Romance Cafe forums

All forums

Kad u braku sve pođe nizbrdo  

views: 11260, replies: 216 LOCKED
total: 216, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2005-08-30 17:47
Kad u braku sve pođe nizbrdo......
Kada u braku sve pođe nizbrdo, kada nema seksa ili je ovaj krajnje neodgovarajući, kada nestane ljubavi, postoje tri alternative: Život bez ljubavi i seksa, varanje ili razvod. Što je, po vama, ispravno?

U braku su vjerojatno rođena djeca, uspostavljeni odnosi s okolinom, svi nas prepoznaju i identificiraju kao dio bračnog para, tako nas doživljavaju svi, pa i vlastiti roditelji. Ima li smisla sve to prekinuti i otići u novi život, bez ikakve garancije da ćemo pronaći ono što tražimo? Ili je bolje pomiriti se s trajnom nesrećom u ime vlastite odgovornosti prema svojim davnim promašenim odlukama i vlastitoj djeci...
Ako ostajemo u braku zbog odgovornosti prema drugima - je li sam ostanak razlog da zauvijek budemo usamljeni u duši, da rasprodamo unaprijed svaku sekundu ostatka života drugima i zaboravimo na svaki trenutak sreće, zanosa i ljubavi? Ili ima nekakvog moralnog opravdanja da, baš zato što smo odlučili svoj život pokloniti drugima, ukrademo za sebe trenutke u zagrljaju osobe koja će nam pružiti utjehu?
Koja su vaša razmišljanja o ovome?????........
open eyed dream is no longer member of Romance Cafe
page: 17
#161: (2005-09-08 22:05)
jel mi se cini regule,il ovde ljudi sve vise imaju neku "maniju gonjenja"...ili vec neki slican sindrom...

el imas ti dva metra ko Animal?
ako imas..priznaj lepo,bice ti lakse..hehhehehe
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
doe
#162: (2005-09-09 18:20)
Manadzer.Milorad: neznaci to nista kolko pise to na Romance to nisu dobro programirane inace ja i ti 100% se slazemo.
Naravno oko dzipa tacno je i to OPEL FRONTERA sa klima uredzajim cd i sa *elektronskim putokazom.
Ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

*...satelitska navigacija...znash shta mozzesh s njom u srbiji.... ...nishtaaaaa....

....a kad u braku (a i van njega) krene nizbrdo
BEZZITE SHTO VAS NOGE BRZZE I DALJE NOSE I NE OKRECCITE SE....

Updated 1 time(s), Last update (doe) 2005-09-09 19:19

doe is no longer member of Romance Cafe
Manadzer.Milorad
#163: (2005-09-09 20:20)
He he DOE nisam ja to kupio da mi pokaze puteve u Srbiju jer da taj instrument radi treba da bude prvo putevi i znaci po pravilu stavljeni a ne obernuto.A za radarske stani o tome necemo trositi reci znamo.

Pa brak kad krene nizbrdo ne preostaje drugo samo sut u goozi i dovest drugu.
Ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Manadzer.Milorad is no longer member of Romance Cafe
nemirna princeza
#164: (2005-09-09 21:46)
Milorad je definitivno najoriginalniji lik na RC, od ovih koje 'poznajem', svakako. Bash mi krivo shto se slazemo samo 65 %.
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
regul
#165: (2005-09-09 22:15)
nemirna princeza: Milorad je definitivno najoriginalniji lik na RC, od ovih koje 'poznajem', svakako. Bash mi krivo shto se slazemo samo 65 %.

regul is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Manadzer.Milorad
#166: (2005-09-10 00:14)
Ma nisu tacne podatke ne veruj Romance jer nije to tacno programirano nego veruj moje zvezde idi na profil i koncentrijajse o tvojim problemima i bice ti bolje odmah
Ha ha haaaaaaaaaaaaaa
Manadzer.Milorad is no longer member of Romance Cafe
doe
#167: (2005-09-10 00:50)
...milorade, i mene si osvojio...
...milorade, pa ti si genije...
...milorade, ja bi se za tebe udala, obori me chovek s nogu nachisto...
doe is no longer member of Romance Cafe
Medeni76
#168: (2005-09-10 01:19)
Mirneeeeeeeee...polakooooooooo...
Medeni76 is no longer member of Romance Cafe
jugoslovenka2.
#169: (2005-09-10 02:53)
Postaje napeto

I moj glas MILORADU MENAGGERU

Dotichne gospoje kandidatkinje imaju prednost...mislim treba redom ici...duzina boravka...bilo gde...pa i ovde...odluchujuca je
jugoslovenka2. is no longer member of Romance Cafe
nemirna princeza
#170: (2005-09-10 06:57)
Milorade, a zashto krijesh godine? Kada bi taj detalj osvetlio - mozda bi nategli koji procenat vishe
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe
total: 216, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis