Moja supruga je starija od mene jedno 7-8 godina, tako da bih na ovoj temi mogao o tome. Za nas (logično) to nikada nije predstavljalo predmet niti rasprave, niti teme za razgovor, a nije ni ljudima iz naše okoline, kao npr. moja pokojna majka koja to nikada nije ni pomenula. Čak ni činjenica da oboje imamo decu iz prethodnih brakova nije bila prepreka za našu vezu i kasnije brak.
Pošto opasno rizikujem da budem off topic, mogu samo da kažem da takvo nešto kao što je razlika u godinama naravno postoji, ali je svako drugačije oseća i nosi. Neko ima komplekse,neko ne...Takodje mislim i da je frka oko toga sve manja i manja, tj. o tome se sve manje i manje govori kao o nekom tabuu, postalo je svakodnevnica. U mom slučaju i iz mog iskustva, mogu reći da meni ta razlika odgovara. Našao sam ženu koja nije tatina princeza, ceo život obasipana čime poželi, već ispunjenu i kompletnu osobu, koja zna da je život borba i koja je spremna da mi u toj borbi bude saborac a ne neko ko očekuje da mu sve bude servirano. Nekoga ko je ceo svoj život samo mene čekao, a i ja nju, nekoga čiju ljubav osećam svakog trenutka, čije mi oči sve govore. Sve što posedujemo sami smo i zajedno stvorili. Naša deca nas obožavaju, i PRAVA smo porodica...Ja ZNAM da ćemo ostati zajedno do kraja svojih života i ništa drugo i ne prihvatam. Moguće je upoznati pravu osobu na netu, ali zahteva strpljenja i malo sreće...