Romance Cafe forums

All forums

Da li bi hteo-la da budes sahranjen ili kremiran?  

views: 3573, replies: 43 LOCKED
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-30 10:09
Do you want to be buried or cremated ?
Jealous Elena is no longer member of Romance Cafe
page: 2
DrveniKostur
#11: (2005-07-08 03:39)
Jealous Elena: Do you want to be buried or cremated ?

ova druga opcija mi je puno puno bliža. ne mogu sebe da zamislim kako ležim pod zemljom full-size u nekoj smrznutoj pozi sa rukama prekrštenim na grudima i prolazim kroz sve one neprijatne faze telesne dezintegracije, od naduvenosti preko raspadanja trupla pa do suvog kostura. u stvari, ne želim da budem gozba za crve, to je sve. ako je korisniku "nessko" svejedno šta će se dogoditi sa njegovim respiratornim traktom i hipotalamusom kad ih crvi budu nanjušili, meni nije. ili da, nedaj bože, neki gmizavac švrlja kroz moju lobanju; uđe kroz usta, pa izađe kroz levu očnu duplju, pa tu zastane da se ispiša, pa onda produži u desnu i sve tako. ili da me neki umobolni naučnik reanimira u zombija bez moje prethodne saglasnosti i onda me noću šalje u razne idiotske ubilačke misije; čist larpurlartizam; to stvarno ne bih voleo da mi se dogodi. a možda se, jebeš ga, baš za moj kovčeg zalepi neki napaljeni nekrofil, pa me pošteno istandrče dok ležim nepokretan i nemoćan da stanem u zaštitu svog integriteta... da, takve stvari oduzimaju nam ljudsko dostojanstvo, ma koliko mi bili mrtvi i ništa nam više nije važno. mislim da ipak postoje stvari koje su bitne čak i kad si pokojan, samo što njih tada nisi više toliko svestan.
tako da sam odlučio da se pobrinem na vreme za sebe. nekrofili se neće puno ogrebati o moje dupe. otišo sam zato do društva "Oganj" i regulisao sve troškove oko spaljivanja i pohranjivanja praha u urnicu. drago mi je što neću okupirati previše prostora dok budem ležo u svom večnom konačištu. drago mi je što neću smarati grobljansku zemljicu svojim patogenim razmetljivim prisustvom. eto, to je moj skromni doprinos za dobrobit ekologiji planete... i tako, poslove oko sahrane završio sam na vreme. sada mi još jedino preostaje da umr...

Updated 1 time(s), Last update (DrveniKostur) 2005-07-08 03:43

DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
#12: (2005-07-08 09:43)
maski:

kad nisam ljuta zamisljam umreti tako sto ce me pojesti ajkula. da li se to racuna kao sahranjen ili .....

To se racuna kao prirodna selekcija
darko1 (male, 35)
OHOHOHOHOHO JESAM LIK
#13: (2005-07-09 20:54)
SAHRANJEN............
tekir (male, 41)
HOLA .............
#14: (2005-07-09 21:30)
Ma YeB mi se...uh, ovo mi dade ideju za poslednju zzelju
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
doe
#15: (2005-07-09 23:02)
...Koga briga shta cce da bude sa njim kad mu visina postane duzzina?

...Ne znam, nisam razmishljala....mozzda onako sve sa popovima, kompletna ceremonija...da mi dusha nadje mir...kad za zzivota nije...

...ali za svaki sluchaj neka mi stave mobilni i nekoliko baterija za rezervu, nikad se ne zna...
doe is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
open eyed dream
#16: (2005-07-10 02:31)
kremiran...u svakom slučaju bolje nego se kojim slučajem probuditi(u sanduku ispod zemlje) kad su svi otišli kući........
open eyed dream is no longer member of Romance Cafe
#17: (2005-07-10 18:45)
HA I onako cu biti mrtva tako da mi je sasvim sve jadno!
ivana9 (female, 23)
#18: (2005-07-12 10:39)
Totalno svejedno, da li cu biti kremiran ili sahranjen. Kada umres odsvirao si svoje u svakom slucaju i ne verujem da ce ti pomoci jedna ili druga varijanta.
hitman (male, 27)
MOGU DA PODIGNEM SLONA SA JEDNOM RUKOM! ALI,GDE DA NADJEM SLONA SA JEDNOM RUKOM?
carobni krug
#19: (2005-07-15 17:03)
nisam puno razmisljala o ovome,ali sahranjena u grobnicu necu pa da bacaju zemlju na kovceg ,u kriptu necu jer tamo vise njih stave pa vremenom me stave dole kremiranje necu ,necu da postanem pepeo,u stvari najbolje bi bilo da imam svoju kapelicu .A sad bez sale samo da mi ne obuku stikle da mi stave dosta para posto volim muziku ni to nije za odmet ,nekoliko knjiga,jer nikad se ne zna sta ce mi biti potrebno
carobni krug is no longer member of Romance Cafe
jugoslovenka
#20: (2005-08-11 12:46)
Da znas da ti nije losa ideja...to za knjige...

Skucen prostor...dovoljni su Sanovnik i Horoskop

jugoslovenka is no longer member of Romance Cafe
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis