Romance Cafe forums

All forums

STA NE BISTENIKADA!!  

views: 5351, replies: 61 LOCKED
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2005-05-13 19:57
STA NE BISTE...NIKADA!!!
...sta ne biste nikada ucinili za svog partnera ili partnerku sto se seksa tice...postoji li neka granica...
IvAnA80 is no longer member of Romance Cafe
page: 5
luna

VIP
#41: (2005-09-03 16:36)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Dylann: cus gledam pa to sam ja!!!!!

OVO NISI TI VEC ZNA SE KO SHARKKKK
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#42: (2005-09-03 23:22)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Nikad ne bi liz'o ljubicu...yak yak yak...izvin'te ako sam neku razocar'o !!!
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
luna

VIP
#43: (2005-09-04 17:49)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
U AL SMO GADLJIVI
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#44: (2005-09-04 22:51)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Ono od ranije je sasvim tacna konstatacija dedimax, stari moj, u mraku je svaka ista, mada one extra lijepe obicno su kao klade, ne znam sto je to tako ali one kao da ocekuju da mi cvjetamo od srece sto smo zavrsili sa njima u krevetu,pa nam vise nista ne treba. a one malo losije se ubise jadne da nam bude lijepo, tako da ne mogu reci da mi nje drago kad pokupim neku cupi koja je kao zmaj, ali dosadasnje iskustvo govori da ipak stoji ona tvrdnja od ranije. i bar sto sam do sada uspio da zakljucim da su crnke stvarno u prosjeku mnogo vatrenije od plavusa, ima izuzetaka, ali je vecina tako.
A sta ne bih, nikada, pa naravno da ne bi dao da mi neko ceprka oko dupeta, to nikako ne podnosim sto sam primijetio da je nekim ribama obicaj da to probaju, ali nece ga to biti kod mene, jok
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
nemirna princeza
#45: (2005-09-04 23:14)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Homofobichar?
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
regul
#46: (2005-09-04 23:15)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Ma ne bre ako sam dobro shvatio,cuva covek dupe(dupe se sef!)
regul is no longer member of Romance Cafe
#47: (2005-09-05 01:29)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
dandy: Ono od ranije je sasvim tacna konstatacija dedimax, stari moj, u mraku je svaka ista, mada one extra lijepe obicno su kao klade, ne znam sto je to tako ali one kao da ocekuju da mi cvjetamo od srece sto smo zavrsili sa njima u krevetu,pa nam vise nista ne treba. a one malo losije se ubise jadne da nam bude lijepo, tako da ne mogu reci da mi nje drago kad pokupim neku cupi koja je kao zmaj, ali dosadasnje iskustvo govori da ipak stoji ona tvrdnja od ranije. i bar sto sam do sada uspio da zakljucim da su crnke stvarno u prosjeku mnogo vatrenije od plavusa, ima izuzetaka, ali je vecina tako.
A sta ne bih, nikada, pa naravno da ne bi dao da mi neko ceprka oko dupeta, to nikako ne podnosim sto sam primijetio da je nekim ribama obicaj da to probaju, ali nece ga to biti kod mene, jok

Lele bate, kolko je meni trebalo da ovo svatim...u stvari dok sam bio mladji, bilo bitno samo da ga strpam...posle kazzem---u strashna si....tek mnogo kasnije sam pocheo da shvatam da se ponekad samo ja znojim i da pravim razlike s kim je bolje... Totalno porazzavajuce kad pocnesh da shvatash da si gluplji od Bosanca jbte...
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#48: (2005-09-05 16:48)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
znaci i ti volis da ceprkas nemirna, e pa to mozda mozes sa tvojim MISTER RASPLODNIM, ali kod mene to ne prolazi, nemam ja fobije lutko, samo neke stvari ne dam. pa da mi to prija bio bi derpe. Mozda se to tebi svidja, pa da probamo, volis u guzu, a?
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
nemirna princeza
#49: (2005-09-05 17:10)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
pa da mi to prija bio bi derpe.

Dakle, ipak homofobichar.
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
SALOME
#50: (2005-09-05 17:56)
STA NE BISTE...NIKADA!!!
Sestro mila,upala si u lavlju jazbinu! Sve same muskarchine,a kolo vodi Mr.Animal... po drugi put medju Srbima...bre ko Jovancha Micic!~
SALOME is no longer member of Romance Cafe
total: 61, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis