Romance Cafe forums

All forums

Razlika u godinama?  

views: 54615, replies: 761
total: 761, displayed: 10, page: first page previous page ... 60 61 62 63 64 65 66 67  68  69 ... next page last page of 77
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-04 14:37
Razlika u godinama...?
Pitanje vazi za muskarce i zene. Interesuju me sva misljenja. Kolika je razlika u godinama izmedju partnera koju biste mogli da prihvatite ako vam se osoba zaista mnogo dopada. Zapravo, koliko treba osoba da bude starija/mladja od vas, a da vas pritom zaista dojmi, da vam je intrigantna.da biste osetili da morate da odbijete ponudu?
Hvala
Nadja72 (female, 32)
Neka vas Bog cuva od zlih zena, od dobrih se cuvajte sami!
page: 68
#671: (2008-10-31 07:42)
Razlika u godinama?
a, shta je to razlika u godinama?

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NeronChe
#672: (2008-10-31 11:13)
Razlika u godinama?
Najbolje kada izađem sa VRH ženom primerenih godina,4-6 godina mlađom,pa mi šapatom dok sedimo na nekom javnom mestu prizna da se oseća kao da mi je tetka i da je malo blam... Utešim je lako...ako nas neko pita pravićemo se da si mi strina...

A potentnost...ko zna,kako kod koga,rođeni i jedini preostali stric mi se sad ženi upravo,a napunio tek 64...

p.s. ne opada u 50,već samo počne da bira na koga može,a na koga ne...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-31 11:17

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#673: (2008-10-31 11:58)
Razlika u godinama?
Brate vidish ti bre, sve struchnjak do struchnjaka, a visi ovde i kachi svoje fotke ``ublicane``

Lepo je moja pokojna baba govorila: ``ne kudi konja kojeg nisi jahala`` ...

Jbte, od ovih (pre)potentnih zzena na sajtu, mi skromnih mogutjnosti ne mozzemo da dodjemo do izrazzaja .

Nerone, vidim ja da nam ne gine slogan: menjam turistichku grupo pedesetogodishnjaka Nemaca za dve turistichke grupe Nemica od 25 godina...

U potpisu;

Chuvar plazze u zimskom periodu
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NeronChe
#674: (2008-10-31 12:38)
Razlika u godinama?
Kažem ja tebi napaćeni brate Željko da počneš i ti sa promocijom folka i to...''da su meni dve po dvaes dve''...lakše bi nam u životu bilo sve...

Sad ozbiljno...MENE NE KAČA TA RAZLIKA,ali me 'ebe da spoznam koje su to žene u snazi najvećoj kada ja budem imao 50,a mlađe su 15-20 godina...kada me neko upozna sa takvom prepisaću joj i penziju...

Kad se rodi takva,pa da se siti ispolemišemo...a ne da mi drže bokal vode pored kreveta,otvaraju prozore na -15,trljaju se snegom i priključuju na kiseonik...
#675: (2008-10-31 13:00)
Razlika u godinama?
Znaci ovako..da to definisemo......
44-18=26......dobro ajde

Mislim jednom smo o tome bas na ovoj temi pisali, pa da te podsetim.....a u slucaj recimo pomenutom iz tvog prethodnog posta...

50-15 or 20...to mu dodje negde "raspon" od 30 do 35....

Tako da sada ocekuj da se takve tebi i javljaju, ali pred svedocima si rekao da ces i penziju da istoj prepises....
Tako drage mi KOleginice, trazite svoj deo, nemoj da Vas KOlega obmane u bilo kom "pogledu"!.......

Ma "vidi" kolega sada....foliraju se zene bre..sve od nekih 30 pa na gore...vole neke u petoj deceniji, imaju zene od njih sta da uce, kud u najboljim godinama, da nadjes nekog od sebe mladjeg, pa jos i mentor da mu budes, umesto u iskustvu pomenutih pedesetogodisnjaka da uzivas.....

Ja samo onako na pomenutu temu....
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#676: (2008-10-31 13:10)
Razlika u godinama?
Eeeee moja prestarela koleginice...draga em mila...usput....kada bi čovek vas žene shvatao bukvalno,pa poverovao u sve što napišete bio bi,blago rečeno,blago ometen u razvoju ili sa nekih časova je bežao,ali posle j nema k...

Žene...jedno govore,drugo pišu,treće misle,ćetvrto rade,a peto planiraju...

Srećom,pa neki znaju za tu njihovu/vašu vrlinu,pa nam dobro dođe da se šalimo na što vaš,a i naš račun...

To što neke likuše misle da neko ne bira,pa to je problem za Lazu i to njihov...ili neko stvarno misli da ima toga mnogo , a da mi nije već viđeno....Ima,ali kod ovih što su bežali sa pomenutih časova i onih prikrivenih kojima treba isto što i vama...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-31 13:11

#677: (2008-10-31 13:58)
Razlika u godinama?
Moja supruga je starija od mene jedno 7-8 godina, tako da bih na ovoj temi mogao o tome. Za nas (logično) to nikada nije predstavljalo predmet niti rasprave, niti teme za razgovor, a nije ni ljudima iz naše okoline, kao npr. moja pokojna majka koja to nikada nije ni pomenula. Čak ni činjenica da oboje imamo decu iz prethodnih brakova nije bila prepreka za našu vezu i kasnije brak.
Pošto opasno rizikujem da budem off topic, mogu samo da kažem da takvo nešto kao što je razlika u godinama naravno postoji, ali je svako drugačije oseća i nosi. Neko ima komplekse,neko ne...Takodje mislim i da je frka oko toga sve manja i manja, tj. o tome se sve manje i manje govori kao o nekom tabuu, postalo je svakodnevnica. U mom slučaju i iz mog iskustva, mogu reći da meni ta razlika odgovara. Našao sam ženu koja nije tatina princeza, ceo život obasipana čime poželi, već ispunjenu i kompletnu osobu, koja zna da je život borba i koja je spremna da mi u toj borbi bude saborac a ne neko ko očekuje da mu sve bude servirano. Nekoga ko je ceo svoj život samo mene čekao, a i ja nju, nekoga čiju ljubav osećam svakog trenutka, čije mi oči sve govore. Sve što posedujemo sami smo i zajedno stvorili. Naša deca nas obožavaju, i PRAVA smo porodica...Ja ZNAM da ćemo ostati zajedno do kraja svojih života i ništa drugo i ne prihvatam. Moguće je upoznati pravu osobu na netu, ali zahteva strpljenja i malo sreće...

NepoDobNi (male, 37)
offline...
#678: (2008-10-31 15:45)
Razlika u godinama?
Vi se Kolega sa suprugom "na netu" upoznali..........LEPO.....e da jednom neko napise da se i ovde moze naci "neko ko je samo na tebe cekao"
Bravo kolega

btw........ukoliko je neko "tatina princeza", obasipana ceo zivot cime god pozeli.ne znaci da ona nije" ispunjena" i kompletna osoba, i da ona ne zna sta je zivot, sta on sve sobom donosi i lepog i ruznog...I uopste ne znaci da neko takav ceka da mu sve bude " servirano"..Nikada nemoj da sve zene generalizujes, kao i stvari u zivotu uopšteno......Vidis da je tvoja prica totalno ne stereotipna ... Ma kolega,sve si ti to lepo napisao, i jos ako se toliko volite, tebi net netreba ali ni na sekund....pogovovu RC........uzivaj u RL....

Updated 2 time(s), Last update (unusual) 2008-10-31 15:54

unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#679: (2008-10-31 17:22)
Razlika u godinama?
NepoDobNi:Našao sam ženu koja nije tatina princeza, ceo život obasipana čime poželi, već ispunjenu i kompletnu osobu, koja zna da je život borba i koja je spremna da mi u toj borbi bude saborac a ne neko ko očekuje da mu sve bude servirano. Nekoga ko je ceo svoj život samo mene čekao, a i ja nju, nekoga čiju ljubav osećam svakog trenutka, čije mi oči sve govore.

bravo maj100re

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#680: (2008-10-31 17:29)
Razlika u godinama?
...mislim,da je ipak,najbolje kada su partneri pribliznih godina...evo npr,kolega Rat i ja...on je stariji godinu dana(sto je zanemarljivo),ali odradjuje taj blowjob kao da ima pun radni staz...mada i penzionerima je dozvoljeno da imaju dodatnu delatnost...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
total: 761, displayed: 10, page: first page previous page ... 60 61 62 63 64 65 66 67  68  69 ... next page last page of 77
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.