Evo sad sam se istreznio i ne mogu da verujem da sam JAAA mogao da pomislim da je ovo kraj bajke. U stvari ovo je samo koliko je poslednji neozenjeni jahac apokalipse, Ajkula, mogo da vidi...Izvinte...U stvari ako rezimiramo u iskusnijoj obredi evo kako ide bajka:
Princ dovatio zmaja i razbio ga ko p...u stvari to bio jedan dripac iz bloka 45...uzeo princezu u narucje i odveo je u jedno novo carstvo koje je izgledalo charobno. Tu joj napravio dvorac sa nekoliko kula i strpo DC5 (broj nije toliko vazan al je bilo lepo joooooj!). I ondak pustili sta je ko imo...princ zuljic a princeza elegantne male celuliticichitye. i ondak kad je gomila papmpersa i baby kake pocela da raste a princ pobio poslugu sto je virila kroz kljucaonicu dok se oni ljubu (u bajci je noble skrkati sve sto nije idealno), princeza pochela da biva malo nervozna. Pochela da drobi princu svaki dan...kaki nam je ovo zzivot...svi drugi zzive bolje....sve moje drugarice...MA KOJ TO?...Ma svi...da sam se udala za Pistu... itd itd Tu princu pukne film i ode u besu i napravi jos jednu kulu da impresionira princezu...i ondak se ona impresionira i bude srecna...i ondak se oni pomiru (jooooooj sto je bilo lepo)...al avaj za tri dana...jopet isto....
Otye neko drugi nastavi, verujem da ima jos iskusnih princeva il ja da teram dalje? Il da ga skratim?
Mazo jel ti se ovo vise svidja? Nece me skrkas, ovo bi mogla da bude prva bajka s naravouchenije