Romance Cafe forums

All forums

samo za dame  

views: 4344, replies: 43 LOCKED
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-02 01:08
samo za dame
dame drage molim vas da mi odgovorite: kvalitet ili kavnitet ??sta je od presudnog znacaja za Vas????????
mrdati (male, 40)
zivi svoj zivot svaki dan kao da je poslednji
page: 3
#21: (2005-06-04 15:00)
samo za dame
samo da dodam...
inteligencija se ne ogleda samo u recima...

inteligencija se moze pokazati i pokretima...i umecem da se predvidi sledeci potez...i citanjem misli osobe koja je pored tebe...i....uh ima jako puno toga sto bi moglo da se doda...

a kad smo do kvantiteta i kvaliteta..pa naravno da tezimo kvalitetu..bar ja...mada ne bezim i od kvantiteta...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
maski
#22: (2005-06-04 17:48)
samo za dame

ma! prelazim na zzene BES MI SVE !!!!!!
maski is no longer member of Romance Cafe
Nadia
#23: (2005-06-04 18:25)
samo za dame
Hmmmmm... kako da to kazem sto jednostavnije?

Ovako... u poslednjih godinu dana imala sam priliku da budem sa dosta muskaraca samo da sam htela. Ne zato sto sam giga-mega riba sto se izgleda tice vec eto tako...desilo se, splet okolnosti. Dakle eto ga kvantitet.

Umesto toga bila sam samo sa trojicom jer su mi oni, svaki na svoj nacin, odgovarali. Eto ga i kvalitet.

Svako ima svoje standarde na osnovu odvaja zito od kukolja a ova moja trojica nisu bili ni najlepsi, ni najzgodniji, ni najinteligentniji... Svako od njih je imao po nesto sto mi se dopalo.

I drago mi je sto sam napravila takav izbor...kvalitet naustrb kvantiteta... al iskreno...mnogo mi je drago sto sam bila u prilici da biram... mislim ni taj kvantitet nije losa stvar
Nadia is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#24: (2005-06-04 18:37)
samo za dame
maski:

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

Nisu zzenE 4 U, moe sRRtze zna,
samo ya T mogu daT 22.

Updated 3 time(s), Last update (SHARK69) 2005-06-04 18:52

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
maski
#25: (2005-06-04 19:29)
samo za dame
znam. al neches
te stoga ......
maski is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2005-06-05 00:07)
samo za dame
ma u pravu si vidim i ja da od muskaraca nikakve koristi pa i ja prelazim na zene
mrdati (male, 40)
zivi svoj zivot svaki dan kao da je poslednji
snajka
#27: (2005-06-05 00:30)
samo za dame
Kvalitet - hvala Bogu

Uzgred jel znate sta znaci 'mrdati' na ceskom ili poljskom (nisam ni ja sigurna)? Ovo kazem zbog clana koji ucestvuje u forumu. Znaci ono nase na jeb...
snajka is no longer member of Romance Cafe
#28: (2005-06-05 10:20)
samo za dame
maski:

Podrzavam te sestro, ev javno se zaklinjem ''Tita mi'' prelazim i ja na zene )))))))))
Konfucije (male, 27)
Skupljam slicice, salvete i postere New kids on the block i volim sve sto vole mladi :) kekeke
#29: (2005-06-05 10:27)
samo za dame
maski:

hahaha...posle onog teksta o fudbalu i ja sam pocela da razmisljam na tu temu.....
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
bash_kakao_bg
#30: (2005-06-05 13:01)
samo za dame
....veoma ,,zenstveno,,,..da ne kazem ,,dzentlmenski,,,.....ko koga ovde `eca
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis