Romance Cafe forums

All forums

Da li bi hteo-la da budes sahranjen ili kremiran?  

views: 3576, replies: 43 LOCKED
total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2005-06-30 10:09
Do you want to be buried or cremated ?
Jealous Elena is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2005-08-17 16:03)
zelim da me balsamiraju i da imam svoj mauzolej
pepino (female, 31)
bidete vnimatelni so poluvistinata, mozebi ja kazuvate pogresnata polovina.
pepe
#32: (2005-08-19 13:19)
pepino: zelim da me balsamiraju i da imam svoj mauzolej

kekekekekekekekeek
pepe is no longer member of Romance Cafe
Afrodita Bg
#33: (2005-08-19 16:37)
pepe+pepino! Mislim,pa nesto velim...ako ste u"srodstvu",mozda se i dogovorite...za zajednicki "vecni san"
Afrodita Bg is no longer member of Romance Cafe
piaget
#34: (2005-08-19 20:27)
DrveniKostur:
Jealous Elena: Do you want to be buried or cremated ?

ova druga opcija mi je puno puno bliža. ne mogu sebe da zamislim kako ležim pod zemljom full-size u nekoj smrznutoj pozi sa rukama prekrštenim na grudima i prolazim kroz sve one neprijatne faze telesne dezintegracije, u stvari, ne želim da budem gozba za crve, to je sve. a možda se, jebeš ga, baš za moj kovčeg zalepi neki napaljeni nekrofil, pa me pošteno istandrče dok ležim nepokretan i nemoćan da stanem u zaštitu svog integriteta...

Hmm nisam ovo od tebe ocekivala! Malo si me razocarao, ali ok. To je tvoje vidjenje onoga posle zivota.

Mene licno, bas briga sta ce moji potomci uraditi s mojim telom, ono je inace samo potrosni materijal. Sta god je njima jednostavnije.
Kada me izda ovo telo, nadam se, dobicu novo , "pa jovo nanovo" - sve ispocetka, prvi koraci i sve posle toga.

Updated 1 time(s), Last update (piaget) 2005-08-19 20:28

piaget is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#35: (2005-08-19 21:33)
Piaget, k@d sRRtze pRRest@ne d@ Qtz@, ne@ "Yowo n@ nowo" wety dOOsh@, u z@wisnosT sh`@ e telo r@Dlo dok e i sRRtze r@Dlo, ide UP or DOWN - nek` neko p@met@n z@twoRRi owu themu, TNX.

Updated 1 time(s), Last update (SHARK69) 2005-08-19 21:34

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Afrodita Bg
#36: (2005-08-19 21:50)
SHARK69: Piaget, k@d sRRtze pRRest@ne d@ Qtz@, ne@ "Yowo n@ nowo" wety dOOsh@, u z@wisnosT sh`@ e telo r@Dlo dok e i sRRtze r@Dlo, ide UP or DOWN - nek` neko p@met@n z@twoRRi owu themu, TNX.

Zetonja,ti ces sigurno ici UP...ali dela te odaju! Pazi,neko odozgo sve to gleda!
P.S.U pravu si,ovu temu treba zakljucati ...i otvoriti novu:Sta ste radili kada ste bili u vrticu? ili jos bolje:Koliko adolescenata ovde ima? Pa da pocnemo da se brojimo!
Afrodita Bg is no longer member of Romance Cafe
maski
#37: (2005-08-19 21:52)
maski: kad sam ljuta zamisljam umreti tako sto cu lechi preko (nekoliko) kilograma exploziva (i aktivirati ga, naravno!). ne znam dal se to racuna kao kremiran ili sahranjen.

kad nisam ljuta zamisljam umreti tako sto ce me pojesti ajkula. da li se to racuna kao sahranjen ili .....

sad sam euforicno raspolozzena i zzelim da moji posmrtni ostaci posluzze kao djubrivo za neku extra-super-de-lux-HEMP!
maski is no longer member of Romance Cafe
piaget
#38: (2005-08-19 21:52)
SHARK69: Piaget, k@d sRRtze pRRest@ne d@ Qtz@, ne@ "Yowo n@ nowo" wety dOOsh@, u z@wisnosT sh`@ e telo r@Dlo dok e i sRRtze r@Dlo, ide UP or DOWN - nek` neko p@met@n z@twoRRi owu themu, TNX.

Sorry! Nemoj mi reci samo da verujes u price o paklu i raju, pa to ti je kao deda mraz!

Ostani u sredini nemoj se podici suvise si tezak.

Pozdrav!
piaget is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#39: (2005-08-19 23:02)
piaget:

Sorry! Nemoj mi reci samo da verujes u price o paklu i raju, pa to ti je kao deda mraz!

Ostani u sredini nemoj se podici suvise si tezak.

Pozdrav!

UH-UH-UH, yosh 1 @teist@ - z@boRR@wi d@ s@m ti isht@ rek@o...

- o`s@d tyu gled@m tzeo pRRofil, ne s@mo slike!

Updated 3 time(s), Last update (SHARK69) 2005-08-19 23:21

SHARK69
#40: (2005-08-19 23:06)
Afrodita Bg:

Zetonja,ti ces sigurno ici UP...ali dela te odaju! Pazi,neko odozgo sve to gleda!
P.S.U pravu si,ovu temu treba zakljucati ...i otvoriti novu:Sta ste radili kada ste bili u vrticu? ili jos bolje:Koliko adolescenata ovde ima? Pa da pocnemo da se brojimo!

T@sht@,

@ko st@wite n@och@RRe mozzete pRRochit@T d@ ko sOOD dRROOgim@ ide u P.M.

Updated 1 time(s), Last update (SHARK69) 2005-08-19 23:22

total: 43, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis