Romance Cafe forums

All forums

Kad u braku sve pođe nizbrdo  

views: 11261, replies: 216 LOCKED
total: 216, displayed: 10, page: first page previous page ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21  22  last page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2005-08-30 17:47
Kad u braku sve pođe nizbrdo......
Kada u braku sve pođe nizbrdo, kada nema seksa ili je ovaj krajnje neodgovarajući, kada nestane ljubavi, postoje tri alternative: Život bez ljubavi i seksa, varanje ili razvod. Što je, po vama, ispravno?

U braku su vjerojatno rođena djeca, uspostavljeni odnosi s okolinom, svi nas prepoznaju i identificiraju kao dio bračnog para, tako nas doživljavaju svi, pa i vlastiti roditelji. Ima li smisla sve to prekinuti i otići u novi život, bez ikakve garancije da ćemo pronaći ono što tražimo? Ili je bolje pomiriti se s trajnom nesrećom u ime vlastite odgovornosti prema svojim davnim promašenim odlukama i vlastitoj djeci...
Ako ostajemo u braku zbog odgovornosti prema drugima - je li sam ostanak razlog da zauvijek budemo usamljeni u duši, da rasprodamo unaprijed svaku sekundu ostatka života drugima i zaboravimo na svaki trenutak sreće, zanosa i ljubavi? Ili ima nekakvog moralnog opravdanja da, baš zato što smo odlučili svoj život pokloniti drugima, ukrademo za sebe trenutke u zagrljaju osobe koja će nam pružiti utjehu?
Koja su vaša razmišljanja o ovome?????........
open eyed dream is no longer member of Romance Cafe
page: 22
clumsy
#211: (2005-09-13 19:55)
Manadzer.Milorad: problem.Vidi brak je Slab vozac kad vidi da neko pretice (preticanje) on drhti i gubi kontrolu.Pravi vozac se nasmeska i drzi svoj pravac i smanji svoju brzinu i onaj pretice i sve a ovaj jos ga posdravi i kaze samo nastavi druze i dodaj jos malo gas.I on ne ide daleko i eto ti ga u jarak prevernut ovaj predze pored njega opet ga pozdravi i kaze pas druze kud si jurio.

ups....koja usporedba...koliko si ti brakova odvezao???vozeći nisi uspio ni naučit pisat kako treba.....Pravi vozać ne propušta da pomogne nekome u nevolji....isto kao u braku...obostrano uvažavanje i poštivanje....nažalost Balkane moj...ostao si isti....
clumsy is no longer member of Romance Cafe
doe
#212: (2005-09-13 20:23)
clumsy:
Manadzer.Milorad: problem.Vidi brak je Slab vozac kad vidi da neko pretice (preticanje) on drhti i gubi kontrolu.Pravi vozac se nasmeska i drzi svoj pravac i smanji svoju brzinu i onaj pretice i sve a ovaj jos ga posdravi i kaze samo nastavi druze i dodaj jos malo gas.I on ne ide daleko i eto ti ga u jarak prevernut ovaj predze pored njega opet ga pozdravi i kaze pas druze kud si jurio.

ups....koja usporedba...koliko si ti brakova odvezao???vozeći nisi uspio ni naučit pisat kako treba.....Pravi vozać ne propušta da pomogne nekome u nevolji....isto kao u braku...obostrano uvažavanje i poštivanje....nažalost Balkane moj...ostao si isti....

....chuuuuuuj, ko to dosho???
doe is no longer member of Romance Cafe
Manadzer.Milorad
#213: (2005-09-14 00:02)
Eh bas Doe ovaj bas nema tri veze sa brakom da sam zensko ja bih njega kroz balkona dole.
Manadzer.Milorad is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
doe
#214: (2005-09-14 00:13)
Manadzer.Milorad: Eh bas Doe ovaj bas nema tri veze sa brakom da sam zensko ja bih njega kroz balkona dole.

...nema, nema.....u pravu si...samo....jbg, milorade....uvek ima ono samo....
...ti shapnem....u poverenju....ovo je njegova tema, znash on je postavio....
doe is no longer member of Romance Cafe
Manadzer.Milorad
#215: (2005-09-14 00:14)
aha ha pa lepo lepo sta drugo reci
Manadzer.Milorad is no longer member of Romance Cafe
Syx
#216: (2006-05-02 18:10)
Onda nadješ Tamaru koja sve to nadoknadi
Syx is no longer member of Romance Cafe
total: 216, displayed: 10, page: first page previous page ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21  22  last page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis