Romance Cafe forums

All forums

auto gas da ili ne  

views: 4462, replies: 34 LOCKED
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-27 14:56
auto gas da ili ne
naj rentabilnije gorivo,nema previse mudrosti cista ekonomija
karaburac (male, 40)
strastven,romantican
page: 3
jugoslovenka2
#21: (2005-11-15 09:12)
auto gas da ili ne
Moz Ti bosanac da mis`ish kol`ko `oces al ` ako se ne povinujesh kvazibgzargonu raspona 80km od epicentra tashrudnika etc ...a of coursekeepwalkin`
jugoslovenka2 is no longer member of Romance Cafe
#22: (2005-11-15 20:01)
auto gas da ili ne
lutko omasila si temu ovdje je rijec o autogasu, a ne o nerazumljivompokusajudasenestokaze.
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
#23: (2005-11-23 21:37)
auto gas da ili ne
KOLIKO MOZE DA KOSTA HROMIRANJE ALU FELNI?
alfalabud (male, 24)
zivot je kao trka
#24: (2005-11-26 22:28)
auto gas da ili ne
prijatelju moj prijedlog ti je da odmah, ali odmah zaboravis na to, kod nas jos nisam cuo da se radi, ali cifra preko je preko 400e po komadu, ako nije i vise. preskuo je to proces, i vrlo komplikovan.
moj prijedlog ako hoces da dobijes izgled hroma, felne ofarbas sa sprejem, za felne, hrom efekt, izgleda extra, bas dobije sjaj i efekat. Nije nesto bog zna sta trajan, ali moze sezonu da izdrzi, pa farbanje ponovo. izgleda komplikovano, ali je vrlo lako, ofarbas za pola sata, i to traje jedno godinu, pa speres nitrorazredjivacem, lako se skida, nema potrebe sa se smirgla.i kosta oko 300 din, nije puno
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
#25: (2005-11-27 00:21)
auto gas da ili ne
Trenutno je ekonomski isplativije koristiti gas...
Naravno to se odnosi na vas koji vozite automobile sa karburatorom ili obicnim "single point" ubrizgavanjem. Mene bi ugradjivanje plina kostalo 900 evrica!
Postoji jos nesto: trenutno gas NIJE OPTERECEN AKCIZAMA pa je zato toliko jeftiniji od benzina. Moguce je da vec od nove godine auto gas opterete akcizama te ce biti nekih desetak dinara jeftiniji od benzina. A cuvajte se i registracije posto se sprema dopunska naknada za bocu u iznosu od priblizno 3000 dinara SVAKE GODINE!!!
Verujem da ce puno boca zavrsiti na otpadu...

Updated 1 time(s), Last update (Veeliiki) 2005-11-27 00:22

Veeliiki (male, 32)
A sad... spektakl!!!
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Sasko
#26: (2005-11-27 12:05)
auto gas da ili ne
Veeliiki: Trenutno je ekonomski isplativije koristiti gas...
Naravno to se odnosi na vas koji vozite automobile sa karburatorom ili obicnim "single point" ubrizgavanjem. Mene bi ugradjivanje plina kostalo 900 evrica!
Postoji jos nesto: trenutno gas NIJE OPTERECEN AKCIZAMA pa je zato toliko jeftiniji od benzina. Moguce je da vec od nove godine auto gas opterete akcizama te ce biti nekih desetak dinara jeftiniji od benzina. A cuvajte se i registracije posto se sprema dopunska naknada za bocu u iznosu od priblizno 3000 dinara SVAKE GODINE!!!
Verujem da ce puno boca zavrsiti na otpadu...

ODAKLE TI TA INFORMACIJA?
U ZAVISNOSTI OD DATUMA PROIZVODNJE BOCE ZAVISI I DUZINA IZDATOG ATESTA (10 GOD NA TAJ DATUM PROIZVODNJE). INACE ZA BOCU JE BITNO DA JE HOMOLOGOVANA (NA PR. E20-67R...), I DA JE PRAVILNO MONTIRANA. NARAVNO PODRAZUMEVA SE DA NIJE FALS, DA JE ISPITANA NA ODREDJENOM PRITISKU I DR.
Sasko is no longer member of Romance Cafe
#27: (2005-11-27 12:24)
auto gas da ili ne
Jednostavno imam informaciju...
A vrlo brzo ces se uveriti u tacnost iste...
Veeliiki (male, 32)
A sad... spektakl!!!
Sasko
#28: (2005-11-27 12:27)
auto gas da ili ne
Veeliiki: Jednostavno imam informaciju...
A vrlo brzo ces se uveriti u tacnost iste...

CUDNO..AKO JE INFORMACIJA TACNA...JA BH SVAKAKO TREBAO DA JE ZNAM...MISLIM TO MI JE DEO POSLA
Sasko is no longer member of Romance Cafe
#29: (2005-11-27 13:01)
auto gas da ili ne
Sad znas...

Updated 1 time(s), Last update (Veeliiki) 2005-11-27 13:01

Veeliiki (male, 32)
A sad... spektakl!!!
#30: (2005-12-14 15:08)
auto gas da ili ne
Jeste voznja na gas isplativija od benzina ali je dosta rizicnija (posebno ako je uredjaj instalirao majstor Mile za male pare). Buuuum i ode Vinca... Neka hvala.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis