Romance Cafe forums

All forums

HAJDE DA NAPISEMO BAJKU  

views: 3002, replies: 48 LOCKED
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-08 16:06
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU

Ja ne verujem u deda mraza , u bajke ponekad , ali hajde da probamo da svi zajedno napisemo po neku recenicu i da vidimo dali ce prica imati srecan kraj .
ja cu poceti i neka svako doda ponesto .

Ova bajka se nije dogodila nekada davno .Na kraju sume i pocetku grada zivela je kraljica suza ..................
MazaBG (female, 36)
Ja pevam svoj bluz bez namere bitne , i najvece ribe za mene su sitne .......
page: 2
#11: (2005-06-08 16:41)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Na putu je srela mladica koji je uhvatio za ruku i pitao :
"zasto places lepa devojko "
MazaBG (female, 36)
Ja pevam svoj bluz bez namere bitne , i najvece ribe za mene su sitne .......
Delphy
#12: (2005-06-08 16:47)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Ova bajka se nije dogodila nekada davno .Na kraju sume i pocetku grada zivela je kraljica suza . NJu su predano negovala dva zmaja i jedna vestica - carobnica.
Znala je ako prestane da place njeno kraljevstvo ce se smanjivati i smanjivati jer su njene suze jedina pitka voda u citavom kraljevstvu.

U svom zivotu poznavala je samo tu vesticu..iako je zelela da upozna i svet izvan svog kraljeva nije bilo moguce jer joj je vestica rekla da bi time mogla celom svetu naneti zlo...

I zato se rasplakala jos vise ne bi li spasila kraljevstvo bez kralja...samo znala je da place i radi toga sto je sama, i to joj je davalo jos vise snage da istraje u placu

osecala je grizzu saveti. nije zzelela da kraljevstvo nestane i stanovnici pretrpe bol i gubitak...

Jednog dana dok su ZMAJEVI cuvari spavali ona odluci da s eiskrade iz svog kraljevstva i krene u nepoznato , i vidi sta to jos postoji i zasto postoji .

I tada se se dogodilo cudo !

Ona tada nije znala da je prijatni mladic u izvidnici jednog od usamljenih kraljeva okolnih kraljevstva...

Updated 1 time(s), Last update (Delphy) 2005-06-08 16:49

Delphy is no longer member of Romance Cafe
maski
#13: (2005-06-08 16:50)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
...to je bio njegov slatkorecivi, najbolji drug, koji je nebrojeno puta do sada za kralja zavodio devojke....
maski is no longer member of Romance Cafe
Delphy
#14: (2005-06-08 16:56)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
...ali kraljica suza to nije shvatala, vec joj se mladic dopao...osecala je privlacnost prema njemu, dok ju je on neprimetno zacaravao...

Updated 2 time(s), Last update (Delphy) 2005-06-08 17:00

#15: (2005-06-08 17:05)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
ZNALA JE DA VISE NE MOZE DA MISLI NI NA STA DRUGO OSIM NA NJEGA...........

Updated 2 time(s), Last update (MAJA021) 2005-06-08 17:11

MAJA021 (female, 19)
VOLI ME IZ INATA VOLI ME BEZ OSTATKA VOLI ME BILO GDE SAM BAS TAKVU KAKVA JESAM..............
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Delphy
#16: (2005-06-09 00:13)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Ova bajka se nije dogodila nekada davno .Na kraju sume i pocetku grada zivela je kraljica suza . NJu su predano negovala dva zmaja i jedna vestica - carobnica.
Znala je ako prestane da place njeno kraljevstvo ce se smanjivati i smanjivati jer su njene suze jedina pitka voda u citavom kraljevstvu.

U svom zivotu poznavala je samo tu vesticu..iako je zelela da upozna i svet izvan svog kraljeva nije bilo moguce jer joj je vestica rekla da bi time mogla celom svetu naneti zlo...

I zato se rasplakala jos vise ne bi li spasila kraljevstvo bez kralja...samo znala je da place i radi toga sto je sama, i to joj je davalo jos vise snage da istraje u placu

osecala je grizzu saveti. nije zzelela da kraljevstvo nestane i stanovnici pretrpe bol i gubitak...

Jednog dana dok su ZMAJEVI cuvari spavali ona odluci da s eiskrade iz svog kraljevstva i krene u nepoznato , i vidi sta to jos postoji i zasto postoji .

I tada se se dogodilo cudo !

Ona tada nije znala da je prijatni mladic u izvidnici jednog od usamljenih kraljeva okolnih kraljevstva...

...to je bio njegov slatkorecivi, najbolji drug, koji je nebrojeno puta do sada za kralja zavodio devojke....

...ali kraljica suza to nije shvatala, vec joj se mladic dopao...osecala je privlacnost prema njemu, dok ju je on neprimetno zacaravao...

ZNALA JE DA VISE NE MOZE DA MISLI NI NA STA DRUGO OSIM NA NJEGA...........

...njegove cari je svojim suzama rascaravala. Ona je znala da ce njeno kraljevstvo da nestane, ukoliko se ne vrati. U jednom trenu pomisli da od mladica nacini svog kralja. Tako je mladic umesto da je zavede i zacara, teseci je istovremeno, polako prihvatao da mu se sudbina menja...i tako su oboje poceli da placu...bile su to sad suze radosnice koje su zalivale plodno kraljevstvo, do skoro same, kraljice suza...

THE END

Updated 1 time(s), Last update (Delphy) 2005-06-09 12:22

Nadia
#17: (2005-06-09 00:37)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Vec kraj? Chicha-micha, gotova pricha.... happy end u suzama
Nadia is no longer member of Romance Cafe
maski
#18: (2005-06-09 08:43)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
... ma bezveze..... ja sam predlozzila da je zavodnik gej koji mrzi zzene i zaljubljen je 200 u kralja.......

predlazem reviziju scenarija
#19: (2005-06-09 08:53)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
i onda su dosli patuljci..... ....sve to lepo sredili bez tragova..vise nije bilo kralja -gej-a....ni uplakane kraljice....samo je ostala srecna kraljica sa patuljcima...mislim ...hahaha
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
maski
#20: (2005-06-09 09:12)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
MA NECHU BRE SRECHAN KRAJ !!!!!
nema ni jednog srechnog kraja u zzivotu jer su svi zauzeti u bajkama !!!!!
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis