Romance Cafe forums

All forums

HAJDE DA NAPISEMO BAJKU  

views: 2998, replies: 48 LOCKED
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-08 16:06
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU

Ja ne verujem u deda mraza , u bajke ponekad , ali hajde da probamo da svi zajedno napisemo po neku recenicu i da vidimo dali ce prica imati srecan kraj .
ja cu poceti i neka svako doda ponesto .

Ova bajka se nije dogodila nekada davno .Na kraju sume i pocetku grada zivela je kraljica suza ..................
MazaBG (female, 36)
Ja pevam svoj bluz bez namere bitne , i najvece ribe za mene su sitne .......
page: 4
bash_kakao_bg
#31: (2005-06-16 14:30)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
...eeeee...izluftiraj malko pa da nastavimo bajku...k`o da si kiselio kupus ....
bash_kakao_bg is no longer member of Romance Cafe
#32: (2005-06-16 15:29)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
SHARK69: tzRRwenkapa: - wOOche, wOOche, zashto su T tol`ke ochi?!
wOOk: - ma, mani me se, dewoichitze, wiDsh da remse!

nepravedna, nichim izazvana i pod okriljem noci insinuacija
kurjak13 (male, 38)
da te bolje vidim
#33: (2005-06-16 17:21)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
kurjak13:
SHARK69: tzRRwenkapa: - wOOche, wOOche, zashto su T tol`ke ochi?!
wOOk: - ma, mani me se, dewoichitze, wiDsh da remse!

nepravedna, nichim izazvana i pod okriljem noci insinuacija

Vi o vuku-Kurjak na vrata hahahaaaa
Jelena Bg. (female, 31)
"Silvestere,jel' bilo ludaka u tvojoj porodici?"
#34: (2005-06-16 20:52)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
SLUSAJTE VI BREEEEEEE, CIJU BAJKU OVDE KVARITE .......NEMOJ JA DA POPIZDIM PA DA POCNEM NOVU ..............
EVO POCINJEM NOVU I NEMOJ NEKO DA MI JE ZASR`O BAJKU .............NAJEBACE , I TI CES NAJEBATI

OVAKO :

Postojala u maloj kraljevini suma , u sumi dvorac u dvorcu princeza , sama , potpuno sama jer je celo kraljevstvo unistio zli zmaj ..............
MazaBG (female, 36)
Ja pevam svoj bluz bez namere bitne , i najvece ribe za mene su sitne .......
looklook
#35: (2005-06-16 21:11)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
..mada ne bih ja krivio tu zmaja,mozda je princeza bila namcorasta....suma mracna..
looklook is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
SHARK69
#36: (2005-06-16 21:12)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Dosh`o @yQl@, poyeo pRRintzezu, ozzeni... NE, poyeo dRR@gon@, ozzenio pRRintzezu,

sp@kow`o 5-oRRo detze i pOOsTo 100mak - el s@d OK?

Updated 3 time(s), Last update (SHARK69) 2005-06-16 21:15

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
#37: (2005-06-27 16:32)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Jao, pa ja nisam chito lepsu bajku u zivotu..smrz...izvinte malo sam osetljiv na hapy end...Mazo mora da si i ti pustila suzicu hapyendicy...smrz...Jel moze jos jedna veceras pre spavanja, molim ve
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#38: (2005-06-29 01:51)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Evo sad sam se istreznio i ne mogu da verujem da sam JAAA mogao da pomislim da je ovo kraj bajke. U stvari ovo je samo koliko je poslednji neozenjeni jahac apokalipse, Ajkula, mogo da vidi...Izvinte...U stvari ako rezimiramo u iskusnijoj obredi evo kako ide bajka:
Princ dovatio zmaja i razbio ga ko p...u stvari to bio jedan dripac iz bloka 45...uzeo princezu u narucje i odveo je u jedno novo carstvo koje je izgledalo charobno. Tu joj napravio dvorac sa nekoliko kula i strpo DC5 (broj nije toliko vazan al je bilo lepo joooooj!). I ondak pustili sta je ko imo...princ zuljic a princeza elegantne male celuliticichitye. i ondak kad je gomila papmpersa i baby kake pocela da raste a princ pobio poslugu sto je virila kroz kljucaonicu dok se oni ljubu (u bajci je noble skrkati sve sto nije idealno), princeza pochela da biva malo nervozna. Pochela da drobi princu svaki dan...kaki nam je ovo zzivot...svi drugi zzive bolje....sve moje drugarice...MA KOJ TO?...Ma svi...da sam se udala za Pistu... itd itd Tu princu pukne film i ode u besu i napravi jos jednu kulu da impresionira princezu...i ondak se ona impresionira i bude srecna...i ondak se oni pomiru (jooooooj sto je bilo lepo)...al avaj za tri dana...jopet isto....
Otye neko drugi nastavi, verujem da ima jos iskusnih princeva il ja da teram dalje? Il da ga skratim?
Mazo jel ti se ovo vise svidja? Nece me skrkas, ovo bi mogla da bude prva bajka s naravouchenije
Party Animal (male, 46)
maski
#39: (2005-06-29 13:55)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU

if aj rimemR uel.... sve se bajke zavrshe na wedding day.....upravo iz razloga da se deca ne plase surovom realnoshchu koja je kao neumitnost surovija od svih znamjeva i vestica koje su pobedive za razliku od surove realnosti koja je kao takva nepobediva i neizleciva.....
maski is no longer member of Romance Cafe
#40: (2005-06-29 23:20)
HAJDE DA NAPISEMO BAJKU
Jeste Maski, u pravu si...sa iznimkom da ova bajka nije za decu..Ovo je bajka koju bi trebalo da napisu neki kao ti, doe,ja i slicni a da je citaju Maza, Ajkula chak i Kostur itd...Sigurno shvatas.
Party Animal (male, 46)
total: 48, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis