Romance Cafe forums

All forums

STA NE BISTENIKADA!!  

views: 5354, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-05-13 19:57
STA NE BISTE...NIKADA!!!
...sta ne biste nikada ucinili za svog partnera ili partnerku sto se seksa tice...postoji li neka granica...
IvAnA80 is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2005-06-09 01:23)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Kada bih govorila nešto ružno, to bi bilo protiv mojih principa... jer ipak sam s njim bila neko vreme... i to vreme poštujem... a kakvi smo ispali na kraju, to više nije važno!
Isto tako, nikad mu ne bih naudila, jer svima pa i njemu želim sve najbolje... jer je možda i bio onaj pravi, ali u pogrešno vreme na pogrešnom mestu... ko zna? Nisam osvetoljubiva niti sujetna...
A naslušala sam se ružnih stvari o sebi, koje nemaju veze sa stvarnošću... stvarno mi je žao kad tako misle... no, život ide dalje... sa visoko podignutom glavom, spremna za nove ljubavi... punog srca!

Updated 1 time(s), Last update (drjelena) 2005-06-09 01:25

drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#32: (2005-06-09 09:33)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
To Doktorka volim ovakva razmisljanja, da je vise ovakvih ljudi ovaj svet bi bio ljubavna bajka!!!
alien (male, 23)
Tralala to ti kazem ja hahahahha
#33: (2005-06-30 21:19)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
[quote]MAJA021: [quote]tekir: [quote]misa: Ne bih prevario partnerku nikad sa ruznijom od nje![/quote]

MISLIM DA NISI U PRAVU,ALI OK TO JE TVOJE MISLJENJE.[/quote]

Draga Majo, mogo ce vode jos proci dok ti ne skontas da lepota nema bas mnogo (mada ima) veze sa sexom.

Na primer neko moze da uziva zatvorenih ociju. Samim tim, lepota (mislim na vizuelnu) ne dolazi do izrazaja. Time dokazujemo da lepota bas i nema neke veze sa sexom.

Naravno da su stvari uzivanja razlicite pa i dozivljaj sa razlicitim partnerima u sexu... Sto se mene tice, nikako ne mogu da uzivam u sado-mazo perverzijama, pissingu i kakingu...
dedimax (male, 38)
If You think You can, You can... If You think You Can't You're right.
sallle
#34: (2005-06-30 21:34)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
dedimax, jel ti dokazujes da ako uzivamo u analnom sexu, svejedno je da li je partner musko ili zensko ?
sallle is no longer member of Romance Cafe
maski
#35: (2005-06-30 21:35)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
sallle, jel ti to branish majinu pozu?
maski is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2005-07-01 14:12)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Neosvojiva-1: NE BI RASTURALA NECIJE PRIJATELJSTVO
NE BI FLERTOVALA SA DRUGARICNIM
MLADICEM
E to je vec nesto jos malo i i svi cemo da budemo posteni.!

Updated 1 time(s), Last update (evil1302) 2005-07-01 14:14

evil1302 (male, 27)
Cini mi se da je sve ovo samo jedna obicna igra izgubljenih dusa,ali vredi pokusati......
#37: (2005-07-01 14:16)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
MAJA021:
tekir:
MAJA021:
tekir:
misa: Ne bih prevario partnerku nikad sa ruznijom od nje!

RUZNIJE MOGU DA BUDU BOLJE U SEKSU 100% NEGO LUTKICE, DA DOZIVIS NESTO STO TI LUTKICA NIKAD NECE PRUZITI SINKO, A SA NJOM ZA RUKICU PA PO GRADU DA TE VIDE , ONO..........MISLIM SA TOM LEPSOM..........

MISLIM DA NISI U PRAVU,ALI OK TO JE TVOJE MISLJENJE.

BOGAMI NIJE SAMO MOJE, ALI CAST IZUZETCIMA, NISAM REKAO DA NEMOZE I LUTKICA DA BUDE, ONO DA SE IZNENADIS, ALI U PUNO MALIM KOLICINAMA............

MA U VELIKIM KOLICINAMA.

Bravo majstore lepotice su ti kao kornjace legnu na ledja i nemrdaju, a ove ruzne gledaju te kao tigrice zeljne dokazivanja u prirodi!
evil1302 (male, 27)
Cini mi se da je sve ovo samo jedna obicna igra izgubljenih dusa,ali vredi pokusati......
#38: (2005-09-03 15:59)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
nikada ne bih rekao nikada hehehhehe
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
luna

VIP
#39: (2005-09-03 16:11)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Dylann: nikada ne bih rekao nikada hehehhehe

TI SIGURNO NON STOP GLEDAS BONDA 007
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#40: (2005-09-03 16:20)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
cus gledam pa to sam ja!!!!!
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis