Romance Cafe forums

All forums

auto gas da ili ne  

views: 4464, replies: 34 LOCKED
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-27 14:56
auto gas da ili ne
naj rentabilnije gorivo,nema previse mudrosti cista ekonomija
karaburac (male, 40)
strastven,romantican
page: 2
regul
#11: (2005-11-10 09:02)
auto gas da ili ne
Već 10 godina vozim na gas!I ovaj sadašnji kombi mi je na gas!Nikad nikakav problem!Ako se dobro montira uredjaj,sve je ok,ali ako šuster montira-eto belaja!A da je drastično jeftinije-jeste!
regul is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#12: (2005-11-10 09:34)
auto gas da ili ne
...pa u tom i jes poenta - rezervoar za techno gorivo mozhe i shuster da montira - a za plin.......malo bih ŽBG* od razmishljanja dal' mi je majstor shkolovana, il" samo talentovana budala......

*zhwatje boolja gatje (prim.prev. )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Sasko
#13: (2005-11-10 09:48)
auto gas da ili ne
Vozila na Propan-Butan su svakako sa ekonomske tacke veoma isplativa, ali, i Propan-Butan ima i svojih negativnih efekta. Tacno je da je emisija CO2 nesto niza (u proseku oko 15%), (mada se na nekim testovima u zastava-institutu dobil i neki malkice drugaciji rezultat ), ali kao produkt sagorevanje nastaje i odredjena kolicina Metana, koji ima koeficijent 400 u odnosu na CO2 kada je u pitanju efekat staklene baste (1 tona Metana ima isti efekat kao 400 tona Ugljen-dioksida).

Osim toga, u zapadno-evropskim zemljama je zabranjeno parkiranje vozila na Propan-Butan u podzemnim garazama, jer je to gas koji je tezi od vazduha, pa se talozi na tlu i u vecim kolicinama ima narkoticki efekat.
Tacno je da se u evropskim zemljama stimulise koriscnenje vozila na gas, ali ne na propan-butan, vec na zemljani gas (metan), zato sto on gotovo u potpunosti sagoreva, tako da sem CO2 nema drugih stetnih efekata, a emisija C02 ostaje na nekih 20-tak procenata manja nego kod vozila na benzin i dizel, sto moze biti odlucujuce u ispunjavanju Kyoto-protokola u zapadnosvropskim zemljama, o cemu kod nas uopste niko ni ne razmislja, jer taj protokol nismo cak ni verifikovali.
Ako nekog zanima jos neka pojedinost na pr.....odnos prirodnog gasa i propan butana, kroz cenu, karakteristike i sl....pitaj te
Sasko is no longer member of Romance Cafe
#14: (2005-11-13 21:11)
moderator mi obrisao poruku jer se ne slaze
Dobro, ja sam moderator faca i mogu da brisem poruke koje hocu, e svaka cast, pa mogao si bar takvu poruku da napises
Ako imas drugacije misljenje to javno izneses a ne brises poruke onih koji znaju nesto i pokusavaju pomoci ljudima, a to se kosi sa misljenjima pojedinaca
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
Neo-n
#15: (2005-11-13 22:40)
auto gas da ili ne
...kad budesh nauchio da ne koristish rechi tipa "glupan" i slichno mozhda i bude neke korespodencije - kao shto vidish prethodni post ti nije brisan (upravo iz razloga nedostatka pomenutih termina iako iznosish dijametralno suprotno mishljenje )
...
so - keep walkin'
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
maski
#16: (2005-11-13 22:42)
auto gas da ili ne
a sto stalno pominjete tog keep walkin'-a kad se on s nama ovde ni ne druzzi?
maski is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#17: (2005-11-13 22:57)
auto gas da ili ne
...to je konspirativno ime za pelinkovac (koji ti je sinoc bio namenjen, al' te nije bilo )
...hocu reci, jedna osoba je zharko zhelela da te upozna (nije "betmen", a ni zhelja nije "od te fele")... zato, nesscaffe ovih dana, si za?

...
ps...da stvarno - a zashto te nije bilo?
maski
#18: (2005-11-13 22:59)
auto gas da ili ne
@ Ness
maski is no longer member of Romance Cafe
#19: (2005-11-14 23:07)
auto gas da ili ne
pa niko tebe nije ni prozvao, to sto se ti osjecas prozvanim znaci nedostatak samopouzdanja u nesto sto govoris.
Ja pokusam da objasnim onako realno kako to sve funkcionise bez pristrasnosti koje je neopravdana, naravno naveo sam stavke za koje ja mmislim da su ispravne
postoje razlike u misljenju, ali niko nije zelio nikoga da proziva
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
Neo-n
#20: (2005-11-15 01:07)
auto gas da ili ne
ok, super
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis