Romance Cafe forums

All forums

Kad u braku sve pođe nizbrdo  

views: 11258, replies: 216 LOCKED
total: 216, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2005-08-30 17:47
Kad u braku sve pođe nizbrdo......
Kada u braku sve pođe nizbrdo, kada nema seksa ili je ovaj krajnje neodgovarajući, kada nestane ljubavi, postoje tri alternative: Život bez ljubavi i seksa, varanje ili razvod. Što je, po vama, ispravno?

U braku su vjerojatno rođena djeca, uspostavljeni odnosi s okolinom, svi nas prepoznaju i identificiraju kao dio bračnog para, tako nas doživljavaju svi, pa i vlastiti roditelji. Ima li smisla sve to prekinuti i otići u novi život, bez ikakve garancije da ćemo pronaći ono što tražimo? Ili je bolje pomiriti se s trajnom nesrećom u ime vlastite odgovornosti prema svojim davnim promašenim odlukama i vlastitoj djeci...
Ako ostajemo u braku zbog odgovornosti prema drugima - je li sam ostanak razlog da zauvijek budemo usamljeni u duši, da rasprodamo unaprijed svaku sekundu ostatka života drugima i zaboravimo na svaki trenutak sreće, zanosa i ljubavi? Ili ima nekakvog moralnog opravdanja da, baš zato što smo odlučili svoj život pokloniti drugima, ukrademo za sebe trenutke u zagrljaju osobe koja će nam pružiti utjehu?
Koja su vaša razmišljanja o ovome?????........
open eyed dream is no longer member of Romance Cafe
page: 15
#141: (2005-09-07 16:19)

POTVRDJUJEM
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
luna

moderator
#142: (2005-09-07 16:23)
PI SAMO VEVERICE, LINIJE A GDE JE TU NESTO KONKRETNO, MISLIM IZ ZOOLOGIJE
luna (female, 32)
regul
#143: (2005-09-07 16:23)
lily66:
POTVRDJUJEM

Jelte molim vas lepo!
regul is no longer member of Romance Cafe
regul
#144: (2005-09-07 16:36)
luna: PI SAMO VEVERICE, LINIJE A GDE JE TU NESTO KONKRETNO, MISLIM IZ ZOOLOGIJE

Pa mozemo maj lejdi i o zoologiji kao jednoj kompleksnoj nauci koja se izucava jos od davnina.Niko nije kriv vevericama sto istrcavaju na linije pa ih gaze automobili.S te strane bih se slozio sa vama (ono pih jer je mnogo gadno kada su zgazene a i linije su isprljane) .S druge strane kada se to desi uplase se i labudovi koji su u neposrednoj blizini,bar prema scenariju,i onda odlete! I gde je tu zoologija pitam ja vas?Pa odletela sa labudovima.Kakva je veza labudova i zoologije ,sada se ja pitam?Pa kada odu labudovi odlaze i razni insekti koji takodje spadaju u zoologiju(cija je grana insektologija a o njoj ne bih jer su mi gadni insekti) i onda se desi da od zoologije nema nista-veverica zgazena,linija isprljana,labudovi odleteli a insekata nigde!Molim vas lepo!
Na kraju bih se osvrnuo i na neproduktivnost koja nas je snasla u zadnje vreme prema tome svi na svoja radna mesta i dizite produktivnost jer cemo time imati vise da odvojimo za nauku a time i za zoologiju zar ne?Eto izgurao sam i to.

Updated 1 time(s), Last update (regul) 2005-09-07 16:42

SALOME
#145: (2005-09-07 16:55)
Svi zajedno u ZOO!I to trkom!Da vidimo da li su oni labudovi doleteli do nas?! A,i da se vratimo na temu,nesto smo odlutali...iako ja sebe u ovome i ne naloazim triput URA za slobodu misljenja i delanja!
SALOME is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
open eyed dream
#146: (2005-09-07 17:57)
je...pravi ZOO...šteta,tema nije bila loša ali......
devojchica73
#147: (2005-09-07 18:16)
Ma nema niShta...
open eyed dream: ali......
...
I u bRaq,kad krene nizBrdo... -nikako ne pomaZu...
Just
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
doe
#148: (2005-09-07 18:18)
...nemoj se jediti...neka se malo ispucaju, pa ccemo je mi vratiti...

...bicce tema ok (sa sve samnom )...
...bojim se visine, kad me skinu...eto me...

"Nema prijatnosti bez neprijatnosti
Svi mi, koliko god nas ima na ovoj planeti, čeznemo za srećom.
Međutim, prva prepreka ka dostizanju sreće je činjenica da čak ni ne znamo šta je sreća. Ponekad, tek kada ona prođe, shvatimo da smo bili srećni. Obično mislimo da je sreća život bez straha, besa, tuge, razočaranja i svega što je neprijatno."

...ovo je pochetak jedne poruke koju sam dobila...
...mozze da posluzzi kao shlagvort...
...autor cce ostati anoniman...
doe is no longer member of Romance Cafe
regul
#149: (2005-09-07 18:22)
doe: ...nemoj se jediti...neka se malo ispucaju, pa ccemo je mi vratiti...

...bicce tema ok (sa sve samnom )...
...bojim se visine, kad me skinu...eto me...

"Nema prijatnosti bez neprijatnosti
Svi mi, koliko god nas ima na ovoj planeti, čeznemo za srećom.
Međutim, prva prepreka ka dostizanju sreće je činjenica da čak ni ne znamo šta je sreća. Ponekad, tek kada ona prođe, shvatimo da smo bili srećni. Obično mislimo da je sreća život bez straha, besa, tuge, razočaranja i svega što je neprijatno."

...ovo je pochetak jedne poruke koju sam dobila...
...mozze da posluzzi kao shlagvort...
...autor cce ostati anoniman...

Sto ne volim price sa tuznim krajem.
open eyed dream
#150: (2005-09-07 18:40)
[quote]doe: ...nemoj se jediti...neka se malo ispucaju, pa ccemo je mi vratiti...

me ne jedim se...samo nekako izgubiš volju da pišeš ako nema responsa...jebi ga...sorry ali je tako...mislim da ću malo odmoriti od ovoga foruma...pozdrav i budite mi dobro....
total: 216, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis