Romance Cafe forums

All forums

auto gas da ili ne  

views: 4461, replies: 34 LOCKED
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-27 14:56
auto gas da ili ne
naj rentabilnije gorivo,nema previse mudrosti cista ekonomija
karaburac (male, 40)
strastven,romantican
page: 4
mirkic
#31: (2006-01-12 12:20)
auto gas da ili ne
kada se pogleda i nije neka razlika u ceni s`obzirom koliko auto bolje radi na benzin.
I sta je zimi treba da radi minimum pola sata na benzinu da bih moglo da se prebaci na plin!
ako cemo vec o ekologiji imamo bezolovni!
mirkic is no longer member of Romance Cafe
#32: (2006-01-13 01:16)
auto gas da ili ne
pa ako je motor kako valja mozes i na plin i zimi da palis, ili minut-dva da drzis na benzinu.
nego nacuo sam za neke dizel varijante koje se rade na plin, imal ko ikakvih informacija o tome, nekako mi pomalo cudno i nelogicno, ali vidio sam oglas, pa sta cu da pitam
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
mirkic
#33: (2006-01-13 01:25)
auto gas da ili ne
ajde pa javi da i mi znamo!
mirkic is no longer member of Romance Cafe
#34: (2006-01-15 10:05)
auto gas da ili ne
Auto se zimi MORA paliti na benzin pa tek onda prebaciti na plin posle 10-tak minuta. Inace ce brzo biti zreo za generalku.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis