Ljubim je sve nize. Kaziprstom i domalim prstom sam joj rasirio usmine, i srednjim prstom ih sada milujem, dodirujuci klitoris. Vlazna je i sasvim skliska. Klizim jezikom niz oziljak od reza, nadole.. I prst ulazi u nju. Jedan samo..polagano.. vrlo polagano.. Imam na umu Mirine reci "Doco, kad god stavljas instrumente u nju, boli je". Polagano se pokrece stiskajuci mi prst.. Dodir klitorisa jezikom joj izmamljuje tihi jecaj.. "to..ahhh.. jos, molim vas....te..uhh".
Pravim joj osmice jezikom po usminama, osecajuci nabubrelost tog tako sicusnog organa, koji proizvodi tako velika zadovoljstva.. te cari prirode zbog kojih su se i ratovi vodili.. Uzvraca mi izdizanjem karlice. Obema rukama mi pritiska glavu na sebe.. povlaci je gore-dole.. kao da mi je jezik utrnuo, pa se trlja njime.. Podvlacim joj levu ruku ispod bluze. Uska je pa tesko ide, a i oznojena je.. svuda i po stomaku.. pa zapinje.. nemoze da klizi. Idemo drugim putem. Svestan da ako neko uleti, nece mu bas biti najjasnije sto je i gore raskopcana, a ni to sto je u carapama... ma bas me briga..nastavljam.. Otkopcavam joj dugmad na bluzi i podizem brus. Dve divne polulopte su se pojavile. Kako su joj krupne bradavice, a vrhovi kao od drveta.. ukruceni.. cini mi se da ce na prvi dodir puci. Stezem ih izmedju prstiju.. "Auu.. malo lakse" .. "Izvini.." . Gura mi rukom glavu... nadole..?? Shvatam.. Izvlacim prst i pomeram ruku na drugo... novo mesto. Sva je skliska, kao da je bila u ulju. Prsti joj klize tvojoj guzi.. milujem joj guzove.. svi osim palca.. na zgodnom mestu je. Kruzim njime po anusu, milujuci ga i razmazujuci skliske sokove po njemu. Pocinje bol u kicmi od savijenog polozaja. Nogom privlacim stepenik, za penjanje na sto, ispod sebe. Ni trenutak mi ne pusta glavu. Ne mogu vise da dodirnem jezikom klitoris.. a ni ruka nije na njenoj sisi vise.. Prvlac mi glavu na sebe.. jezik mi je van usana , vlazan i ispruzen koliko vise moze.. ulazi.. ulazi joj u otvor.. u picku.. Jebem je jezikom. Osecam njeno treperenje i drhtaje.. pri kraju je..sve cesci i glasniji uzdasi.. Nemoj molim te vristati.. ne ovde.. ne sada.. nemoj. Pokusavam pritiskom ruke na stomaku da je malo.. na trenutak smirim... ne pomaze. Spustam je na vrh tvoje zenskosti i gnjecim ga. Osecam klitoris pod prstima... Uhvatila me obema rukama za kosu.. grubo.. bolno.. navlaceci me na sebe.. "Jebi me... takoooo.. jos malooo.. prst.. gurni ga mili.. gurni.. u.. guzu". Palac lagano i zacudjujuce lako ulazi u tebe.. " Takoo... tooo .. evo ga.. Doktoreee..". Osecam kako joj se zatezu butine oko moje glave, analni misicu su mi zarobili palac.. Ne vidim, ali osecam da je noge potpuno ispravila stezuci moju glavu .. Joj.. ostacu bez kose.. Zatvorenih ociju prepustam se... Sada ce kriknuti.. tu je.. "Mhhh... mmmhh..hmm..." nerazgovetno mrmljanje je propratilo strahovit grc koji je obuhvatio. Mozda je i kriknula.. usi su mi zapusene njenim butinama... opet... jos jedan orgazamam..
Opustila se naglo.. stisak butina je oslabio.. a listovi su joj pali na moja ledja.. Uh.. kako je lepo svrsila. Uzivao sam u tome.. sada cu ja..Ispravljam se.. da vidim uzitak na tom lepom licu i vidim.... Vidim...
... Vidim... Crnu kosu ??? Ne verujem svojim ocima. Otkud Mira?? Ljubi je.. ljubi je, valjda u usta.. nevidim nista od njene kose... ruka joj je na njenoj sisi, stiska je gnjeci.. Zato je onako mumlala... ona joj je svojim poljupcima zaustavila krike.. Ustajem se izvlaceci se iz njenog stiska.. postavljam joj noge u nosace.. i otkopcavam pantalone. Oslobodjen, u punoj erekciji jos od Mire, samo mu dodir fali.. mali.. lagani dodir.. joj, ispunjavaju mi se fantazije.. ne.. ne mogu vise.. sirim joj klizave usmine, dodirujuci klitoris, da bih ga ugurao unutra.. Dodiri joj izazivaju novi orgazam, jak i dugotrajan.. stavljam ga na otvor.. guram ga.. jebem je.. "Ahhh".. ni Mirine usne ne uspevaju vise da joj zadrze krik, izazvan prodiranjem mog kurca.. grubo.. nije bilo vremena za lagani ulazak, i ovako sam svrsio na samom ulasku, cim sam na glavicu osetio toplotu njene unutrasnjosti i nezne dodire misica tvog otvora. A stegli su se tako snazno .. otkinuce mi ga.. Pokusavam da ga izvadim.. uzaludno.. jos me i nogama obuhvata... ako ne ide napolje!? .. guram joj ga svom duzinom unutra.. a vrisak zaustavlja Mirin jezik,i ovaj put duboko u njenom grlu. Grli joj guzu, ruka joj klizi po njenim carapama, podizuci joj suknjicu, bljeskaju butine i njena vlazna picka, cakli se.. uhh.. kako samo vrti karlicom...oomm.. odakle joj toliko snage...zelje..
nastavice se..